2 gün önce bebeğim öldü karnımda

geçmiş olsun canım öncelikle bende 13 eylülde düşürdüm bebeğimi malesef benimde gelişim bozukluğu varmış, 9 haftalık olduğu halde dr um 5 haftalık dedi. kalbi yavaş atıyor düşmesini beklicez dedi. Ertesi gün evde düşürdüm O gün kalan parçalar kürtaşla alındı.Kürtajda hiç kolay bişey değil.Bende sonradan acaba ilaçla düşürsemiydim kalan parçaları diye düşündüm.Dr um bana bu seçeneğide vermişti ben kürtajı tercih ettim ama çok zor geçirdim.Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kendine dikkat et belki böylesi daha kolay olur senin için Allah yardımcın olsun

allahim sabir versin canim gecmis olsun denecek fazla bisey bulamiyorum teselli etmek istesekte biliyorumki tesellisi asla yoktur ama sadece acini paylastigimi söylemek isterim

Canım Allah sabır versin üzülme bitanem Yüce Yarabbim yeni melekler nasip etsin inşallah.

çok geçmiş olsun canım benim..aynı senin haftanda benim de karnımda kızım ölmüştü,ama bak,şimdi turp gibi oğlum var maşallah! senin de olacak! hayırlısı böyleymiş demek ki,kendini yıpratma,gelecek güzel günleri düşün canım...her karanlığın sonu aydınlıktır..ben de hep sabrettim,dua ettim,kendimi teselliye çalıştım ve sonunda yavruma kavuştum..darısı başına inşallah........

hepinize çook teşekkür ederim.................. 10 haftalık olan bebeğimizin lab. sonuçlarından bişey çıkmadı. benimde durumum daha iiyiymiş... şükrediyorum halimize fakat bebeğimizi çooook össledim... Annecim , yavrum , bebeğim seni çok össledim........

canım,,ben de 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum..araştırma da yapıldı,bişey çıkmadı...ilk gebeliklerde genelde oluyormuş bu...14 ay sonta tekrar hamile kaldım,şimdi oğlum bizimle :) darısı senin başına inşallah...üzme kendini,sabret...hayırlısı buymuş demek ki..ben de ilkinde çok üzüldüm,çok ağladım, bu b yuzden depresyona bile girdim..yıpratma kendini fazla..biliyorum zor...ama sabredeceksin ve yeni bebeciklere yelken açacaksın! inan bu kez her şey yolunda gidecek! sevgiler...

allahım sabrını versın guselım bende daha yenı 4+6 hamıleyım cok acı bısey olduugunu anlayabılıorum uzzulme allahım ınsallah bı daha verır bu sefer ytadını cıkararak gecırırsın hamılelıgını bu mubarek aksam senın ıcın dua edıcem sende et allah kımsenın kucagını bu mubarek ramazanda bos bırakmas ınsallah kızlar

çok geçmiş olsun canım inş. tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı hayırlı bi evlat sahibi olursun...herşeyde bir hayır vardır canım unutma...

canım başın sağolsun.. ama mutlaka vardır bir sebebi değilmi allah bir daha verir sen sadece ona sığın başın sağolsun...

canım arkadaşım çok geçmişler olsun,
Rabbim sabır versin,inşallah en yakın zamanda tekrar mutlu haberlerini alırız

canım cok gecmiş olsun.rabbim sabır wersin.her işte vardır bi hayır...boylesi daha hayırlıdır belkii.verende alanda Rabbim.inşllah yeniden hamiş kalıp sag salim kucaına almayı nasip eder Allahım.uzulme,umudunu kaybetme......

allah sabır versin kimseye yaşatmasın rabbim bu acıyı inşallah gene hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

ben 2007 dış gebelik geçirdim 4 ay sonra hamile kaldım hiç bi sorunum yoktu hamileliğimde çok güzel geçti doğuma 1-2 gün kaa bebeğim karnımdaöldü 41 haftaya grmiştk doktor hatası yani çünküü birgün önce kontroldeydik açıklığımda başlamışnormal doğumu bekleyim dedi beklerkende bebeğim öldü
sizler şanslısınız ben neleryaşadım

senağlama

basın sağolsun güzelim alah en yakın zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inş.sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…