• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo mu tek embriyo mu transfer olayım?

Anladım canım, kalbinin sesini dinle. Nasıl iyi hissedeceksen öyle yap. Hazır hissetmeden başlama hiçbir şeye. En hayırlı vakitte olacak inşallah🙏🏻

Evet cnm zaten hormonlarda çok etkiliyor düşünceleri.. İlk regl gelince belki düzene girerim diye umutluyum.. Rabbim hepimize hayırlı zamanlarda nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.. bu transferin nasıl geçti öncesiyle farklar var mı hiç hissettiğin

Evet cnm zaten hormonlarda çok etkiliyor düşünceleri.. İlk regl gelince belki düzene girerim diye umutluyum.. Rabbim hepimize hayırlı zamanlarda nasip etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın.. bu transferin nasıl geçti öncesiyle farklar var mı hiç hissettiğin
Henüz bir şey hissetmiyorum. Bugün 4. Gün. Geçen sefer 5. Gün baya bi ağrım olmuştu. Bakalım bunda olacak mı. Hepsi aynı olmuyor dedi doktorum

Ne zaman test yapacaksiniz benimde 3.gun .ama hiç bişey hissetmiyorum.ve unutuyorum😔
25 Ekim test günüm. Geçen transferde 8. Gün kan vermiştim dayanamayıp. Sonra 2 günde bir kan vermek zorladı beni. Bu sefer ne kadar geç yapsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Tabi sabredebilirsem 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar,
Ağustos ayında 5aa tek embriyo transferim kimyasal gebelik ile sonuçlandı. 14-15 Ekim gibi ikinci transferimi olacağım. Yaşım 30. Çift embriyonun tutunma ihtimalinin daha fazla olduğunu duydum. Doktorum da koyabileceğimizi söyledi.İlk transferim kimyasal olunca tekrar tekrar bu döngüye girmek istemediğim için çift embriyo olsun diye düşündük.

İyi kalite 6 tane dondurulmuş 5. gün embriyomuz var.
Sizler ne önerirsiniz? Çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alan var mı? İkiz gebelik riskli diyorlar ama yeterki tutsun gözüyle bakıyorum şuan. İkiz annesi olanlar nasıl bir süreç geçirdiniz, hamilelik ve doğumdan sonraki süreçte çok zorlandınız mı?

Tek mi çift transferi mi tavsiye edersiniz?

Yorumlarınızı bekliyorum🙏🏻
3. Bende sıfırdan başlayıp 2 tane koyduracagim

Back
X