2.gebelikte kan pihtilasmasi yasanir mi

Cevabın için teşekkür ederim canım. Çok çok geçmiş olsun iki kaybın içinde,damdan düşenin halinden damdan düşer anlar seni çok iyi anlıyorum. Daha belli değil ama yürümeyen hamilelğimdeki belirtiler aynen var şuanda. 24 temmuzda kürtaj olmuştum 2 adet sonrası korunmayı bıraktım yarın adet günüm normalde ama döngüm değişmiş de olabilir, önceden 26 da bir oluyordum. Hayırlısı artık .Doktorumu da o niyetle değiştirdim öteki gerek yok aspirine falan dedi, her iki kadından biri bunu yaşıyormuşmuş ,patolojide de sorun görünmedi .Ben de eğer hamileysem önlemini alayım niyetiyle arştırıyordum size rastladım.Çok teşekkür ederim,Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin,kucağımızı boş bırakmasın inşallah.
benimde 21 temmuzda idi ikinci kürtajım.. Kürtajdan sonra bu ikinci reglim.. bakalım beklemedeyim kısmetse artık Rabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum..
adetlerin ne kadar sürede geldi... benim 28 gün olarak devam etti.. dün oldum bende

evet benim dr um aslında istemişti ama ben pek yanaşmadım reglilerimde normale dönünce tmm dedi dr da vazgeçti şimdi gidince ister gibime geliyor o yüzden tırsıyorum.
tırsma yaptır bence.. anestezi ile olursan hiç bir şey anlamazsın.. anestezi olmazsa anlık bir ağrı oluyormuş ama en iyisi anestezi bence.. bence gerekli birşey

Cevabın için teşekkür ederim canım. Çok çok geçmiş olsun iki kaybın içinde,damdan düşenin halinden damdan düşer anlar seni çok iyi anlıyorum. Daha belli değil ama yürümeyen hamilelğimdeki belirtiler aynen var şuanda. 24 temmuzda kürtaj olmuştum 2 adet sonrası korunmayı bıraktım yarın adet günüm normalde ama döngüm değişmiş de olabilir, önceden 26 da bir oluyordum. Hayırlısı artık .Doktorumu da o niyetle değiştirdim öteki gerek yok aspirine falan dedi, her iki kadından biri bunu yaşıyormuşmuş ,patolojide de sorun görünmedi .Ben de eğer hamileysem önlemini alayım niyetiyle arştırıyordum size rastladım.Çok teşekkür ederim,Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese versin,kucağımızı boş bırakmasın inşallah.
saol bu arada sana da geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın hiç bir acıyı kimselere.. inşallah hamilesindir de sağlıcakla alırsın kucağına

Daha öncede belirttiğim gibi gebelik testinde gebeliğin saptanabilmesi için embryonun rahim içine yerleşmiş olması gerekir. Bu nedenle test en erken yumurtlamadan sonraki 8-9. günde saptanabilir. Ancak yumurtlamanın geç olması, embryonun beklenenden daha geç yerleşmesi gibi nedenler ile bu dönemde yapılan idrar testi genelde negatif çıkar. Bu dönemde yapılan gebelik testinin negatif çıkması hatalı negatif anlamına gelmez ve hamile olmadığınızı göstermez. En akılcı ve ekonomik yaklaşım adet kanamasını beklemek eğer gecikme olursa test yapmaktır.

kızlar bakın paylaşıyorum sitede buldum bunu.

görüşmek üzere kızlar... öpüldünüz.. bizde kardeş veremedik oğluma bugün kuş alcaz kısmetse muhabbet kuşu.. birtana kaplumbağamız var evde ama yetmedi

tırsma yaptır bence.. anestezi ile olursan hiç bir şey anlamazsın.. anestezi olmazsa anlık bir ağrı oluyormuş ama en iyisi anestezi bence.. bence gerekli birşey

evet o ağrıyı biliyorum ben yaptırmıştım çünkü aşırı bir ağrı oluyor ama 1 dk sadece o kadar ama o anda kasılıp kalıyosun bildiğim için gözüm korkuyo ama isterse dr yaptırıcam tabiki.

kızlar acil yardım karnım tam gobekdelıgımın içten sankı karnım agrıyo 2 sn sonra geıyor boyle tekrarlıyor gaz sancısı gıbı ne olabılır

benimde 21 temmuzda idi ikinci kürtajım.. Kürtajdan sonra bu ikinci reglim.. bakalım beklemedeyim kısmetse artık Rabbim ne zaman nasip eder bilemiyorum..
adetlerin ne kadar sürede geldi... benim 28 gün olarak devam etti.. dün oldum bende
İlki erken geldi yani doktor adet olduğunu söyledi. 24 temmuzda kürtaj oldum 8 ağustosta 2 gün süren kürtaj kanamasından daha fazla bir kanamam oldu.Doktor adettir dedi. diğeri de 29 ağustosta oldu. Tam belli değil aslında ama doktor çok değişmez döngün demişti.Ben de 26 dan hesaplıyorum eskisi gibi ama değişebileceğini göz önünde tutarak hareket edeceğim. Bir de geç döllenme olayım var sonlanan hamileliğim 1.5 aylıkken çıktı testlerde :) Öğrenmemle kaybetmem neredeyse aynı zamanda oldu.Hayırlısı hakkımızda.Bu arada yüksek protein ya da yüksek bağışıklık da bebeğin gelişimini engelleyebiliyormuş,çok da bilgim yok .Ben ilk doğumu yapan doktorumu arayacağım onun gibisini bulamadım zaten, tayinimizçıkmasaydı keşke dediğim tek neden doktorum:) O bana yol gösterir inşallah.

yaaaaaaa ay cok kötü oldum ben açık yatmıstım 2 gecedır yorgan almıstıp üşüyorum diye terlettı bende atmısım üstümden yorganı gece eve gıdeyım ılık bır dus alayım sonra ayakklarımı yukarı kaldırıp yatayıp ayyyyyy aksı gıbı evde dun güveçte kuru fasulye yapmıstım ac kaldım aksam onu yersem daha kötü olurum ben

kızlar acil yardım karnım tam gobekdelıgımın içten sankı karnım agrıyo 2 sn sonra geıyor boyle tekrarlıyor gaz sancısı gıbı ne olabılır
Gazdır büyük ihtimalle , üşütmemek lazım hamileyken tecrübeyle sabit :) Ama sen yine de dinlen, yorma kendini.Sağlıcakla gelsin inşallah.

Gazdır büyük ihtimalle , üşütmemek lazım hamileyken tecrübeyle sabit :) Ama sen yine de dinlen, yorma kendini.Sağlıcakla gelsin inşallah.
inş cnm darısı tum ısteyenlerın basına buarada hoş geldin aramıza kendı derdımden bı hosgeldın dıyemedım kusura bakma

Kızlarrr iyi akşamlar bugün baya geç kaldım aranıza katılmak için nasılsınızz..eşim izne çıkınca beraber bu fırsatı değerlendiriyoruz..bu arada test sonuçlarımı aldım bugün çıkmış hemen Dr ma götürdüm baktı :nazar:herşeyin yolunda olduğunu bir problem olmadığını söyledi:nazar:..hayırlısıyla bından sonraki testleri de yaptırmayı düşünmüyorum en nihayetin de zaten bu testlerin doğruluk payı yok ve yanılma payı var..ayrıca ikilide sorun çıkmadı Allah göstermesin sorun çıksaydı da onun sebebi ben olamazdım Allah'ın verdiği cana kıyamam ben..o yüzden bundan sonraki testleri de yaptırıp strese girmek istemiyorum..sadece Allah nasip ederse 5 ayında renkli doblere giricem oda sırf renkli fotoğrafını almak için..

günaydın kızlar gune sınır olarak basladım işe geldım esımle tartıstık iş yüzünden off sınır oldum resmen

günaydın kızlar benden de iyi haber yok arkadaşımın bebeği yoğun bakımda yediğini çıkarıyo şekeri düşüyomuş 3 gündür yatıyo kuzucuk bugün yasin okuyacağım şifa olsun diye karalar bağladım ben ruhum daralıyo herkese hayırlı ve mutlu günler diliyorum.

Hepinize gunaydin....
Lucky bebis isin çok üzüldüm Rabbim sifasini versin inşallah bir an once duzelir de anasinin kucaginâ döner.
Asim takma kafana canim sen hamilesin stres yapma hele is yüzünden asla gerilme bos yere bebegide etkileme. İs için strese değmez düzelir herşey yoluna girer ama kocanda kabahat seninle tartismaya girmemesi lazim yok anam bu erkekler harbiii odun hamile mamile dinlemiyorlar
Pericim senin içinde çok sevindim ne güzel mutlu haberler almissin Rabbim sonuna kadar boyle devam ettirsin...
Eklemcim senin calismalar nasil gidiyor ne zaman geçiyoruz beklemeye...

Hepinize gunaydin....
Lucky bebis isin çok üzüldüm Rabbim sifasini versin inşallah bir an once duzelir de anasinin kucaginâ döner.
Asim takma kafana canim sen hamilesin stres yapma hele is yüzünden asla gerilme bos yere bebegide etkileme. İs için strese değmez düzelir herşey yoluna girer ama kocanda kabahat seninle tartismaya girmemesi lazim yok anam bu erkekler harbiii odun hamile mamile dinlemiyorlar
Pericim senin içinde çok sevindim ne güzel mutlu haberler almissin Rabbim sonuna kadar boyle devam ettirsin...
Eklemcim senin calismalar nasil gidiyor ne zaman geçiyoruz beklemeye...
eşim gelsin ofise sorucam ben ona sabah sabah baskasına kızıp bana patlamanın acısını cıkarıcam zaten istemıyorum calısmak yok bu boyle olmucak bırakıcam işi ne bu yaa baskası olsa benım yerımde bagırabılıcekmı acaba elım ayagım tıtrıyo sınırden yaa basıt bır tel nosnu yazmamısım dıye aslında yazdım bulamdım dedım o gıttı kavga ettık elıme gectı numara zaten herseye alınır oldum aglıyorum herseye

En hassas zamanların esininde dikkat etmesi lazim valla akli ermiyorsa acik acik sen anlat hamilelikte kadinlarin hassas olduğunu falan tek tek anlat bilmiyorsa ogrensin de ona gore davransin.. Ne demek sana kizmak :KK67: bak bizi kizdirmasin he

Back
X