Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konunuzun güncek olmasına sevındım ben bır tane kımyasal gebelik geçirdim doktor bunun uzerıne kan pıhtılaşma testı ıstedi özelde yaptırdım sonuç
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
buna göre doktor kanda pıhtılamşa var dedi bır prof. önemli değil dedi uzman dr. önemli değil iğneye gerek yok dedi ama benım kendı sürekl gittiğim doktor iğne başlıycaz gebe alınca önceden de coraspin al dedi. sende bu sonuç böyle çıkmasa bıle pco lu astalarda kanda pıhtılaşma egılımı oluyor yınede başlatacaktım dıyor. yanlış bişey yapmak istemiyorum. ir yorumlayın lütfen. cevapla bölümüne basın sonra tekrar bulamıyorum bu sayfayı![]()
kızlarr lütfen cevalayın günlerdir bunu araştırıyorum ama doğru duzgun bşey bulamadım. bır de bu iğneyı kullananlar normal doğum yapabılıyor mu?
canım çok geçmiş olsun senin yaşadıklarını ben nerdeyse bire bir yaşadım benim 2 gen sorunlu 1 tanesi heterozigot 1 tanesi homozigot bende dr.dr. gezdim 1 tane kadın dğum dr. 1 kalp damar cerrahisi 1 getenetikçi iğne dedi sonra farklı3 kadındın doğmcu yine 1 genetikçi 1 perinotolog 1 hematolog iğneye gerek yok dedi yani çoğunluk iğneye gerek olmadığını söylüyor homozigot olmasına rağmen, bende bebe aspirini alıyorum onunla devam etmeyi düşünüyorum...kan sulandırıcı iğne kullanırken normal doğum yapamıyosun iğne kanı sulandırdığından kanama durmaz diye o riske pek girmiyorlar...kızlar konunuzun güncek olmasına sevındım ben bır tane kımyasal gebelik geçirdim doktor bunun uzerıne kan pıhtılaşma testı ıstedi özelde yaptırdım sonuç
MTHFR C677T HETEROZİGOT
MTHFR A1298C HETEROZİGOT
buna göre doktor kanda pıhtılamşa var dedi bır prof. önemli değil dedi uzman dr. önemli değil iğneye gerek yok dedi ama benım kendı sürekl gittiğim doktor iğne başlıycaz gebe alınca önceden de coraspin al dedi. sende bu sonuç böyle çıkmasa bıle pco lu astalarda kanda pıhtılaşma egılımı oluyor yınede başlatacaktım dıyor. yanlış bişey yapmak istemiyorum. ir yorumlayın lütfen. cevapla bölümüne basın sonra tekrar bulamıyorum bu sayfayı![]()
canım cevapladığın için çok teşekkür ederim yani heterizigot olup iğne kullandılar mı kullanmadılar mı onu merak edıyorum kullanmadan da sağlıklı ebelık olabılıyor mu bunları merak edıyorum. zaten doktorlarda ıkıye bölünmüş bu konuda kımısı gerek yok dıyor kımısı kullanılmalı diyor burada deneye yanıla görmek istemiyorum buyuk acı kolay degıl. iğne nasıl peki acıtıyor mu? neden bu konuyla ilgili tek bır karar varamamışlar ya bende pco hasimato insilün direncide var bana doktor tedavısız olmaz demişti ilk korunmayı bıraktığımızda gebe kaldım ama kimyasalmış ondan berıdır korunuoruz o gebelik bıle benı çok uzdu. ALLAH hepimizin yardımcısı olsunbence coraspin artı düşük doz iğne kullanabilirsin mthfr deki heterozigotu pek önemsemiyolar galiba ama sende iki gen de varmış canım.Aslında bu konularda bizim yorum yapmamamız lazım gibi geliyor bana.
şuan gebe misiniz? siz de de pco var mı? normal doğum yapmayı cok istiyorum bu güne kadar çok korkuyordum hiç doğum vıdeosu izlemiyordum :) izledim ve korkulacak kadar degıliş rahım filminde bazı arkadaşlar bayıldım demiş çok kötü anlattılar agrı eşiğim bıraz yüksek galıba benım melegımı normal doğumla kucağıma almayı cok ısterımcanım çok geçmiş olsun senin yaşadıklarını ben nerdeyse bire bir yaşadım benim 2 gen sorunlu 1 tanesi heterozigot 1 tanesi homozigot bende dr.dr. gezdim 1 tane kadın dğum dr. 1 kalp damar cerrahisi 1 getenetikçi iğne dedi sonra farklı3 kadındın doğmcu yine 1 genetikçi 1 perinotolog 1 hematolog iğneye gerek yok dedi yani çoğunluk iğneye gerek olmadığını söylüyor homozigot olmasına rağmen, bende bebe aspirini alıyorum onunla devam etmeyi düşünüyorum...kan sulandırıcı iğne kullanırken normal doğum yapamıyosun iğne kanı sulandırdığından kanama durmaz diye o riske pek girmiyorlar...
canım dediğin gibi ikiye bölünmüş durumdalar bana dr.kimyasal gebelik 1 den fazla tekrarlıyorsa bunun sebebi pıhtılaşma olabilir dedi çünkü bebek kandan beslendiği için kan pıhtılıysa beslenemiyor dedi diğer dr.lar ise pıhtıdan dolayı bebek düşmesi için en az 3 aylık hamile olmak gerekiyormuş yani 3 .aydan sonra düşüyormuş...bu arada dr.lar kanı fazla sulandırmanın iyi olmadığını söylüyor mesela başını bi yere çarpsan beyin kanaması geçirebilirsin ufak bi kanamayı durduramayabilirsin dediler bana , çoğumluk kullanma dedi kısmet olursa ben kullanmıycam aspirin yeter diye düşünüyorum...aspirin kullandığımdan beri adetim bile farklılaştı 32 günden 30 güne düştü yoğun oluyorum ama ağrım olmuyor...bence hematoloji ve perinotolojie de göster sonuçlarını...canım cevapladığın için çok teşekkür ederim yani heterizigot olup iğne kullandılar mı kullanmadılar mı onu merak edıyorum kullanmadan da sağlıklı ebelık olabılıyor mu bunları merak edıyorum. zaten doktorlarda ıkıye bölünmüş bu konuda kımısı gerek yok dıyor kımısı kullanılmalı diyor burada deneye yanıla görmek istemiyorum buyuk acı kolay degıl. iğne nasıl peki acıtıyor mu? neden bu konuyla ilgili tek bır karar varamamışlar ya bende pco hasimato insilün direncide var bana doktor tedavısız olmaz demişti ilk korunmayı bıraktığımızda gebe kaldım ama kimyasalmış ondan berıdır korunuoruz o gebelik bıle benı çok uzdu. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
canım ben şu an gebe değilim ama istiyorum 1 tane 5.5 yaşında oğlum var allah bağışlasın oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim yine olsa yine öyle isterim...rahimfilmi çektirmedim yakın bi arkadaşım çektirdi tüplerde tıkanıklık olursa ağrı yapıyormuş ama korkulacak bişey yokmuş tıkalı değilse hiç bişey hissetmiyorsun canım...şuan gebemi
şuan gebe misiniz? siz de de pco var mı? normal doğum yapmayı cok istiyorum bu güne kadar çok korkuyordum hiç doğum vıdeosu izlemiyordum :) izledim ve korkulacak kadar degıliş rahım filminde bazı arkadaşlar bayıldım demiş çok kötü anlattılar agrı eşiğim bıraz yüksek galıba benım melegımı normal doğumla kucağıma almayı cok ısterım
tamam canımKizlar bugün cevap yazamiyorum nette sorun var havalardan herhalde cekmiyor evde bakarim artik
bende pco yok...bende oğluma hamileyken normal doğum videoları izleyerek kendimi deşarj ediyordum iyi oluyor...şuan gebemi
şuan gebe misiniz? siz de de pco var mı? normal doğum yapmayı cok istiyorum bu güne kadar çok korkuyordum hiç doğum vıdeosu izlemiyordum :) izledim ve korkulacak kadar degıliş rahım filminde bazı arkadaşlar bayıldım demiş çok kötü anlattılar agrı eşiğim bıraz yüksek galıba benım melegımı normal doğumla kucağıma almayı cok ısterım
aspirin derken coraspin mi bebe aspirini mi? coraspin kullanırken normal doğum olabılır mı acaba yoksa onda da riskli mi dıyorlar arkadaşım çok teşekkür ederimcanım dediğin gibi ikiye bölünmüş durumdalar bana dr.kimyasal gebelik 1 den fazla tekrarlıyorsa bunun sebebi pıhtılaşma olabilir dedi çünkü bebek kandan beslendiği için kan pıhtılıysa beslenemiyor dedi diğer dr.lar ise pıhtıdan dolayı bebek düşmesi için en az 3 aylık hamile olmak gerekiyormuş yani 3 .aydan sonra düşüyormuş...bu arada dr.lar kanı fazla sulandırmanın iyi olmadığını söylüyor mesela başını bi yere çarpsan beyin kanaması geçirebilirsin ufak bi kanamayı durduramayabilirsin dediler bana , çoğumluk kullanma dedi kısmet olursa ben kullanmıycam aspirin yeter diye düşünüyorum...aspirin kullandığımdan beri adetim bile farklılaştı 32 günden 30 güne düştü yoğun oluyorum ama ağrım olmuyor...bence hematoloji ve perinotolojie de göster sonuçlarını...
ALLAH bağışlasın canım ben rahım filmini devlet hastanesınde çektirdim benden oncekı bayan çok ağladılar oyle korktum kı korkusu rahım filminden daha zor :) benim tüplerde sıkıntı yok ama rahmım de ust kubbesı aşağı doğru bombelıymışcanım ben şu an gebe değilim ama istiyorum 1 tane 5.5 yaşında oğlum var allah bağışlasın oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim yine olsa yine öyle isterim...rahimfilmi çektirmedim yakın bi arkadaşım çektirdi tüplerde tıkanıklık olursa ağrı yapıyormuş ama korkulacak bişey yokmuş tıkalı değilse hiç bişey hissetmiyorsun canım...
bana bebe aspirini verdiler coraspirin biraz daha ağar sanırım aspirin sanırım normal doğumu etkilemez diye düşünüyorum...aspirin derken coraspin mi bebe aspirini mi? coraspin kullanırken normal doğum olabılır mı acaba yoksa onda da riskli mi dıyorlar arkadaşım çok teşekkür ederim
amin canım, çok zor gerçekten ben çektirmedim ne desem yalan olur...ama çektiren arkadaşlar var burda görünce cevap yazarlar mutlaka...ALLAH bağışlasın canım ben rahım filmini devlet hastanesınde çektirdim benden oncekı bayan çok ağladılar oyle korktum kı korkusu rahım filminden daha zor :) benim tüplerde sıkıntı yok ama rahmım de ust kubbesı aşağı doğru bombelıymış
kızlarr lütfen cevalayın günlerdir bunu araştırıyorum ama doğru duzgun bşey bulamadım. bır de bu iğneyı kullananlar normal doğum yapabılıyor mu?