Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2.gün değil ama 5.gün daha gelişemeyen embriyolarım vardı 6.gün beklendi 2 tanesi gelişti. Belki sizin de öyle olur bazı embriyolar yavaş olabiliyor demişlerdi
2.gün değil ama 5.gün daha gelişemeyen embriyolarım vardı 6.gün beklendi 2 tanesi gelişti. Belki sizin de öyle olur bazı embriyolar yavaş olabiliyor demişlerdi
Yani mantıken gelişimi yavaş ise bir problem var belli ki diye düşünüyorum ama burada 3.gün veya 6.gün embriyoları tutan da var tutmayan da var chatcpt ye göre evet daha düşük oran veriyor
Yani mantıken gelişimi yavaş ise bir problem var belli ki diye düşünüyorum ama burada 3.gün veya 6.gün embriyoları tutan da var tutmayan da var chatcpt ye göre evet daha düşük oran veriyor
Yok henüz transfer olamadım 2.Regli bekliyorum opu sonrası. Biz önceliği 2 tane genetikten sağlıklı gelen 5.gün embriyosuna vereceğiz. 6.günleri de imha ettirmedik tabi ki ne olur ne olmaz diye ama inşallah ilk transferde tutar. Sizin başlamanıza sebep neydi bizim sperm kaynaklı