2 gündür aşırı derecede korkuyorum:((

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
araba sesinden dende çok korkuyorum.birde arabalar yolda birine çarpacak diye kalbim çıkıyor yerinden.deli oldum.2 gündür psikiolojik ilaç alıyorumö acaba ondanmı olduki.((( kafamı kaldıramadım o ilaçlardann..ne yapmalıyım deli olcamm(

Psikolojik ilac nasil bir sey bende alayim
Bilemiyorum vallahi bu korkunu nasil yenecegini,psikolojik ilaclardan almasan?

Psikolojik ilac nasil bir sey bende alayim
Bilemiyorum vallahi bu korkunu nasil yenecegini,psikolojik ilaclardan almasan?

niye öyle dedin cnm bende alayım diye?
evet almıcam o ilaçlardan artık.insanı resmen böyleee deli ediyo ilaçlar.bunalıma sokuyo,mide bulantısı,baş ağırısı,halsizlik herşeyi yapıyo.

Aynen o ilaclar olmadanda kendi kendini tedavi edebilirsin eger depresyon gibi birsey yasiyorsan

ilaçlar panik atak duygularını tetiklemiş olabilir.

yan etkilerini oku... ve mümkünse ilaçları kullanma... bir yeri düzelteyim derken başka bir yeri bozuyor ilaçlar.

melissa çayı veya doğadan relax çayı iç. gün içinde 2 kupa içebilirsin. seni hafif sakinleştirir. asla serseme çevirmez.

uykularda bir problem yok...evet ilaçların tetiklediğini düşünüyorum.sürekli bişeylerden korkmaya başladım.o bitkisel çaylarıda denicem.saolun

son zamanlarda seni üzen bir şey mi oldu?araba sesinden korkuyorum derken mesela küçükken kaza geçirmiş isen o tetikliyor olabilir

son zamanlarda seni üzen bir şey mi oldu?araba sesinden korkuyorum derken mesela küçükken kaza geçirmiş isen o tetikliyor olabilir

yok beni üzen bir olay yok allaha şükür şu anlıkta.yok kaza olayı filan yokta.yinede içim tirtir titriyo,o hızlı giden arabaların firenleri boşalıp birine çarpıcak diye...allah razı olsun melissa çayınada başladım bugün.

allah razı olsun başladım bugün.inşllah allahın izniyle faydası olur.

sarı kantoron çayının strese iyi geldiğini duymuştum deneyebilirsin
çalışıyo musun okuyo musun yoksa evde misin? düzelmedikçe mecbur kalmadan çıkma evden derim ben

Eğer ilacı bir abşka korku için vs aldınsa onun yan etkisi olabilir.Bende kullanıyorum panik atakla ilgili ilaçlar.Bu tür ilaçlar başlangıçda korkuları artırıyor ama sonra fayda ediyor.

ilacın adını hatırlamıyorum da kullanmaya başlayalı 2 gün olmuştu.2 günde bu hale geldim.ama di,ğer kullandığım bir ilaç vardı onun adıda faverin o ilaçda iyi gelmişti sanki.ama bende anlayamıyorumki hangisi iyi geliyo hangisi kötü( evden çıkmak istemiyorum evet.ama bakalım i,nşallah melisa çayının faydası olur.dua etmeye başladım artık düzeleyim diye.allahım en kötüsüde sağlıksız olmakmış.ne para ne pull.allah insana önce akıl ve beden sağlığı versin.kantaron çayları depresyona iyi geliyomuş evet.belki ondanda alırım melissayla ikisini karıştırıp içerim.akratcıya bir sorarım önce,ikisini karıştırsam bişey olurmu diye.doktorlar pat diye ilaç veriyolar.ilaçlarda beyni iyice öldürüyo.kimyasal sonuçda.etkisi belki daha çabuk ama sonuç daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…