2 gün sonra(sizden okuduklarımla)engin beyle görşüp ameliyt günü alcagımkızlar :)

tweetle

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
34
0
16
Antalya
2 gün sonra yani cumartesi gününe medstar antalyadaki engin beyden saat ikiye randevu aldım :) cok olumlu yorumlar yazılmıştı , dayanamadım hmn aradım :D Lys sınav sonrası gidip görüşecegim inşAllah görüşme cok iyi gecer maddi olarakda anlaşırsak , son lys sınavı 23 hazırndan sonra 24 üne aldıracagım :) bana sans dileyin kızlar , eger görüşme iyi gecerse amliyat sonrası fotograflarımı görüşlerimi paylaşacagım :))

kimse bir sey yazmamış olsun , belkı birilerinin işine yarar yardımcı olurum , görüştüm engin beyle haftaya uygun bir günde ameliyatım olacak inşAllah , uygun bir fiyta da anlaştım :) cok sakın iyi brine benziyor en azından görüş almaları için tavsiye ederim antalyadakilere :D

kimse bir sey yazmamış olsun , belkı birilerinin işine yarar yardımcı olurum , görüştüm engin beyle haftaya uygun bir günde ameliyatım olacak inşAllah , uygun bir fiyta da anlaştım :) cok sakın iyi brine benziyor en azından görüş almaları için tavsiye ederim antalyadakilere :D
Ya bende lys sınavından sonra olacağım bana biraz bilgi verir misin ve ne kadara olacaksın sakıncası yoksa yazar mısın

Her yönden içine sindiyse ne mutlu sana. Doktorla iyi iletişim kurmak çok çok önemli hem ameliyat öncesi hem de sonrası dönem için. Umarım her şey dilediğin gibi olur, şimdiden geçmiş olsun :)

Ya bende lys sınavından sonra olacağım bana biraz bilgi verir misin ve ne kadara olacaksın sakıncası yoksa yazar mısın

bilmiyrm fiyat yazmak dogru mu , ama bilgilendirme amaclı yazayım , ikibin dört yüze olacagım
su an hastanenın wifisinden yazıyrm ıkı saat sonra ameliyatım olacak :D

Back
X