2 gün önce bebeğim öldü karnımda

Allah sana ve eşine sabır versin!...((((((

--------------------------------------------------------------------------------

Henüz ergenlik çağına ulaşmamış üç çocuğu ölen bir müslümanı, Allah çocuklara olan rahmet ve şefkat sebebiyle cennete koyar.”

Bu müjde sana kâfî değil mi?

O, yerini buldu. Çıkar onun kederini artık kalbinden!..

Anneler küçük çocuklarına karşı daha fazla şefkat ve muhabbet gösterdikleri için, ölen küçük yavrularına daha çok acır ve buna katlanmaları nispetinde daha çok sevap kazanırlar.

Ebû Hüreyre -radıyallâhu anh-’den rivâyet edildiğine göre, bir kadın Rasûlullâh -sallallâhu aleyhi ve sellem- Efendimiz’e çocuğunu getirerek:
“-Ya Nebiyyallah! Bunun için Allâh’a duâ et! Üç tanesini toprağa gömdüm!..” dedi.

“-Üç çocuk mu gömdün?” diye sorduğunda:

“-Evet.” diye karşılık verdi.

Peygamber Efendimiz buyurdular ki:

“-Sen muhakkak ki, cehennemden kuvvetli bir engel ile korundun!” (Müslim, 2636)

Ümmü Eymen -radıyallâhu anhâ-’dan gelen bir rivâyette ise; bir çocuğunu gönderen kimseye de, sabrettiği ve ecrini Allâhu Teâlâ’dan beklediği takdirde cennetin nasip olacağı buyrulmaktadır.
Rabbim yavrusu kaybeden hasretiyle tutuşan ve cennette kavuşma arzusuyla yüreği yanan bütün annelere sabır versin..
Meleklerimiz bizi bekliyorlar;bizler de onları düşlüyoruz için için...
Bedenimizden yüreğimizden bir parçanın Rabbımızın kutlu mekanında;CENNET-UL ALA da olduğunu bilmek;korlu yüreğimize su serpiyor bir nebze...

-DAHA önceki yazımdan alıntı

Canım Allah sabır versin,,,, bende geçen hafta kaybettim bebeğimi 10 hafta 5 günlükmüş çok zor ama öbür dünyada bizi cennetin kapısında karşılıcaklar inşallah,,,,
Libyana canım ağzına sağlık,,,,,duana amin diyorum,,,

canim benim ya cok uzuldum,Allah bir daha gostermesin.
insallah tekrar bebegin olur...bu sefer sag salim kucagin alirsin..

canımmm çok geçmiş olsun senin gib bende bebegimi nisan da kaybettim 5 haftalıktı RABBİM yardımcın olsun her şerde bi hayır vardırr demiş güzel kitabimzın bi ayetinde demekki hayırlısı buymuşş belkide böyle olmasaydı daha kötü şeyler olcaktı yinede dua ett duanı ALLAHTAN ESİRGEMEE bende senin benim gibi bu acıyı yaşamış olanlara RABBİMDENN saglıklı hayırlı evlatt vermesi için dua ediyorumm ALLAHA EMANETT oll zaman herşeyin ilacıdırr öpüyorumm senii bebegin senin şefatçin olcak artık bundan sonraasını düşün tekrar olucak bebişini düşünn kendine çok iyi bakk

çok üzgklünüm,,,,, aklıma geldikçe ağlıyorum... 10 hafta 3 günlüktü canım bebeğimmm:-(((((((

canım çok geçmiş olsun.üzüntünü çok iyi anlıyorum,bende temmuz ayında 11 haftalık bebeğimi kaybettim.çok acı bişe,ama hayat bi şekilde devam ediyo.allahım inşallah 2.bebişlerimizin sağlıkla dünyaya gelmesini nasib eder.sen biran önce toparlanmaya bak cnm.:teselli:

Allah sabır versin canım inşallah tekrar Rabbim tez zamanda yine nasip eder sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur

Çok çok geçmiş olsun canım gerçekten çok üzüldüm umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla kucağına almak nasip olur

Canim cok uzuldum. Allahim daha hayirlisini nasip etsin size. Soyle dusun, hamile kalabiliyorsun bu cok buyuk bir nimet. Bu sitede ben dahil bircok bayan hamile kalmaya calisiyoruz ama olmuyor. Allahim size daha hayirlisini versin ve bu defa hayirlisi ile kucagina almani nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin. Bende yaşadım senin yaşadıklarını 9 ay önce ilk bebeğimi düşürdüm ama şimdi çok şükür 10 haftalık hamileyim.Derdini veren Allah sabrını da veriyor.

çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabrını versin ama arkadaşların dediği gibi olumlu düşünüp umuduna devam etmelisin çünkü hayat devam ediyor en kısa zamanda tekrar umuduna kavuşabilmen dileğiyle...

çook geçmiş olsun acını anlayabiliyorum bende 2 bebek kaybettim biri 6 hftlık diğeri 21 haftalık 5 ay bitmişti.şimdi tekrar gebeyim moralini bozma sakın allah yine verir gebe kalabiliyorsun şükret haline . yapılan test sonrası kanımda pıhtılaşma olduğu bu sebepten bebeklerin öldüğü anlaşıldı. şimdi hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum 25 haftalık oldum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…