• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 günde 5 kilo verdim!! Diyet arkadaşı arıyorum Yarın başlıyoruz!

Sedabuse

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
28
0
6
İstanbul
Hastalandığımda çok kilo veriyorum çünkü bir bardak su bile içmiyor 1 yudum ekmek bile yemiyorum.Yarın başlıyoruz diyet arkadaşı istiyorum60 kiloyum 10 kg vereceğim ideal kiloma ulaşacağım .Hadi arkadaşlar birlite başlayalım sizinde ideal kilonuzu hesaplayalım yaza zayıf zayıf girelim Ne DİYORSUNUZ ?

2 günde 5 kilo verilirmi yahu hiç:)

o verdiiğin sudur,su içinde tekrar aynı kilona dönersin

bi diyet uzmanı şoyle yazmıştı,haftada 3 kilo verebilmek için,günlük 20 km yol yürünmeli+sadece 500 kalori alınmalı+hergün 1 buçuk saat egzersize gidilmeli+metabolizmanın çok hızlı olması gerekir:)

Yarın başlıyoruz o zaman arkadaşım 60 kilodan 50 kiloya maratonumuz başlamıştır Allah yolumuzu açık etsin.Lütfen birbirimizden haberdar olalım.

2 günde 5 kilo verilirmi yahu hiç:)

o verdiiğin sudur,su içinde tekrar aynı kilona dönersin

bi diyet uzmanı şoyle yazmıştı,haftada 3 kilo verebilmek için,günlük 20 km yol yürünmeli+sadece 500 kalori alınmalı+hergün 1 buçuk saat egzersize gidilmeli+metabolizmanın çok hızlı olması gerekir:)

Zaten hiçbirşey yememiştim hastalandığımda tekrar aldım verdiğim kiloyu fazlasıyla hemde sende bize katılıyormusun arkadaşım.

gel bizimle katıl spor yapıyoruzz,az yiyip çok su içiyoruz yaza zayıf giriyoruz bu forumdan ayrılmayalım.Haberleşelim...
:22: :20: :16:

Back
X