kızlar beni de alın aranıza benim de zayıflamam lazım doğum kilolarımı veremedim daha ve moralim çok bozuk. çalışıyorum ve spor yapacak zamanım kalmıyor. işten geç çıkıyorum eve gidip çocukla ilgilenip onu uyutuncaya kadar benim pilim bitiyor.
1.74 boyundayım ve 68 kiloyum
Bence moral bozacak kadar fazla kilon yok canım :) Ama tabi ki de aramıza katılabilirsin burası herkese açık :)
Spor yapmıyorsan gideceğin yere yürüsen onun bile faydasını görürsün, biraz da yediklerini azaltırsan tamamdır :)
Zayıflayacağına eminim bu azimle başarılı olacaksın! 19.2 km'den bahsediyorsun yani bence bu harika!
Ben bugün moral bozukluğundan yemek de yiyemedim doğru düzgün spor da yapmadım.
Daha yeni uyandım kahve içtim sadece Uyku düzeni bozukluğunu hiç sevmiyorum! Ne olacak böyle hiç bilmiyorum
Gece kuşuna döndüm iyice arkadaşlar,
Kaçmak istediğim zaman vurup kafayı uyuyorum sonra hale bak ne gecem var ne gündüzüm!
Hem kilolarla hem de sınavlarla başım dertte!
Yarın tartıda ciddi bir eksilme görebilirim çünkü;
Sabah 8.00'de kahvaltıda 1domates, 1salatalık, 1katı yumurta ve kepekli galeta yedim okula gittim.
16.00'da bir kase çorba içip 18.00 gibi vurdum kafayı yattım! Tabi ki spor falan yapmadım
saat 00.00 gibi uyanıp 00.30 da bir nescafe(1 tatlı kaşığı bal ve biraz light sütle yaptım) içtim. Sabahlayacağım bu gidişle...
Sizlerde durumlar nasıl? neler yapıyorsunuz???
55-56 o kilolara geri dönmek istiyorum. 60 kiloyla hamile kaldım 5 kiloda önce aldım yani 12-13 kilo fazlam var. evet boydan kurtarıyorum ama şöyle bir durum var bende. üst beden 38 alt beden 42 bacaklarım kalın ve kalçam büyük
55-56 o kilolara geri dönmek istiyorum. 60 kiloyla hamile kaldım 5 kiloda önce aldım yani 12-13 kilo fazlam var. evet boydan kurtarıyorum ama şöyle bir durum var bende. üst beden 38 alt beden 42 bacaklarım kalın ve kalçam büyük
arkadaşlar bende kılo vermek ıstıorum esımle tanıstıgımda 45 kıloydum boyum bır 54 4 yıl gectı aradan sımdı 62 kıloyum tabı depresyon ılacları falnda kullandım bır suru eılevı mesele ama benım alt bolgem hıc yok sırtım cok genıs ve karnım hamıle gıbı sıs ustelık yogn calısıorum hareket halındeyım yardım edınn
Merhaba arkadaşlar hepinize günaydın :)
Bugün diyetimde 4 günü geride bıraktım ve toplamda 2.2 kg gitti :) 81.9 kg görünce tartıda hemen yazmak istedim :) ardından da kahvaltımı ettim.
Kahvaltıda 2 biber, 1 domates ve 1 yumurta ile çok az yağlı bir menemen yaptım.
Yanında 1 salatalık ve kepekli grissini yedim :)