- 17 Temmuz 2011
- 149
- 2
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanıtlarınız için teşekkürler kızlar ..bu arada bütün doktorlar izin formu imzalatıyor mu? Ve tereddütüm şu şu şu riskler var ama seninkinde olma ihtimali çok düşük diyor doktor ..işte aileden bu kadar fedakarlık isteyip sonucunda onları üzmek de istemiyorum ..hatasız ve değecek bir ameliyat olsun istiyorum kızlar herkes gibitekrar ameliyat olmak zorunda kalmak gibi birşeyi düşünemiyorum bile :/
![]()
Arnica jel alırdım morluklar için bide buz torbalarını hazırlardim
:) bende sormadan aldım.sonra klinikte ve poliklinikte gördüm Arnicadan :) kullanabilirsin zaten bitkisel bişey ben gözümün kirpik diplerine kadar sürdüm oralar bile mor hatta nar çiçeği rengindeydi.buz torbalarını benim hastanem vermedi de uygulamadı da söylemedi de uyus hemşire.ilk sekiz saatte uygulamak önemliymış.önceden bi sor istersen veriyorlar mi.sekiz saatten sonra pek etkisi yokmuş.torba derken buz kalıpların hazır olsun demek istedim.ben bildiğin poşetle koyuyordum
Bende anestezi sorunu hiç olmadı canım.ne bi kusma ne bi mide bulantısı.ne de bi ağrı.hiç bişey.yanlız ameliyattan çıktığımda çok üşümuştüm.benim için en zor günler tamponlu günlerdi.burnumdan nefes alamayacağım için ağzımdan alıyordum ve ağzım çok kuruyodu.üç gün gece gündüz doğru düzgün uyumadım.benim eski tarz tampondu yani sargı bezi :)