- 28 Ekim 2025
- 46
- 9
- 1
- 35
Aradıkları zaman bize de haber vermeyi unutmayın. Umarım güzel haberlerle gelirsinizAy bende çok çekingenimdir açıkcası, neyse bugünde bitti yarın arayacaklar zaten![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradıkları zaman bize de haber vermeyi unutmayın. Umarım güzel haberlerle gelirsinizAy bende çok çekingenimdir açıkcası, neyse bugünde bitti yarın arayacaklar zaten![]()
Merhaba, biz 4 tane gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi. Bir tanesi ile şu an ilk denemede pozitifi gördümMerhaba. Biz de 350 dolara yaptırdık tanesini. 3 gönderdik 2si sağlam geldi sizin sonuçlar nasıl geldi transfer oldunuz mu acaba
Çok sevindim harika bir haber darısı başımaMerhaba, biz 4 tane gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi. Bir tanesi ile şu an ilk denemede pozitifi gördümhaftaya kese göreceğiz inşallah
diğeri donduruldu, bekliyor :)
İlk üç gün dinlendim sadece, evin içinde ufak yürüyüşler. Sonra normal hayatıma geri döndüm, çalışmaya başladım. Tabii ki transfer öncesi hayatım kadar yormuyorum kendimi, dinlenmeye vakit ayırıyorum.Çok sevindim harika bir haber darısı başımatransferden sonra özellikle dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu tutunması için
Yaaa çok sevindim sizin adınıza inşallah sorunsuz sıkıntısız kucağınıza alırsınızMerhaba, biz 4 tane gönderdik. 2 tanesi sağlıklı geldi. Bir tanesi ile şu an ilk denemede pozitifi gördümhaftaya kese göreceğiz inşallah
diğeri donduruldu, bekliyor :)
Ay veririm tabiiAradıkları zaman bize de haber vermeyi unutmayın. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz
Benim şuan herhangi bir iğnem yok 2.reglimi bekliyorum dondurulmuş transfer olacağı için şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. O iğneyi kullanmadım henüzAy veririm tabiibugün ilk regl’mi oldum.. sonraki süreç nasıl olacak ki acaba ? Bugün 5. Gün arayacaklardı bakalom aramadlılar henüz, birde lucrin depot’u kendiniz mi yaptınız. Ben anlamadım o iğneyi, hastaneye gidip mi yaptırsam acaba dedim
Bende anlamadım, lucrin depotu adet olunca kullancaksın dedi, buradanda sordum bunun amacı ne diye adet olmamak için geçici menopoz yapıyor yazmışlar.Benim şuan herhangi bir iğnem yok 2.reglimi bekliyorum dondurulmuş transfer olacağı için şuan rahim dinlendirme aşamasındayım. O iğneyi kullanmadım henüz
Yok yok yanlış anlamadım, her gönderdiğimiz embryo için 17 bin biyopsi ve 450 euro genetik için istediler. Biliyorum down sendromuna vs bakıldığını.Yanlış anlamış olabilir misiniz? 17 bin+450 euro biraz abartı geldi. Daha iki ay önce 305 dolara yaptırdık tanesini. Ayrıca pgt de sma dan ziyade down, edward gibi ciddi bozukluklara ve kromozom eksikliklerine bakılıyor.
Çok yüksek geldi bana fiyat. Biz 350 dolar verdik hem biyopsi içinde hem de tahlil ücreti içinde olmuş oldu. Dediğiniz gibi olsa ben de düşünürdüm yani yaptırmamayıYok yok yanlış anlamadım, her gönderdiğimiz embryo için 17 bin biyopsi ve 450 euro genetik için istediler. Biliyorum down sendromuna vs bakıldığını.
Evet yani hem maddi olarak çok zorlayacak mesela bize biyopsiden para alması inanılmaz saçma geldi. Zaten biyopsi yapmadan gönderemiceksin ekstra neden alıyosun. Rabbim büyük ne diyim, birde açıkcası ben 5 yıldır norml yoldan gebe kalmaya calısıyorum eğer kendiliğinden olsaydı zaten böyle bir şansım yoktu. Doktorun asistanı %100 cevap vermez oran üzerinden cevap gelir deyincede pek istemedimÇok yüksek geldi bana fiyat. Biz 350 dolar verdik hem biyopsi içinde hem de tahlil ücreti içinde olmuş oldu. Dediğiniz gibi olsa ben de düşünürdüm yani yaptırmamayı
Aradılar çok şükür 6 tanenin hepsi 5. Güne ulaşmışlar hiç bir kaybımız olmamış, hepsinin kalitesi ve bölünmesi çok iyiydi kötü kalite diyebilceğimiz hiç biri yok dedi. Fakat yaş faktörlerine göre 4 tanesini dondurmayı uygun görüyoruz dediler.Aradıkları zaman bize de haber vermeyi unutmayın. Umarım güzel haberlerle gelirsiniz
Çok sevindim canım harika bir haber kayıpsız gelmekAradılar çok şükür 6 tanenin hepsi 5. Güne ulaşmışlar hiç bir kaybımız olmamış, hepsinin kalitesi ve bölünmesi çok iyiydi kötü kalite diyebilceğimiz hiç biri yok dedi. Fakat yaş faktörlerine göre 4 tanesini dondurmayı uygun görüyoruz dediler.![]()
Evet haklısın yaşınız kücük 4-5 kez denenceğini düşünmüyoruz o yüzden hepsini dondurmaya gerek yok dediler.. 4 tanesi bize yetecek dediler.Çok sevindim canım harika bir haber kayıpsız gelmekama niye hepsini dondurmadıklarını anlayamadım iki tane güzelim kaliteli embriyo neden dondurulmuyor ki ücreti verseniz dondursalar çünkü kaliteli embriyo elde etmek çok önemli
Tabi bu işin içinde olan onlar vardır bir bildikleri. İnşallah çok fazla denemeye gerek kalmadan ilk seferde tutunur hepimize bebişlerimizEvet haklısın yaşınız kücük 4-5 kez denenceğini düşünmüyoruz o yüzden hepsini dondurmaya gerek yok dediler.. 4 tanesi bize yetecek dediler.