• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri 2. Gelinlik Provam

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.Gelinlik seçerken kadınlar kulubunun çok yardımını gördüm..
Ayrıyetten çookkk ama çokkk içimi rahatlattınızz

Canım gelinliğin çok zarif.Ben de Konakta melek modaevine diktiriyorum.İçimede sindi.Zaten fiziğinize tipinize nasıl bir model gidiyorsa en güzel gelinlik odur.Mutluluklar diliyorum canım sana...:1hug:

üstünü göremedim ama etek çok sade hiç bişey yok düz kumaşbenneyaptımki

canım ben kat kat kabarık gelinliklerden hiçbir zaman hoşlanmadım.O yüzden bu şekilde yapıldı bakıp incelediğin için teşekkürlerr :)

hayırlı olsun bende h.sonu gelinlik provasındaydım dediğiniz gibi bende kabarık gelinliklerden pek hoşlanmıyorum daha doğrusu kendime yakıştıramıyorum ama başkasında gördüğümde cok hoşuma gidiyor pufidik,

Evet bu gelinlik işi kendine uygun olanını seçmekte bence.Ben mesela uzun boylu ve iri yapılıyım o yüzden kabarık beni daha kötü gösterir diye düşündüm

tamam kabarık olmayabilir ama en azından bi küçük güller yada taşlar yada tül olabilir.öyle değilmi buda fazla sade olmuş.

Çok şatafatın gelinin güzelliğinin önüne geçtiği kanısındayım..Etek uçlarına fln işlemeler yapılacak tabiki ama kesinlikle göz yorucu şeyler istemiyorum

Bence çok güzel ve çok şık bir gelinlik... Ben her tarafından bir şeyler fırlayan allı pullu aşırı kabarık vs gelinlikleri beğenmiyorum... Bu tarz zarif, sönük olmamakla birlikte elbise gibi de durmayan gelinlikleri beğeniyorum... Allah mutlu etsin ömür boyu opuyorumnanaktan

Back
X