- 5 Kasım 2017
- 641
- 475
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşamba toplama oldu cuma transfer edildi. Dondurma olmadiHaftasonuna geldiği için mi 2. Gün dondurdular
Iyi kalitede iki tane transfer edildi dendi. Tutunmamistir diye hareket edemiyorum psikolojim bozuldu. 5 gün embriyosu 2 3 güne tutunuyor diye bilgim var daha mi gec tutunur acaba 2.günDondurulmamış pardon. Canım kalitesine göredir 2. Gün embriyosu ile kalan çok arkadaş var geç belli olur
5. Gün bile testte kendini 5. 6. Gün gösteriyor sen düşün. Test tarihinde ver erken verme testini geç görünür canım. Ama haftasonu diye değildir kalitesi gereği ikinci gündürIyi kalitede iki tane transfer edildi dendi. Tutunmamistir diye hareket edemiyorum psikolojim bozuldu. 5 gün embriyosu 2 3 güne tutunuyor diye bilgim var daha mi gec tutunur acaba 2.gün
Hemşire söyledi haftasonu girdiğinden dolayi diye 10 kisinin carsamba yumurtasi toplantı hic birinin mi iyi olmaz hepsi cuma transfer edildi5. Gün bile testte kendini 5. 6. Gün gösteriyor sen düşün. Test tarihinde ver erken verme testini geç görünür canım. Ama haftasonu diye değildir kalitesi gereği ikinci gündür
Ay öyle şey mi olurmuş yaa.Hemşire söyledi haftasonu girdiğinden dolayi diye 10 kisinin carsamba yumurtasi toplantı hic birinin mi iyi olmaz hepsi cuma transfer edildi
Hiç ilgili değiller belkide.. rastgele..Ay öyle şey mi olurmuş yaa.
2. Gün transfer olanları bebek sahibi olanları duydum evet ama öyle olması gerektiği için 2. Gün transfer olmuşlardı. Haftasonu girdi diye transfer etmemek nebileyim. Değişik bir sistem.
Yumurta kalitesinden dese susar otururum. Ama degilAy öyle şey mi olurmuş yaa.
2. Gün transfer olanları bebek sahibi olanları duydum evet ama öyle olması gerektiği için 2. Gün transfer olmuşlardı. Haftasonu girdi diye transfer etmemek nebileyim. Değişik bir sistem.
Halbuki bizler için ne kadar önemli bir tedavi, evlat sahibi olabilmek için yapılan işlemler..Hiç ilgili değiller belkide.. rastgele..
Ya tutarsa.. misali.
İnşallah tutunur konu sahibinin ki nasip olunca olur Rabbim istesin yeterki.
Ona o canı verecek olan Allah. Mantıkları çok yanlış olmuş ama dua edelim tutunsun bebeğin sana.J
Yumurta kalitesinden dese susar otururum. Ama degil