2 gün sonra ameliyat olacaksın dense ne yapardınız ???

rashii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
149
2
118
Merhaba..acil ameliyat olmak isteyip yoğunluk arasında aniden ameliyat günü verildiği haberi gelse doktorun sekreterinden ne yapardınız kararınız ne olurdu? Ve fiyat olarak 2 iyi doktor arasında az bir miktar varsa bunların hangisini ne yönden seçerdiniz ?:26:

hahah aynisi bana oldu :) gorustum 2 gun sonra ameliyat... cok dusunup ii karar vermen ve emin olduguna emin olman lazim, ben son dakika vazgecicektim yanimdakiler zorladi

Valla ben aynı doktora 1 kere kara verip vazgeçmiştim, sonra yine kara verdim bu kezde vazgeçmedim ama çok korkuyordum konu açtım hatta2. Günüm bugün , ordada dediğim gibi çok gerekli değilse yapmamalı bence ben slikonda yapmayı düşünüyordum, ama vazgeçtim burun ilk gün çok zorladı beni . Yeniden kesilip biçilmeyi göze alamam diyorum. Olacaklarada hayırlı ve başarılı bir ameliyat diliyorum, senin seçimine gelince fiyatı boşver hangisi içine siniyor ve yakın geliyorsa onu seç derim.

Yanıtlarınız için teşekkürler kızlar ..bu arada bütün doktorlar izin formu imzalatıyor mu? Ve tereddütüm şu şu şu riskler var ama seninkinde olma ihtimali çok düşük diyor doktor ..işte aileden bu kadar fedakarlık isteyip sonucunda onları üzmek de istemiyorum ..hatasız ve değecek bir ameliyat olsun istiyorum kızlar herkes gibi :( tekrar ameliyat olmak zorunda kalmak gibi birşeyi düşünemiyorum bile :/:54:

Yanıtlarınız için teşekkürler kızlar ..bu arada bütün doktorlar izin formu imzalatıyor mu? Ve tereddütüm şu şu şu riskler var ama seninkinde olma ihtimali çok düşük diyor doktor ..işte aileden bu kadar fedakarlık isteyip sonucunda onları üzmek de istemiyorum ..hatasız ve değecek bir ameliyat olsun istiyorum kızlar herkes gibi :( tekrar ameliyat olmak zorunda kalmak gibi birşeyi düşünemiyorum bile :/:54:

Canim doktorun kim? bir doktor var benim oldugum ona olursan hic stressiz gecer soyliym. Ben de cok stresliydim hatta uyuyamadim midem bulaniyordu ama simdi daha 8. gunumde mutluluktan ucuyorum ne agrim oldu ne birsey, muthis gecti ve doktorun sayesinde hepsi. ve coook dogal yapiyor hic anlasilmiyor.

Valla hastahaneye yatışta birkaç form imzalattılar, ama her ameliyat prosöodörü böyle sanırım riskler tabiki var minumumda olsa, çok takılmadım ona ben.

dün benim başıma geldi çok zor randevu alınan bir doktoradan araya hatırlı birkaç kişi sokarak randevu kopardım gittim(salı) perşembe ameliyat olacaksın dedi, neyseki ameliyat günlerini hastane değiştirmiş yırttım yoksa korka korka olacaktım bilmiyorum belki öylesi daha iyiydi. senin soruna gelirsem fiyat olarak değilde senin daha çok sevdiğin doktor hangisi ise onu seçmelisin

bnce günü erken vermesi daha iyi olmuş bn erken verir inşallah die gttim 10 gn sonraya verdi şimdi de sayıyorum 5 günüm kaldı :) insan byle olnca daha çok stres yapıo ne olcak nasıl olcak beğencekmiyim falan . keşke bnmkide bu kadar kısa sürede olsaydı şimdiye bitmişti bile. dr. konusu bnce tamamen şans meselesi bn devlet hastanesnde yaptrcam ve olanların da burunları çok doğal drmuş tanmitetiğim gbi yani paradan önce şans meselesi

Çok düşünmeni, aynaya bakıp burnunun estetiğe hakikaten ihtiyacı var mı yok mu bunu gerçekten sorgulamanı, burun estetiği konusunda çevrelerden gelecek olan tepkileri kaldırabilecek psikolojin olup olmadığını ölçümlemeni (genelde ilk başta psikolojim sağlam denir ancak sonraları psikolojisi bozulabiliyor insanın. psikolojik stress çok önemli çünkü burun ameliyatının geri dönüşü olmayacak...) önerirdim. Burun estetiğinde bakım çok önemli, düşüncelerin her aşamasında her şey seni illa rinoplasti'ye götürüyorsa, umarım istediğin gibi doğal ve güzel bir buruna kavuşursun :)

:) bende sormadan aldım.sonra klinikte ve poliklinikte gördüm Arnicadan :) kullanabilirsin zaten bitkisel bişey ben gözümün kirpik diplerine kadar sürdüm oralar bile mor hatta nar çiçeği rengindeydi.buz torbalarını benim hastanem vermedi de uygulamadı da söylemedi de uyus hemşire.ilk sekiz saatte uygulamak önemliymış.önceden bi sor istersen veriyorlar mi.sekiz saatten sonra pek etkisi yokmuş.torba derken buz kalıpların hazır olsun demek istedim.ben bildiğin poşetle koyuyordum

:) bende sormadan aldım.sonra klinikte ve poliklinikte gördüm Arnicadan :) kullanabilirsin zaten bitkisel bişey ben gözümün kirpik diplerine kadar sürdüm oralar bile mor hatta nar çiçeği rengindeydi.buz torbalarını benim hastanem vermedi de uygulamadı da söylemedi de uyus hemşire.ilk sekiz saatte uygulamak önemliymış.önceden bi sor istersen veriyorlar mi.sekiz saatten sonra pek etkisi yokmuş.torba derken buz kalıpların hazır olsun demek istedim.ben bildiğin poşetle koyuyordum

bnları söyledğin çok iyi oldu soraym sonra kalmayım ortada buzsuz buzsuz :) 3 gn sonra ameliyat oluorum arnicayı denycem bakalm inşallah çabuk geçirir . bu arada sende anesteziden dolayı kusma oldu mu ya da kusmamak için bi çare yok mu ya hem burun tıkalı hem kusmak dşünemiorm çok korkuorm :)

Bende anestezi sorunu hiç olmadı canım.ne bi kusma ne bi mide bulantısı.ne de bi ağrı.hiç bişey.yanlız ameliyattan çıktığımda çok üşümuştüm.benim için en zor günler tamponlu günlerdi.burnumdan nefes alamayacağım için ağzımdan alıyordum ve ağzım çok kuruyodu.üç gün gece gündüz doğru düzgün uyumadım.benim eski tarz tampondu yani sargı bezi :)

Bende anestezi sorunu hiç olmadı canım.ne bi kusma ne bi mide bulantısı.ne de bi ağrı.hiç bişey.yanlız ameliyattan çıktığımda çok üşümuştüm.benim için en zor günler tamponlu günlerdi.burnumdan nefes alamayacağım için ağzımdan alıyordum ve ağzım çok kuruyodu.üç gün gece gündüz doğru düzgün uyumadım.benim eski tarz tampondu yani sargı bezi :)

sende tampon çok drmuş bnde ameliyattan sonraki gn akşam 5e kadar drcak ve silikon tampon kullancak dr. inşallah bnm de senn gbi sorunsuz kusmadan bi ameliyat geçirirm :)

bekledikçe daha fazla heycanlanırdın,böylesi daha iyi olmuş ^_^

Back
X