• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakismadi...

Onu da yaptim bu aksam, cunku annesi soylemisti devlet el koymus banka hesaplarina, is de yapamaz simdi..beni sevdigini biliyorum ama bikti..sms attim ona, beraber savasalim birak yaninda olayim dedim, senden vazgecmem, hicbisey umrumda degil, kapat herseyi buraya gel duzenimizi kurariz, hic olmazsa burda ikimiz de savasiriz, senin icin savasmaya hazirim dedim.. Ama yine de ses yok..bekliycem..cok seviyorum cunku onu, dengem bozuldu resmen:)

Sizi seven adam nereye gitti?
Sizi seven adam bir yere gitmemis ki, siz onu birakip gitmissiniz. Kendi basina gurbette mucadele etmek kolay mi saniyorsunuz? islemleri kendiniz neden baslatmiyorsunuz, illa onun yapmasi sart mi herseyi? Adam evlenmis, ama daha yeni evli sayildigi karisi onu birakip ailesinin yanina donmus. Eee adama hem kadinlik yapilmiyor, hem para bekleniyor, hem basina bi suru is aciliyor, hemde ustune kavga cikartiliyor.. Herkesin sabri bir yere kadar. Makul olmalisiniz. Hic bi zaman esinizi birakip gitmemeniz gerekiyordu. Ben ailesini ozledi diye kocasinin yanina geri donemeyecegini bildigi halde basip giden es hic duymamistim hayatimda..

Ben de böyle düşünüyorum.Adama çok yüklenilmiş,biraz insaf yahu...:ssz:

Ailenizi özleyeceğinizi çok uzakta olacağınızı bile bile gitmediniz mi ? Ayrıca mesleğiniz olduğu halde para göndermiyor demeniz de tuhaf.Sizin bundan çok daha mühim sorunlarınız var.

Şu şartlar altında eşinize kızmaya zerre hakkınız yok.Aynısını o yapsa topa tutulurdu burada.

Bir hata etmişsiniz,bedeli de bu malesef.:34:

Benim tek hatam erken donmekti 1-2 ay kadar..ayrica ben ondan para beklemedim, tam tersine ondan para almadigimi, cok cuzi miktarlarda bikac kez gonderdigini, ona da kendini iyi hissetmesi icin ses cikarmadigimi soylemeye calistim..ayrica kocamdir, ben onun icin kariyerimi birakip dunyanin bir ucuna gitmisim ve donmusum ama henuz bir ise girmedim, elbette onda varsa bana destek olucak nesi tuhaf ki bunun??ben kendi isimi yapiyorum parami az da olsa kazaniyorum ama artacak insallah..
Benim derdim" onu kaybetmemek - karsima ciksin bitirecekse konusarak insanca bitirsin" arasinda gidip geliyor..

Araya ayrilik girdigi zaman malesef kavgalarin sonu gelmiyor . Bizde tam 1 yil ayri kaldik bu vize islemleri yuzunden hemde yeni evliyken birbirimize yeni kavusmusken. Esim o donem sirketi iflas ettigi icin uzun bi sure issiz kalmisti ben ailemin yanindaydim o gurbette issiz yapayalnizdi, psikolojisi cokbozulmustu . Vize islemlerine basvurmuyordu sen buraya gelirsen rezil olursun ailenin yaninda kal en azindan sen rahat ol aklim bide sana takili kalmasin diyordu halbuki ben ailemin yanindaydim ama aklim surekli ondaydi .. en cok kavga ettigimiz hatta bosanma karari aldigimiz tek donem o 1 seneydi . 1 sene sonunda benim vizem cikti yanina gittim o is buldu hersey yoluna girdi . Daha dun gibi hersey ama aradan 10 sene gecti suan 2 cocugumuz var;) konunuzu okuyunca o gunleri hatirladim cok zordu aglamadigim 1 gun yoktu . Bosanma karari aldigimiz gun ikimizde intihari dusunmuz ikimiz icinde zor bir sinavdi inat ettik ve kazandik ..
Su akar yatagini bulur , suan ayri oldugunuz icin hersey cok agir ve yorucu geliyor . Insallah bir an once esinizin yanina gidersiniz ve hersey yoluna girer .

Ben bazı yorumlara katılmıyorum. Bana göre yeni evli, aklı başında bir adam ne kadar kızsada, zorlansada karısını arayıp sormalı. 10 gündür aramamak ne oluyor! üstelik diğer maillerini okuyor ama karısından gelen mailleri açmaya bile tenezzül etmiyor. Karşisındaki sevgilisi, kız arkadaşı değil KARISI!

Durumuna gerçekten çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda düzelir ama bana kalırsa artık aramaktan vazgeç eşini de, annesini de. Akışına bırak bakalım nolucak. Sende kes sesi sedayı. Afallasın bi.

Son düzenleme:
Araya ayrilik girdigi zaman malesef kavgalarin sonu gelmiyor . Bizde tam 1 yil ayri kaldik bu vize islemleri yuzunden hemde yeni evliyken birbirimize yeni kavusmusken. Esim o donem sirketi iflas ettigi icin uzun bi sure issiz kalmisti ben ailemin yanindaydim o gurbette issiz yapayalnizdi, psikolojisi cokbozulmustu . Vize islemlerine basvurmuyordu sen buraya gelirsen rezil olursun ailenin yaninda kal en azindan sen rahat ol aklim bide sana takili kalmasin diyordu halbuki ben ailemin yanindaydim ama aklim surekli ondaydi .. en cok kavga ettigimiz hatta bosanma karari aldigimiz tek donem o 1 seneydi . 1 sene sonunda benim vizem cikti yanina gittim o is buldu hersey yoluna girdi . Daha dun gibi hersey ama aradan 10 sene gecti suan 2 cocugumuz var;) konunuzu okuyunca o gunleri hatirladim cok zordu aglamadigim 1 gun yoktu . Bosanma karari aldigimiz gun ikimizde intihari dusunmuz ikimiz icinde zor bir sinavdi inat ettik ve kazandik ..
Su akar yatagini bulur , suan ayri oldugunuz icin hersey cok agir ve yorucu geliyor . Insallah bir an once esinizin yanina gidersiniz ve hersey yoluna girer .

Elif, keske biz de sonunda bir araya gelebilsek..gercekten cok yiprandim..biz bosanma karari almadik, alamadik..cunku maillerimi bile okumuyor..az once baktim daha, dun 6 maili vardi okunmamis, 2 si benden..baktim, digerlerini okumus benimkiler haa duruyor..belki de biliyor girip baktigimi bilerek yapiyor ama emin olamiyorum..cok uzgunum..ben de biraktim aramayi, 3-4 gundur bende hic caldirmiyorum telefonunu, acmiyor cunku..bugun 11.gun, hic konusmadik..ne bir mail, ne mesaj..cok yoruldum artik.

Benim esimin de banka hesabina devlet el koymus, vergilerini yaptirmadigindan, onun da kendi isi, mahvolmustur simdi ( annesinden ogrendim)..yillardir emek verdi, bir yerlere getirdi isini..tam da toparlaniyorken bitti iste..simdi ne yapar bilmiyorum, belki iflasini aciklayip buraya gelir..ama simdi benden de cekiniyrdur, gitsem napicam, istemez beni, istese bile konusur durur, cekemem diyordur..halbuki ben en zor gunlerinde yaninda oldum, simdi de olmak istiyorum ama izin vermiyor..ne yapacagimi sasirdim.

Ben bazı yorumlara katılmıyorum. Bana göre yeni evli, aklı başında bir adam ne kadar kızsada, zorlansada karısını arayıp sormalı. 10 gündür aramamak ne oluyor! üstelik diğer maillerini okuyor ama karısından gelen mailleri açmaya bile tenezzül etmiyor. Karşisındaki sevgilisi, kız arkadaşı değil KARISI!

Durumuna gerçekten çok üzüldüm, umarım en kısa zamanda düzelir ama bana kalırsa artık aramaktan vazgeç eşini de, annesini de. Akışına bırak bakalım nolucak. Sende kes sesi sedayı. Afallasın bi.

Tesekkur ederim, ben de bunu anlatamiyorum..herkes takilmis bir "meslegin var, para bekliyorsun" cumlesine..tamam da, ben meslegimi onun icin biraktim gittim, doneli 5 ay oluyor ve henuz calismiyorum, sadece kendi isimi buyutmeye calisiyorum..ben ondan hicbir zaman para talebinde bulunmadim, birkac kez gonderdi, tesekkur ettim o kadar..bir kocanin, karisina para gondermesi neden bu kadar garipsendi anlamiyorum..

Elimden geldigince aramiyorum..4 gundur aramiyorum ama aksam sms attim, artik onu da okumustur diye umuyorum..birlikte savasalim, birak yaninda olayim dedim..ne yapacagimi bilmiyorum..bekliycem ama icim elvermiyor onu bu halde yalniz birakmaya..perisandir simdi o..ama benle alakali degil, isiyle alakali..ayrica iflasini aciklarsa bana sponsor olamaz..benim oraya gitme gibi bir durumum kalmaz, o da buraya donmek istemiyor..belki de bitirme sebebi budur..bilemiyorum ki

neden döndünüz ki?
eşiniz oradayken sizin burada olmanız bence evlilik için kötü bir durum.

Birlikte donduk biz, kisa surecek ayrilik surecimizde bir tup bebek deneyelim dedik, birlikte donduk..spermleri donduruldu ve 1 hafta kalip dondu o..ben zaten o donemde gelmeseydim bile max.2 ay icinde gelmek zorunda kalicaktim, cunku evlendigimden dolayi oturma iznine basvurmam gerekiyordu ama basvuramadik, cunku esimin bana sponsor olmasi gerekiyordu ve olabilmesi icin de vergi borcunun olmadigini belgelemesi, yani vergilerini yaptirmasi gerekiyordu..ancak 4 yildir yaptirmadigi icin isler sonunda kabusa donustu ve buralara kadar geldi..Ben buraya gelirken ona kocaman bir kutu evrak biraktim, herseyi ama herseyi hazirladim..aylar surdu hazirlamam, cok zor cunku..o sadece vergi borcu yoktur veya vergisini yaptirmistir, taksitlerle su sekilde odeyecektir gibi bir yazi alip icine koyup gonderecekti ama ben geleli 6 ay oldu ve yaptiramadi..ben de gerilmeye basladim, kavga etmeye basladik surekli ve olay buralara geldi..yani sonucta orda bir araya gelemiyoruz onun bu ihmalkarligi yuzunden, burda da gelebilir miyiz supheli..

Yani ozetle, ben sadece 1-2 ay erken geldim, biraz daha beklesem belki onun islerinin yogun olacagini ve hic gelmeyecegini dusundum, bos bir anini bulmusken kolundan tutup getirdim..hata olabilir, ama bu sekilde sonuclanmamaliydi..

Bella sen ya koç burcusun yada ateş grubundan bir burç.

:) Degilim valla..ben bogayim..yukselenim de basak..durup dururken sinirlenmiyorum yani ama sinirlendim mi toz toprak birbirine karisiyor..bu kadar olaya sinirlenmeye baslamam 1,5 yilimi aldi, simdi de onunu alamiyorum..esim de yay, ustelik de laz..damari mi tuttu anlamadim, hic daha once gormemistim bu yuzunu ama artik ben de tamamen sessizlige burunecegim..

BellaGasca , derin bir Offff çekesim geldi konunuzu okudukça... sizin yerinize koydum kendimi gerçekten zor bir durum. Benzerini erkek arkadaşımla yaşadım ben ve bitti şu an... sanırım. Bitip bitmediği belli değil. O da ne telefonlarıma cevap veriyor ne de konuşuyor, böyle belirsizlikle bitmesi de beni çıldırtıyor! Dayanamıyorum mesaj atıyorum neler neler diyorum ses yok. Ben okuduğunu bilmeyeyim diye özellikle okumuyor o da... Sinirlensin, o da bir şeyler söylesin yeter ki diyorum ama yok... Siz bir de evliymişsiniz daha da ağır geliyordur mutlaka.

Bence şu an o da kilitlenmiş durumda. Sizin öfkelendiğinizi, çaresizliğinizi hissediyor ama korkmuş ve ne yapacağını bilemiyor bence. Yaklaşsanız bile yeniden şikayete başlayacağınızı düşünüyor o yüzden yumuşak yüzünüzden bile korkuyor olabilir. En sağlıklısı sanırım süre vermeye devam etmek... Bilemedim ki. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. ama siz evlisiniz, kolay mı öyle hemen boşanmak. Onun boşanmayı düşündüğünü sanmıyorum. Kendi haline bırakmaktan başka çare yok gibi... Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
BellaGasca , derin bir Offff çekesim geldi konunuzu okudukça... sizin yerinize koydum kendimi gerçekten zor bir durum. Benzerini erkek arkadaşımla yaşadım ben ve bitti şu an... sanırım. Bitip bitmediği belli değil. O da ne telefonlarıma cevap veriyor ne de konuşuyor, böyle belirsizlikle bitmesi de beni çıldırtıyor! Dayanamıyorum mesaj atıyorum neler neler diyorum ses yok. Ben okuduğunu bilmeyeyim diye özellikle okumuyor o da... Sinirlensin, o da bir şeyler söylesin yeter ki diyorum ama yok... Siz bir de evliymişsiniz daha da ağır geliyordur mutlaka.

Bence şu an o da kilitlenmiş durumda. Sizin öfkelendiğinizi, çaresizliğinizi hissediyor ama korkmuş ve ne yapacağını bilemiyor bence. Yaklaşsanız bile yeniden şikayete başlayacağınızı düşünüyor o yüzden yumuşak yüzünüzden bile korkuyor olabilir. En sağlıklısı sanırım süre vermeye devam etmek... Bilemedim ki. Kelin ilacı olsa başına sürermiş. ama siz evlisiniz, kolay mı öyle hemen boşanmak. Onun boşanmayı düşündüğünü sanmıyorum. Kendi haline bırakmaktan başka çare yok gibi... Allah yardımcınız olsun.

Tesekkur ederim Sessia, umarim senin durumun da bir netlige ulasir..gercekten zor, sabretmeye calismak ve sessiz kalmak..ben de elimden geleni yapiyorum ama dayanamadigim zamanlar oluyor..surekli aglamaktan yoruldum..sanirim yumusak halim bile korkutuyor onu..yine kizacak nasil olsa diyor.ama aslinda cok hakli oldugum noktalar var da, burda anlatmak istemiyorum..antidepresana basladim tekrar, o biraz yatistiriyor beni..artik oraya gidemem, o da gelemez..zaten vazgecti benden..ama ne olursa olsun, bu sekilde bitirmemeliydi bana dokunan bu..ya da bir mesaj atsa, zaman ver dese..benim de sessiz kalmam lazim, artik onu yapmaya calisacagim

Kizlar, aklima bisey geliyor..esimin banka hesaplarina el konuldugu icin su an parasi var mi bilmiyorum, annesi buraz gonderdi..acaba ben de biraz gondersem, yani laf yerine somut biseyler yaptigimi-yapacagimi bilse...birkac gun once bir satis yaptim, ordan bana kalan bir meblag var, Kanada icin kucuk de olsa..800-900 dolar gibi bisey..sonra da annesi soylese ona para gonderdigimi, sonucta benim maillerimi okumuyor..mantikli mi,cevaplarinizi bekliyorum ona gore bankaya kosucam:)

[ı]seni aramayan sormayan adama bi de paramı yollayacaksı
yapma allah aşkına
ne için seni sömürmesi için mi
kesinlikle yapma böle bişi
dönecekse arayacaksa zaten yapar bunu
sen para yollayınca hızlandırmaz yapacaklarını
[/ı]

bir yay erkeği ile birliktesiniz. Allah yardımcınız olsun. ben de bir yay kadınıyım. özgürlüğüne çok düşkünse yokluğunuzdan çok etkilenmemiş olabilir. karamsar yazıyorum farkındayım ama biz biraz daha soğukkanlı oluyoruz galiba. hiçbir şeye karşı vazgeçilmez diye bakmam. eşinizi sıkmayın bence. dırdırı bırakın. bu işin sonu da hayırla bitsin inşallah.

Birşey illa hemen olsun,senin istediğin gibi olsun senin düşündüğün gibi düşünsün istiyorsun.Hemen cevap versin,hemen konuşsun vs.
Tamam beklemişsin,durumun sıkıntılı kolay değil,belirsizlik mahvediyor ama hep kafanda birşeyler kuruyor,kurduğun şeylere inanarak karşındakini suçluyorsun.
Fevrisin,acelecisin,sabırlı olsan da bu konuda sabırsızsın.
Adam sana boşanmaktan bahsetmemiş.Ordaki iş durumunu bilemzsin,neyle uğraştığını bilemezsin.Yabancı ülke.Prosedürler farklıdır.Oturma izni zaten öyle ha diye alınmıyor.Sürekli aramak sürekli mesaj atmak sürekli suçlamak insanı kendinden soğutur.
Belki biraz sorumsuz,ağırdan alan bir tipi de vardır sen daha iyi tanırsın.Sana olan davranışını haklı bulmuyorum ama insanların tepkileri farklı farklıdır.Kalkıp mesaj atıp suçlaman ne kadar yanlışsa,mesaj atıp yanındayım seninleyim deyip para göndermen de o kadar yanlış.Allah aşkına bir bırak.Bir dur.Öyle veya böyle seni arayacak bu adam.Boşanmak bile istese arayacak.Ama bir kendi haline bırak.Yanlışlarını görmesine izin vermiyorsun.

Back
X