- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bende pco yok...bende oğluma hamileyken normal doğum videoları izleyerek kendimi deşarj ediyordum iyi oluyor...
doğum videosu izleyip kendini deşarj mı ediyodun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pco yok...bende oğluma hamileyken normal doğum videoları izleyerek kendimi deşarj ediyordum iyi oluyor...
Caaağnim ciğerimm bize guzel haberler mi vereceksin... İnsalllahhhluckystar_34 .!.:kızlar bu arada ben hiç adet olacakmış gibi değilim ani baskına gelecek benimkiler galiba ne bir akıntı ne bir bel ağrısı ne bir bacak ağrısı ne bir sancı turp gibiyim maşallah ben böyle bir ay daha giderim yani şimdi ben böyle dedim ya akşama başlar belirtiler ben kendime çok nazar değdiren biriyimdir de
Tekrar merhaba canim var mi bir gelisme.. Gunun gecmisti test falan yaptin miALLAH bağışlasın canım ben rahım filmini devlet hastanesınde çektirdim benden oncekı bayan çok ağladılar oyle korktum kı korkusu rahım filminden daha zor :) benim tüplerde sıkıntı yok ama rahmım de ust kubbesı aşağı doğru bombelıymış
Caaağnim ciğerimm bize guzel haberler mi vereceksin... İnsalllahhh![]()
Kizlar yorucu bir gündü... Artikkk istennn cikmakk istiyorum yaa.. Henüz oturdum cayimi iciyorum....
canım belki bebektir.kızlar bu arada ben hiç adet olacakmış gibi değilim ani baskına gelecek benimkiler galiba ne bir akıntı ne bir bel ağrısı ne bir bacak ağrısı ne bir sancı turp gibiyim maşallah ben böyle bir ay daha giderim yani şimdi ben böyle dedim ya akşama başlar belirtiler ben kendime çok nazar değdiren biriyimdir de
canım belki bebektir.![]()
canım sen kendini daha iyi tanırsın tabi bişey diyemem ama yinede gelmeyen kırmızılardan umut kesilmez..beklentim yok eklem gerçekten ama olsa hayır demem yani neyse ben kafamdan sildim bu ayı zaten
benimde son 25 gün falan işteson 9 gün![]()
canın nasıl istiyorsa o şekilde yap canım. için nasıl rahat edecekse.. gereksiz stres yaşamaa yarında inşallah herşey yolundadırgunaydın canlar nasılsnız ben 2 gundur cok yogundum pek gıremedım işten cıkmak istiyorum ama bırtürlü çıkartmıyor yarın dr randevum var bakalım ne olcak heycan yaptım gene inş iyi güzel haberlerle gelırım yarın
hayırlısı canım benim.. artık koy ver gitsingünaydın kızlar benim regl belirtileri de başladı hepinize çok güzel birgün diliyorum
inş cnm artık pek endışelenmıyorum artık rabbııme emanet bebgım kaderımde nevarsa onu yasıyacagım evt işi bırakmayı cok istıyorum eşim şubata kadar dayan dıyor ama ben yapamıyorum ılaclardan uykum gelıyor kafamı bır turlu topluyamıyorum hiç anlamıyor benı ne yapıcam bılmıyorum bayram sonu cıkarım dıye dusunurken subat dıyor cok buyuk kavga cıkarıcam bennn eşimecanın nasıl istiyorsa o şekilde yap canım. için nasıl rahat edecekse.. gereksiz stres yaşamaa yarında inşallah herşey yolundadır