2 gündür aramiyor :(

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
83
Kizlar bundan oncede bi konu acmistim erkek arkadasimla ilgili. Sizlere danismistim barisip barismama mevzusunu. Ardindan beni aradi ve biz o olaydan sonra baristik. Taa ki 2 gun oncesine kadar. İliskimizin yipranmaya basladigini hisseder oldum. Evet sehirdisinda okuyacak olmasi buna bi etken. Bana ogrenci kartini yolladi icim bi an burkuldu ama alistirdim kendimi buna. Bide neden bilmiyorum ben sehirdisinda oldugumdan bi kac gun gorusemedik ve ben sogumusum gibi hissediyorum. Fakat gorursem aninda yelkenlerim suya inecek onu da biliyorum. Bu yuzden kavgalarimiz beni uzmuyodu amaan diyip geciyodum. Ama gecen gun telefonda konusurken yine kavga ettik 'bi daha seni aramicam bitti ece' dedi ve kapatti. Bunu bi kez daha soylemisti ama sonra yine aramisti dayanamadigini cok ozledigini soylemisti. Kizlar ben galiba bu cocuksuz yapamiyorum. Butun gun elimde telefon aramasini bekledim. Whats appta last seenini kovalayip durdum. Arasin diye dualar ettim ama yok. Normalde dayanamayip arayan adam artik sanirim cidden bitirdi. Simdi ikimizinde okulu aciliyor o sehirdisina gidecek ikimizde bambaska hayatlardayiz. Biliyorum ona yazarsam kesin doner bana. Ama yazmali miyim onu da bilmiyorum. Kizlar galiba kafam cok karisik. Bana mantikli bisey soyleyin lutfen . Not: 2 gun sonra dogum gunum :(

Sana mantıklı bir şey söyleyeyim. Şu an bitirmeyi düşünüyor ama bir yandan da seninle aynı durumda bitiremiyor. Eğer bu dönemde onu kesinlikle aramazsan, ona yönelik hiç bir şey yapmazsan bir süre sonra kuyruğu pıstırıp ben sensiz yapamıyorum diye döner...Ama aksi şekilde davranıp, arar, mesaj atar sitem edersen daha çok kaçar. Sen şu an kendinle ilgilen, senden bir adım görmeyince nasıl yani bu kız benden vaz mı geçti hani beni seviyordu deyip hiç olmadı meraktan döner...

İLİŞkİni gözden gecır .Hatalaarın varsa hatalarını yada sevgilinin hatalarını gözden gecır .Sevgilin eger ıstedıgı bölümdeyse bunun ıcın mutlulugunu paylaş onun .Emın ol arada güven olunca mesafeler hıç problem olmuyor .Bak ben cok kıskanc biriydim .En ufak seyde tartısırdık trıplerım havada ucardı .Ben olsam kendımı cekemezdım .Erkek arkdssımla 1 yıl ayrı kaldık askerlık dolayısıyla hıç görusmedık aradakı güvenden dolayı hıç problem yasamadık .Ona güvenım kıskanclıgımı bastrmıstı .Bu yıl benım okulumdan dolayı tekrar ayrı kalıcaz Yıne tek sıkntıyı özlem olarak görüyorum .Güvenıyorsan sıkntı yapma .Eeger sana deger verıyorsa zaten dogum gununde yanında olmak ıstıcektır .bıraz bekle derım .Baktın yıne olmadı eger haksızsan konus .

Arama tabiki , bekle onun aramasini..
eger ararsa arar ,aramasada oldugu gibi birak okulunda aciliyormus okuluna odaklan .

Sana mantıklı bir şey söyleyeyim. Şu an bitirmeyi düşünüyor ama bir yandan da seninle aynı durumda bitiremiyor. Eğer bu dönemde onu kesinlikle aramazsan, ona yönelik hiç bir şey yapmazsan bir süre sonra kuyruğu pıstırıp ben sensiz yapamıyorum diye döner...Ama aksi şekilde davranıp, arar, mesaj atar sitem edersen daha çok kaçar. Sen şu an kendinle ilgilen, senden bir adım görmeyince nasıl yani bu kız benden vaz mı geçti hani beni seviyordu deyip hiç olmadı meraktan döner...
Ama bu zamana kadar arardi o zaman o dayanamazdi sanirim gercekten oda bitirmek istedi

İLİŞkİni gözden gecır .Hatalaarın varsa hatalarını yada sevgilinin hatalarını gözden gecır .Sevgilin eger ıstedıgı bölümdeyse bunun ıcın mutlulugunu paylaş onun .Emın ol arada güven olunca mesafeler hıç problem olmuyor .Bak ben cok kıskanc biriydim .En ufak seyde tartısırdık trıplerım havada ucardı .Ben olsam kendımı cekemezdım .Erkek arkdssımla 1 yıl ayrı kaldık askerlık dolayısıyla hıç görusmedık aradakı güvenden dolayı hıç problem yasamadık .Ona güvenım kıskanclıgımı bastrmıstı .Bu yıl benım okulumdan dolayı tekrar ayrı kalıcaz Yıne tek sıkntıyı özlem olarak görüyorum .Güvenıyorsan sıkntı yapma .Eeger sana deger verıyorsa zaten dogum gununde yanında olmak ıstıcektır .bıraz bekle derım .Baktın yıne olmadı eger haksızsan konus .
Ya aslinda sikinti bendeydi hep. Herseyi alttan alan cok anlayisli bi sevgiliydi. Her tartismada sanki o suclu gibi "gulum tamam sen sakin ol lutfen " diyip herseyi alttan alirdi. Ama ben hem son zamanlarda gorusememiz hem gidecek olmasi yuzunden hem daha cok hircinlastim hemde sogudum gibi ama bi taraftanda bagimlilik gibi hic kopamadim. Biliyorum arasa bu zamana kadar arardi. Delikanli cocuktur dogum gunumu kutlar. Ama o kadar o gun ben alttan almazsam biter.

Ama bu zamana kadar arardi o zaman o dayanamazdi sanirim gercekten oda bitirmek istedi
Aramaz diye bir şey yok, o şu an kendini tartıyor onsuz yapar mıyım yapamaz mıyım diye, seni ağını at bekle illa ki arar, karşısındaki kişiden ses çıkmayınca aramayanı, dönmeyeni daha görmedim zira sorununuz çok büyütülecek bir sorun değil.

Kalbinden ne geciyorsa onu yap canim. Ilerde pisman olacagin kararlar vermeden dusun. Benim erkek arkadasimda seneye yurtdisina gidiyor okumaya hemen hemen ayni durumdayiz

Şehir dışında okumak sorun yoksa bile sorun oluşması için bir kapı oluyor.
Eğer sorunlu bir ilişki ise bitsin ama sevginize inanıyorsaniz ayrılık kelimesini ikinizde Sözlüğünüzden çıkartın ve destek olun.
ben 5 yıl önce o hatayı yaptım en zor zamanında tamam bitsin madem dedim ve onun bana olan güvenini öyle bir yıktım ki tekrar toparlaması yıllarımı aldı..
doğru karari verip kararınıza sarilmanızı temenni ediyorum.

Aramaz diye bir şey yok, o şu an kendini tartıyor onsuz yapar mıyım yapamaz mıyım diye, seni ağını at bekle illa ki arar, karşısındaki kişiden ses çıkmayınca aramayanı, dönmeyeni daha görmedim zira sorununuz çok büyütülecek bir sorun değil.
Umarim dediginiz gibi olur :(

Şehir dışında okumak sorun yoksa bile sorun oluşması için bir kapı oluyor.
Eğer sorunlu bir ilişki ise bitsin ama sevginize inanıyorsaniz ayrılık kelimesini ikinizde Sözlüğünüzden çıkartın ve destek olun.
ben 5 yıl önce o hatayı yaptım en zor zamanında tamam bitsin madem dedim ve onun bana olan güvenini öyle bir yıktım ki tekrar toparlaması yıllarımı aldı..
doğru karari verip kararınıza sarilmanızı temenni ediyorum.
Cok tesekkur ederim insallah dediginiz gibi guclu bi karar veririm :(

oo başka şehre gidiyorsa unut sen onu sen de kendine yeni yollar çiz. yaşadım biliyorum ordan başka birini bulur sen de kendini alıştır bu duruma

Anlattığina yakin seyler yaşadım canım sonradan ayni sehire geçince düzeldi tabiki ama sana tek tavsiyem sakin arama aradigin anda kiymete biner sen umursama mutlaka arar dogum gununde aramazsa zaten bitmiştir yoluna bakarsın ararsa da hemen yelkenleri suya inditme ne soğuk ol ne cok samimi

Back
X