2.gun taze embriyo transferi olanlar

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.867
1.375
358
Merhaba hanimlar daha önce 5.gun 5aa kalite pgt li embriyolarimin biri kimyasal digerleri de negatif sonuclaninca lucrin ile 3 aylık menopozun arkasından opu oldum ve taze 2.gun çift transfer oldum. Dr ana rahmin de gelisimin daha sağlıklı ilerleyecegini söyledi zaten transferim öncesi embriyolarimi gördüm gayet simetrik ve gi,el duruyorlardi. Devamın da 5.gun blast transferi de oldum.
Şimdi 2 gün embriyosu transferiyle olumlu sonuç alan hanimlarin tecrübelerini benimle paylaşmalarıni rica ediyorum. ☘

Hayırlı olsun transferin dilerim olumlu sonuçlanır inşallah benim anlamadığım 2 tane 2.gün embriyosu transferi olup ardından 5.gün de mi transfer oldunuz üç embriyo mu kattınız orayı tam anlayamadım
Ben ilk transferimde fazla embriyo oluşmayınca 2.gün embriyosu çift transfer olmuştum pozitif oldu ama dış gebelik geçirdim 2.transferinde yine fazla embriyom yoktu yine 2 adet 2.gün embriyosu transferi oldum negatif olmuştu
İnşallah sizin ki sağlıcakla tutunur pozitifi görmek nasip olur

Söyle ben ardışık transfer oldum opu sonrasi dollenenlerden 2.gun 2 tane devamın da 5.gune gelenlerden 1 tane transfer oldum. Kayıplarınız için çok üzüldüm pek de belirtim yok o yüzden umutlanamiyorum da . Peki negatifleriniz için bir açıklama yaptı mı drunuz.

Sağolun teşekkür ederim inşallah bu sefer mucizene kavuşursun inşallah Amin hayır canım
İlk negatif olunca bir müdahale yapmıyoruz dediler iki negatif olursa Rahim içine gireceğiz bir sorun var mı diye ama ben sonra birkaç ay ara verdim tekrardan tedaviye başladım Opu oldum çok şükür bu sefer 4 yumurta döllendi ve doktorum risk alacağını söyledi fazla oluştuğu için çok şükür iki adet 5.gün embriyosu blast oldu ve taze transfer oldum diğer ikisi arkadan geliyordu ve doktorum ertesi gün aradı birisi durmuştu diğeri 6.gün de blast oldu ve iyi kalitede dediler ve dondurduk çok şükür ve transfer olduklarımla hamileyim şu an darısı başına inşallah 15 mayısta ilk keseyi gördük çarşamba günü ikinci randevuma gideceğim inşallah

Ay maşallah suphanallah darısı başıma ne diyim valla çok yoruldum hemde çok asosyal oldum bu konu yüzünden halbuki çok esprili neşeli Hayat doluydum. Saçma sapan sorular bakışlar imalat hayattan soğuttu

Ay maşallah suphanallah darısı başıma ne diyim valla çok yoruldum hemde çok asosyal oldum bu konu yüzünden halbuki çok esprili neşeli Hayat doluydum. Saçma sapan sorular bakışlar imalat hayattan soğuttu

Amin amin Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bu tedavi o kadar zor ki insan artık kendinden bıkıyor yemin ediyorum çok zor insan yıpranıyor ama mücadele etmekten başka şansımız yok maalesef ben bu tüp bebek sürecinde o kadar yıprandım ki anlatamam yani Rabbim kimsenin emeğini ve kucağını boş bırakmasın Rabbim seni de bu sefer müjdelesin bebeklerine kavuştursun sağlıcakla inşallah Amin

Çok çok aminnnn inşallah canım benim. Cümlemizin yüzünü güldürsün Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…