2. Gün embriyosu Ne zaman belli olur

Cicektozu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
77
32
18
Merhaba arkadaşlar 4. Gün önce 2. Gün embriyosu transferi oldum.2. gün embriyosu ile pozitif sonuç alan varmı birde en erken kaçıncı gün idrar testinde cikar

Merhaba arkadaşlar 4. Gün önce 2. Gün embriyosu transferi oldum.2. gün embriyosu ile pozitif sonuç alan varmı birde en erken kaçıncı gün idrar testinde cikar
Merhaba, bugün ben se 2.gün embriyosu transfer oldum. Hakkımızda hayırlısı umarım tutunurlar. Takdir Allahtan

Hiç erken yapmayı düşünmüyorum. Odaklanmamaya çalışıyorum. Başka donmuş embriyom yok ona biraz canım sıkıldı ama hayırlısı napalım.
Canını sıkma lütfen bu süreci olabildiğince rahat geçir emin ol en önemlisi piskoloji bu süreçte stres yapma, sakin kal çokta düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkında

Canını sıkma lütfen bu süreci olabildiğince rahat geçir emin ol en önemlisi piskoloji bu süreçte stres yapma, sakin kal çokta düşünmemeye çalış hayırlısı olsun hakkında
Çok teşekkür ederim. Üstüne bir de grip oldum öksürüyorum burnum akıyo tutunacağı varsa tutunur diyorum ne diyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur

Çok teşekkür ederim. Üstüne bir de grip oldum öksürüyorum burnum akıyo tutunacağı varsa tutunur diyorum ne diyim. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur
Kesinlikle vakti geldiyse ve sağlıklı embriyoysa her türlü tutunur, bende cuma günü 3. transferimi olucam

Bizde de azospermi vardı ama çok şükür mikro teseye gerek kalmadan tesayla iğne yöntemiyle bulundu. Tıkanıklık varmış eşimde.
çok şükür inşAllah socunuzda güzel olur benim eşimde ameliyatlık birşey yok şükür şuanda 12 tane 1. kalite embriyomuz var geçen ay donduruldu cuma günü transfer olacak inşAllah

Merhaba arkadaşlar buraya yazan arkadaşlar haricinde 2.gun embriyosu transfer olan kimseyi göremedim ben de 2.gun embriyosu transferi oldum 4.gunum bugün belki benimle aynı durumda olan vardır diye yazmak istedim

Merhaba arkadaşlar buraya yazan arkadaşlar haricinde 2.gun embriyosu transfer olan kimseyi göremedim ben de 2.gun embriyosu transferi oldum 4.gunum bugün belki benimle aynı durumda olan vardır diye yazmak istedim
Test gününüzü bekleyin bence 5. Gün embriyosu 7. 8. günde idrarda belli olabiliyor ama 2. Gun embriyosu belli olmaz bence insAllah pozitifi görürsünüz

Test yapmak için demedim zaten yapmak da istemiyorum sadece aynı durumda olup da Bi umut arıyorum canım
Test gününüzü bekleyin bence 5. Gün embriyosu 7. 8. günde idrarda belli olabiliyor ama 2. Gun embriyosu belli olmaz bence insAllah pozitifi görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…