bildiğim kadarıyla grip soğuk algınlığı boğaz gibi durumlarda ameliyatı erteliyorlar.
normal hayata da 3-4 gün içinde dönebiliyormuşsun ama bence bir 10 günlük boşluk olması daha uygun okula , işe gitmek için.regli konusunda da genellikle ilk günü haricinde ameliyat olmada bir sorun olmuyormuş.
Bende soguk alginlik varsa amelyati erteliyorlar diye biliyorum.
Rengli doneminde bir problem olmuyormus ama ben korkup doktoruma erteleyici ilac kullansammi diye sormustum oda nasil istersen ilac icmende problem olmaz regli olmanda problem olmaz demisti ama heyecandan heralde olmadim :)
Buarada bol sans, umarim iyi gecer bence sen hemen ilac kullanmaya basla belki ctesiye atlatirsin
Canım doktor onemlı degıl dıyınce ıcmedım ılacama kanı sulandıran ılacların kullanılmaması gerekıyor dıye bılıyorum ama yınede yanlıs bısey solemek ıstemem doktoruna sorman daha dogru olur
cnm bende amelyt olcagıma bi kça gün kala grip başlangıcı oldu..doktoru aradım hemen dediki agırlaştıycan olmaz gribin geçsin dedi..bende o iki gün boyunca meyve falan yedim nane limon falan içtim hep allahtan çok kötü olmadım hafif grip girdim amlyta doktor muayene ettii agır deilsin olabilirsin dedii..sende aşırı kötü dielsen olur..adet olmanda etkilemiyor cnmmm..zaten agrı kesici falanda serum falan alıyosun hiç agrında olmas regli oldugunda:)
insallah iyilesir ve ameliyatini olursun... sadullah karun hakkindada gayet pozitif seyler okudum, doktoruna güveniyorsanda sorun olmaz zaten. sonra hep beraber olduda bitti masallah deriz :)....
iyi haberleri vermeni temenni ediyorum
geçmiş olsun cnm..grip hakkında bilgim yok ama, regli ameliyatı etkilemiyor..ancak benim bildigim ameliyata bir hafta kala ilac almamalısın dr bana öyle söylemişti..
cnmm yarın büyük günn heycan acaip demii süper bi duyguu yarınnn estetikle hayatında büyük bi değişim yaşıycaksın süper olcak süperrrr:)bu gece yarısından sonra bşy yiyip içme..aldıgın vitaminin bi sakıncası olcagını düşünmüyüorum:)aşırı grip değilsen hiç bşy olmas.:)
Ayyy çok heyecanlıyım vallahi ama, burnumda şarıl şarıl akıyor, akşama kadar dinmezse mecbur erteliycez
Bütün kış hasta olmadım, ameliyat günü aldığımın akşamı hasta oldum
cnmm inan herşekildeeee amlyttan sonra zaten bogazın agrıycak şişecek grip gibi olcaksın..aşırı kötü değilsen ateşin falan yoksa yataktan kalkamıycak kadar halsizsen ertele..ama hafif bogaızn agrıyo ve az burnun akıyosa bşy olmas...zaten sen herşekilde yarın hastahaneye git..doktor snei muyene ederrr..bogazına falan bakarrr büyük ihtimal olursun der:)heycanlan ama sonu güzel olcak diye düşün korkulcak hiç bşy yok:)
Slm Lachesis.. Ben de dün Sadullah bey ile görüşmeye gittim... Bana da güven verdi... Ameliyat neticen umarım çok güzel olur.. Ayrıca geçmiş olsun, grip için doktor problem olmaz diyorsa sorun değil.. Benim önden eğrilik söz konusu ve deviasyon var. Bu konuda yapmış olduğu ameliyatları gösterdi ve başarılı buldum... Bende Naci Beyle görüşünce karar vereceğim... İkisinin de tarzı güzel bence..
canim doktoruna sorsan daha saglikli olur. simdiden sana bol sans diliyorum insallah istedigin buruna kavusursun bize fotolarini eklersin zamani gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?