Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben celal bayarda tüp bebek tedavisi gördüm. 12. Gün testim 6.85 çıktı. Pazartesi tekrar yaptırcam. 5. Gün emriyosunun daha başarılı olduğu söyleniyo. Ben çok tedirginim. Eşimde hiç destek olmuyo kafayı yemek üzereyim.
Hayırlı uğurlu olsun bugün tekrar kan verdim ve sonuç 1.7o kadar emek, zaman, para harca sonunda gelinen nokta bu. Allah herkese hayırlısını versin
![]()
Hayırlı uğurlu olsun bugün tekrar kan verdim ve sonuç 1.7o kadar emek, zaman, para harca sonunda gelinen nokta bu. Allah herkese hayırlısını versin
![]()
sunu da söylim degerin 5kusur cıkmış yani tutunamya calışmış demek ki 2.gun bile olsa fena degilmiş embriyon yani blast konsa sansın artar kimyasal gebelik gibi bi şey yasadın yani 0cıkmadı cünkü..arkası iyi olur inş..bu arada neden 2yumurtan oluştu rezerv mi azdı ilaç mı az içtin?
Valla neden böyle olduğunu hiç anlamadım, çok acemiliğime denk geldi. Hayırlısı böyleymiş diyorum. Dr çok iyi demişti ama anlamadım nedenini. Ben iki tane L/S geçirdim. Tüplerim alındı. Yumurtalıklar ameliyatlarda zarar görmüş olabilir. Bi kaç ay doğum kontrol hapı kullanıp tekrar başlıcam tedaviye. Sanada çok geçmiş olsun Canım. İnşallah hepimize versin Allah![]()
geçmiş olsun canım inş.bi dahaki denemende olur..bildigim kadarıyla 2.gun embriyosu daha fazla ilerlemeyecegi düşünülen ve aceleyle konan bi embriyo yani belki tutar bu asamaya gelindi tedavi iptal olmasın diyip daha iyi bir alternatif yok diye konulan embriyo burda okumustum bi arkadasınki tutmustu ama sorsan cok nadirdir tutması..3.gune gidememeiş demek ki..
yurt dısından yazıyorlar arkadaslar da kusura bakmasınlar türkiyede alası yapılıyor tup bebeğin daha ilerdeler bu konuda abd den komsumuzun gelini geldi burda yaptı ve hamile döndü..
3.gun embriyosu da 1.kaliteyse tutuyor canım genelde..5.gun yani blastsa cok hücreli oluyor işi daha kolay benim hepsi 5.gune gitti biri kondu tuttu fakat düşük yaptım malesef...şimdi digerlerinden konucak..
yeni tedavin ona göre yapılır ve daha kaliteli 5.gune giden embriyoalr konur inş..
yalnız sunu unutmasın kimse tutunca da cok dikkat edilecek doğana kadar sabır ve ilgi lazım tüp bebek cok nazlı tedbiri elden bırakmamak gerekiyor..
pardonda neyin kusuruna bakmiycaz..arkadas yardim istemis fikrimizi yazmayalimmi yani? ben ulkemde kotu yapiliyor demedimki zaten.. sirf yazmak icin biseyler yazmayin Allah askina...
yurt dısından yazan tek arkadas sen degilsin seni baz almadım baska topiklerde yazan öven coktu ben de ona istinaden burda alası yapılıyor dedim..
2.gun embriyosunun tutabildigini de belirttim sadece oranı az dedim..bazı özel hastanelerde cope gitmesi gereken embriyoları sırf transfer parası alalım diye tutmayacagını bile bile aceleyle transfer ediyorlar bunu da bilelim faydalanalım uyanık olalım diye söyledim
arkadas zaten bilgi istemiş ben de bildiklerimi yazdım begen ya da begenme herkese acık bi platform burası hakaret etmedim kimseye yönelik yazmadım bildiklerimi doktorumdan duyduklarımı paylaştım sadece...zaten bi daha da size cevap yazmam..