Merhaba, bugün ben se 2.gün embriyosu transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı umarım tutunurlar. Takdir AllahtanMerhaba arkadaşlar 4. Gün önce 2. Gün embriyosu transferi oldum.2. gün embriyosu ile pozitif sonuç alan varmı birde en erken kaçıncı gün idrar testinde cikar
İnşallah yaa Allah kimseye evlat hasreti çektirmesinMerhaba, bugün ben se 2.gün embriyosu transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı umarım tutunurlar. Takdir Allahtan
Hiç erken yapmayı düşünmüyorum. Odaklanmamaya çalışıyorum. Başka donmuş embriyom yok ona biraz canım sıkıldı ama hayırlısı napalım.Test gününüzü bekleyin hanimlar oncesinde yapmak size stresten baska birsey vermez ama en erken 10. Gunde belli olur
Canını sıkma lütfen bu süreci olabildiğince rahat geçir emin ol en önemlisi piskoloji bu süreçte stres yapma, sakin kal çokta düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkındaHiç erken yapmayı düşünmüyorum. Odaklanmamaya çalışıyorum. Başka donmuş embriyom yok ona biraz canım sıkıldı ama hayırlısı napalım.
Çok teşekkür ederim. Üstüne bir de grip oldum öksürüyorum burnum akıyoCanını sıkma lütfen bu süreci olabildiğince rahat geçir emin ol en önemlisi piskoloji bu süreçte stres yapma, sakin kal çokta düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkında
Kesinlikle vakti geldiyse ve sağlıklı embriyoysa her türlü tutunur, bende cuma günü 3. transferimi olucamÇok teşekkür ederim. Üstüne bir de grip oldum öksürüyorum burnum akıyotutunacağı varsa tutunur diyorum ne diyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Hayırlısı olsun inşallah senin de hakkında. Bu sefer kavusursun bebeğine Allahın izniyle. Sizde sorun ne? Neden doğal yollardan cocuk sahibi olamadınız?Kesinlikle vakti geldiyse ve sağlıklı embriyoysa her türlü tutunur, bende cuma günü 3. transferimi olucam
Amin Allah razı olsun bizde sorun erkek kaynaklı eşimde sperm azlığı var.Hayırlısı olsun inşallah senin de hakkında. Bu sefer kavusursun bebeğine Allahın izniyle. Sizde sorun ne? Neden doğal yollardan cocuk sahibi olamadınız?
Bizde de azospermi vardı ama çok şükür mikro teseye gerek kalmadan tesayla iğne yöntemiyle bulundu. Tıkanıklık varmış eşimde.Amin Allah razı olsun bizde sorun erkek kaynaklı eşimde sperm azlığı var.
çok şükür inşAllah socunuzda güzel olur benim eşimde ameliyatlık birşey yok şükür şuanda 12 tane 1. kalite embriyomuz var geçen ay donduruldu cuma günü transfer olacak inşAllahBizde de azospermi vardı ama çok şükür mikro teseye gerek kalmadan tesayla iğne yöntemiyle bulundu. Tıkanıklık varmış eşimde.
Test gününüzü bekleyin bence 5. Gün embriyosu 7. 8. günde idrarda belli olabiliyor ama 2. Gun embriyosu belli olmaz bence insAllah pozitifi görürsünüzMerhaba arkadaşlar buraya yazan arkadaşlar haricinde 2.gun embriyosu transfer olan kimseyi göremedim ben de 2.gun embriyosu transferi oldum 4.gunum bugün belki benimle aynı durumda olan vardır diye yazmak istedim
Test gününüzü bekleyin bence 5. Gün embriyosu 7. 8. günde idrarda belli olabiliyor ama 2. Gun embriyosu belli olmaz bence insAllah pozitifi görürsünüz
Benim 2. gün embriyosu 8. gün idrarda silik çıkmıştı 10.gün de kan tahlili yaptırdım pozitifti çok şükürTest gününüzü bekleyin bence 5. Gün embriyosu 7. 8. günde idrarda belli olabiliyor ama 2. Gun embriyosu belli olmaz bence insAllah pozitifi görürsünüz
Sağlıkla kucağınıza alın inşAllahBenim 2. gün embriyosu 8. gün idrarda silik çıkmıştı 10.gün de kan tahlili yaptırdım pozitifti çok şükür
Icini rahat tut stres yapma sakın insAllah Rabbim güzel haber almayı nasip ederTest yapmak için demedim zaten yapmak da istemiyorum sadece aynı durumda olup da Bi umut arıyorum canım
Teşekkür ederim canım da işte umudun çok olmayınca burdan umut arıyor insanIcini rahat tut stres yapma sakın insAllah Rabbim güzel haber almayı nasip eder
İnşallah aminSağlıkla kucağınıza alın inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?