2.gün embriyosu 3 adet

Merhaba benim de cumartesi yumurta toplama oldu. 5 yumurtadan 4ü olgun çıktı. 2si döllendi fakat gelişimi durdu. Sizinle aynı durumdayız sanırım. Ben de ikinci deneme için nasıl bir yol izlemeliyiz merak ediyorum
Benim doktorum koenzim Q10 verdi 200mg. Günde 3 öğün alıyorum. Yumurtaları daha kaliteli çıkartacak 3ay kullanıp gel dedi ve gen testi istedi dün kan verdik eşimle. Onun çıkması da 1bucuk ayı bulurmuş zaten . Sizin doktorunuz ne önerdi size

73 kiloymuşsunuz çokta değilmiş kilonuz ya doktorla iletişim bu süreçte çok önemli gerçekten ters konuşan bir doktor beni direk negatif yapıyor modum düşüyor siz yine iyi yol almışsınız bu tavırda olan bir doktorla. Biz doktora neden gdiiyoruz zaten çare aramak için onun işi çaresini bulmak :KK12:

Benim doktorum koenzim Q10 verdi 200mg. Günde 3 öğün alıyorum. Yumurtaları daha kaliteli çıkartacak 3ay kullanıp gel dedi ve gen testi istedi dün kan verdik eşimle. Onun çıkması da 1bucuk ayı bulurmuş zaten . Sizin doktorunuz ne önerdi size
Bizim de gen testi yapılacağını söyledi.sizin de mi aynı şey oldu

Benimde 5 tane yumurta toplandı 1 i donduruldu 3.güne ulaştı doldurulan embriyo. Şimdi doktorum tekrar yumurta toplama işlemini yapicaz dedi ne yazık ki süreç baştan başlıyor benim🥲

Yaaa o şekilde bir üslup tabiki çok kötü olmuş. Çok şaşırdım. Evet süreç içinde sert bir üslubu var ama son gittiğimizde embryolarımiz kalitesiz geliştiği için transfer dahi olamadım çok üzgündük bize herkesin bir sınavı var seninki de buymuş üzme kendini çözümsüz değil. Bir sonrakinde olur onda da olmazsa sonrakinde olur ama olur dedi. Genetik test istedi ve koenzim Q10 verdi. Şimdi beklemedeyiz ama bu platformda embryo kalitesizliği sebebiyle transfer olamayanların yorumlarını görünce biraz modum düştü defalarca deneyen ve hala sonuç alamayan çok kişi var. Bizimde sınavımız buymuş gerçekten. Çok zor bir süreç Allah bu sürece başlayanların maddi manevi yardımcısı olsun. Evlat sevgisinden mahrum kalmasın tüm isteyenler inşallah 🙏
Bende Osman hocaya gidiyorum evet çok sert. Bir adam soru bile soramıyorum tek sıkıntısı iletişim :( sizden tekrar bir ücret aldığı 2. İçin nasıl bir yol izledi benimde yumurtam 14 ü birgün sonra 5 e düştüğünü söyledi bu akşam tekrar ayacağım

Bende Osman hocaya gidiyorum evet çok sert. Bir adam soru bile soramıyorum tek sıkıntısı iletişim :KK43: sizden tekrar bir ücret aldığı 2. İçin nasıl bir yol izledi benimde yumurtam 14 ü birgün sonra 5 e düştüğünü söyledi bu akşam tekrar ayacağım
Hayır bir daha ücret ödemedik. Koenzim Q10 verdi günde 3kez alıyorum 200mg başka birşey vermedi birde genetik test istedi yaptırdık sonuçlanmasını bekliyoruz . Kaç embryo oluştu şuan sizin

Osman hoca düşük rezerv ve kalitesiz yumurtada nasıl bir yol iziliyor iğne ile mi yoksa hap mı veriyor yardimci olabilir misiniz

Back
X