2 günde değistım sanki???

Oyle de parayi veren onlar.Onlara gore bir problemim yok neyse
Eee nasil maddi sıkintiniz yok. Psikologa gitmek bile sizin elinizde degil ailenizin elinde cunku parayi onlar verecekler. Ailenize bagimli yasiyorsunuz. Ha bu durumdan memnunsaniz birsey diyemem ama benim parami kazanamamam ve baskalarindan ne sebeple olursa olsun para isteyecek olmam basli basina depresyon sebebi olurdu.

Nick ne

Var. Ama hic birsey yapasim yok dedigim gibi sanki yok olmak istiyorum
İdeal nedir tanımına bakınız. İdealleri olan insanlardan hikayelerini dinleyiniz. Sonrasında var derseniz hala siz bilirsiniz.

Gerek yok.Siz anlayamadiniz.Ideallerim var , ideallerim oldugu icin bu durumdan cikmak istiyorum zaten.

Eee nasil maddi sıkintiniz yok. Psikologa gitmek bile sizin elinizde degil ailenizin elinde cunku parayi onlar verecekler. Ailenize bagimli yasiyorsunuz. Ha bu durumdan memnunsaniz birsey diyemem ama benim parami kazanamamam ve baskalarindan ne sebeple olursa olsun para isteyecek olmam basli basina depresyon sebebi olurdu.
O sizin durumunuz.Ben calisan bir bayan degilim.Ailem psikolojimin bozuk oldugunu dusunmez Kendi kendime kalinca depresiflesiyorum, neyse yazibyetmiyor bazen anlasilmaya

Yaş kaç? Sanki burcunuz yay gibi geldi bana neden bilmiyorum ama.

Maddi, ailevi hicbir sorununuz yoksa bıktıgınız hersey nedir?
Durduk yere herseyden bikip mutsuz olmayi basaran insanlar bana garip geliyor. En kotu zamanlarimda bile (gercek sorunlar yasiyorken) 3 gün modum yerlerdeyse 4.gun mutlu olacak birseyler bulan bir tipim. Mutsuz olmak bana yorucu geliyor.

Simdi psikologa git diyince de kiziyorlar ama boyle durduk yere herseyden bıkan, durduk yere karamsar olan bir insana yorumlarla cözüm bulmak pek gercekci değil. Ama umarim birileri yardim eder ya da destek dusunursunuz.
Ben normalde de her şeyden çabuk sıkılan ve dediğiniz gibi karamsar bir insanım ama özellikle bunun giderek arttığı bir dönem olmuştu çözüm olarak psikoloğa gitmiştim ve atlattım. Her insanın yapısı aynı olmuyor gerçekten ve burada yapılan yorumlarla da çözülebilecek bir durum değil.
Konu sahibi siz de neden ailenizden çekiniyorsunuz ki psikoloğa gitmek için? Ben de garip karşılarlar mı diye düşünmüştüm ama ailem destek almak istediğimi söylediğimde hiç tepki vermedi hatta annem 'bize anlatmadığın sorunların mı var' diye sorduğunda babam demek ki bizimle paylaşarak çözebileceği bir şey değilmiş diyerek bu konunun konuşulmasına izin vermemişti evin içinde. Yani belki sizin aileniz de aynı tepkiyi verir ben çok gereksiz kaygılanmışım şimdi düşününce. İlla büyük bir probleminiz olması gerekmiyor benim de yoktu ama depresyon tanısı koymuştu doktor belki o zaman yaşadığım bunalımı görmezden gelseydim intihara kadar gidebilirdi.

Oyle de parayi veren onlar.Onlara gore bir problemim yok neyse
Parayı veren onlarsa çalışmıyorsunuz demektir. İdealleriniz arasında mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kendi paranızı kazanmak da vardır. O zaman önce bir ayaklarınızın üstünde durun, cebinize paranızı koyun, sonra evlenirsiniz. Koca eline bakmayın.

Durduk yere diye bir şeye inanamiyorum.
Hiç bir şey sebepsiz değildir.
Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarsisine göre siz hangi basamakta kaldınız.

Sorunu o basamakta arayın.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 39
Kullanici adin...

Asdjsjsjdj z kusagi gulerken kulla

Parayı veren onlarsa çalışmıyorsunuz demektir. İdealleriniz arasında mutlaka ayaklarınızın üstünde durup kendi paranızı kazanmak da vardır. O zaman önce bir ayaklarınızın üstünde durun, cebinize paranızı koyun, sonra evlenirsiniz. Koca eline bakmayın.
Sacma sapan bilmeden bir yorum yapmissiniz.

Merhaba.Evlenmeyi uzun süredir cok isteyen ben, burada okugum mesajlardan sanirim evlilikten sogudum sanki, sorumlulugundan korktum.Ya bende oyle olursam gibi cumleler zihnimde olustu..Muhafazakar biriyim, maddi sıkıntım yok.Ailevi sıkıntım yok. Ideallerrim var.Ama icimde sebebini bilmedigim bir mutsuzluk, huzursuzluk var.Sanki evlenirsem gececek gibi geliyordu.Simdi evlilik dusuncesi gitti, peki bu icimdeki koca bosluk nasil gidecek? Cok yorgunum, umidim , sabrim yorgun.Allah en iyisini bilir hakkimizda, yasamak icin yasiyorum sanki.Bu durumdan nasil kutulacagim.Beynimde tonlarca ağırlık var sanki.Benim gorustuklerim hep evlendi, belki bundan onlari unutayim diye evlenmek istedim.Neyse. icimde koca bosluk, mutlu olamiyorum bir turlu.Her seyden bikmis gibi bir halim var.Bu durumuma dair onerileriniz, yapmam gerekenle ilgili tavsiyeleeiniz ne olur?
Muhafazakar kişilik nasıl tam olarak. Netten çok farklı açıklamalar var

Ne yapiyoruz haddimizi asmiyoruz degil mi?sana yardim icin yazdim ilk msjimi sonra bu detay bana hos geldi yazdim moral olur boyle seyler anlayana..sen once kafani bir toparla zira kim sana iyi kim kotu yorum yapiyor sonra goruselim ok?hadi canim
Ayaklarinin uzerinde durmayi para kazanmaya baglamissiniz.Ben calismayi ayaklarinin uzerinde durmak olarak gormuyorum.Guclu karaktere sahip olmak ayaklarımın u
Muhafazakar kişilik nasıl tam olarak. Netten çok farklı açıklamalar var
Islamiyeti tam anlamiyla yasama gayretinde olmak.Kendini her turlu haramdan korumak, farzlara sunnetlere riayet ederek yasamak

Bdv okursaniz tabii ki evlilikten soğursunuz.
Ben de maddi, manevi hiçbir problemim olmayan bir aileye sahiptim. Hala sahibim cok şükür.
Erken denecek yaşta bir evlilik yaptım. Ama erken doğurmadım (hayatta verdigim en dogru kararlardan ilk üçe girer 🤣) 8 yılı devirdik, cok şükür mutluyum. Yeri geldi anne babamla bozulan arami düzeltti, yeri geldi beni kendimle barıştırdı, yeni geldi dağıldım topladı.
Ama başkası olsaydi, ziyan olabilirdim. Doğru insan kadar, dogru zaman da önemli. Su hayatta hic evlenmemek de bir ihtimal. Siz butun hesaplarinizi evlenmek uzerine yapmışsınız sanki, ben oyle hissettim. Bu bakis acisi, nefes alsin yetere goturebilir insanı.
Bunaldiginiz zamanlar icin hobi edinmenizi tavsiye ederim

Back
X