2 Gelinlik !! Geç kalınmış bir soru olsada yorumlarınız merak ediyorum :)

angel_lost

Meleğim Geliyoor
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
1.122
8
158
Senelerdir derdim ki evleneceğim zaman bu gelinliğe diktiricem.. ne gelinlikle ne modeller gördüm ama kararımdan hiç vazgeçmedim... Gel gelelim düğün zamanı geldiğinde o telaş o heyecan byüklerin herşeye yorumunu katması hatta diretmesi sonucu seçtiğim seçilmeye psikolojik baskıyla zorlandığım geliğimi aldım:)) Hayalimdeki gelinlik buydu benim gelinliğimede profilimden bakabilirsiniz. Sizce hangisi daha iyi?????????????????

Eklentiler

• $HAYALLERINIZIN-GELINLIK-MODELLERI__17581825_0.webp
    24 KB · Görüntüleme: 68
Canım..giymiş olduğun gelinlik daha güzel bence...çok da yakışmış....

Bir ömür boyu mutluluk diliyorum....

bence de çok zarif ve güzel bir gelin olmuşsunuz.gelinliğinizde gayet güzel.insanın içinde bazı şeylerin ukde kalması nedir bilirim.ama üzülmeyin çünkü çok hoş olmuşsunuz...

gıydıgınız gelınlık daha hoş , sıze de cok yakısmıs...mutluluklar...

bence de çok zarif ve güzel bir gelin olmuşsunuz.gelinliğinizde gayet güzel.insanın içinde bazı şeylerin ukde kalması nedir bilirim.ama üzülmeyin çünkü çok hoş olmuşsunuz...

Bunları duymak beni rahatlattı insana o geceden sonra keşkeler kalıyo keşke şunu şöyle yapsaydım bunu böyle yapsaydım diye :) halbuki bunun sonu yok o kadar çeşit var ki :) özenmemek mümkün değil.. Allah hepimizin içine sindirsin sahip oladuğumuz ve olacağımız herşeyi

Bu tip gelinlikler gelinlik gibi gelmiyor bana:/ Kesinlikle sizinki daha güzel ve de size çok yakışmış.

Oh oh çok teşekkür ederim o gelinliği çürüttünüz gözümde şükür ki :))) Kendim bakınca gözümde büyütüyodum ama pişman değilim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…