2.gün embriyosu taze transfer

akasyaaa5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
641
475
53
Merhabalar yardımınıza ihtiyacım var. 2.gün embriyosu transfer edildi 2 tane. Daha önce hiç duymadim. Devlet hastanesi haftasonuna geldiginden dolayi 5 günü beklemedi ve cuma günü transfer yapildi. 2.gün embriyosu rahimdr kaçıncı gün tutunur. Bu şekilde hamile kalan varmi?

Dondurulmamış pardon. Canım kalitesine göredir 2. Gün embriyosu ile kalan çok arkadaş var geç belli olur

Dondurulmamış pardon. Canım kalitesine göredir 2. Gün embriyosu ile kalan çok arkadaş var geç belli olur
Iyi kalitede iki tane transfer edildi dendi. Tutunmamistir diye hareket edemiyorum psikolojim bozuldu. 5 gün embriyosu 2 3 güne tutunuyor diye bilgim var daha mi gec tutunur acaba 2.gün

Iyi kalitede iki tane transfer edildi dendi. Tutunmamistir diye hareket edemiyorum psikolojim bozuldu. 5 gün embriyosu 2 3 güne tutunuyor diye bilgim var daha mi gec tutunur acaba 2.gün
5. Gün bile testte kendini 5. 6. Gün gösteriyor sen düşün. Test tarihinde ver erken verme testini geç görünür canım. Ama haftasonu diye değildir kalitesi gereği ikinci gündür

5. Gün bile testte kendini 5. 6. Gün gösteriyor sen düşün. Test tarihinde ver erken verme testini geç görünür canım. Ama haftasonu diye değildir kalitesi gereği ikinci gündür
Hemşire söyledi haftasonu girdiğinden dolayi diye 10 kisinin carsamba yumurtasi toplantı hic birinin mi iyi olmaz hepsi cuma transfer edildi

Hemşire söyledi haftasonu girdiğinden dolayi diye 10 kisinin carsamba yumurtasi toplantı hic birinin mi iyi olmaz hepsi cuma transfer edildi
Ay öyle şey mi olurmuş yaa.
2. Gün transfer olanları bebek sahibi olanları duydum evet ama öyle olması gerektiği için 2. Gün transfer olmuşlardı. Haftasonu girdi diye transfer etmemek nebileyim. Değişik bir sistem.

2. Gün transfer olanları bebek sahibi olanları duydum evet ama öyle olması gerektiği için 2. Gün transfer olmuşlardı. Haftasonu girdi diye transfer etmemek nebileyim. Değişik bir sistem.
Hiç ilgili değiller belkide.. rastgele..
Ya tutarsa.. misali.
İnşallah tutunur konu sahibinin ki nasip olunca olur Rabbim istesin yeterki.

J
Yumurta kalitesinden dese susar otururum. Ama degil

Hiç ilgili değiller belkide.. rastgele..
Ya tutarsa.. misali.
İnşallah tutunur konu sahibinin ki nasip olunca olur Rabbim istesin yeterki.
Halbuki bizler için ne kadar önemli bir tedavi, evlat sahibi olabilmek için yapılan işlemler..
Aynen öyle olmuş inşallah sağlıkla tutunur.🙏

• Beğen
Reactions: H M
Sorumsuzluk yaptıkları bizim pazar günü bile açık olurdu kontrol edilirdi yani bilemedim. Kısmetinde varsa yine olcak o yeter ki rahim hazır olsun canım

Hamile kaldınız mı aceba merak ettım

Back
X