Çift embriyo mu tek embriyo mu transfer olayım?

Hazırlık sürecine başladık artık. Yine tutmazsa (ki o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o zaman yaptırırım.
Kuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.

Kuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.
Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var 🙄

Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var 🙄
En iyisi az ilaç kullanmak. Dikkat etmek lazım bu ilaçlar çok masum değil

Ama o biraz da ödemdir gider onlar kiloyu takma kafana sen bir vücudun rahatlasın. Bağışıklıkla ilgili bir sorunun mu var acaba ya neden tutmuyor anlamıyorum
Onun testini de yaptırdım. Normal çıktı. Embriyoların genetiğinde bozukluk olabilir. Umarım yoktur.

Pgt ye gönderdin mi? Madem öyle kalanlar pgt yaptırabilirsin aslında
Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.

Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.
Bu nasıl iş anlamıyorum. Demek ki gerçekten tutacak olan bir şekilde tutuyor biz boşuna kendimizi kasıyoruz ve yoruyoruz.

Back
X