- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
Ben Ekim’den beri diyetteyimben katilabilirim. 2 haftadir diyet yapmaya calisiyorum ama hep bi kacamak oldu bugunde dahil.
yarin saglamindan baslicam insallah motive oluruz bende yazayim yarindan itibaren
iraden icin tebrik ediyorum seni yaBen Ekim’den beri diyetteyim
Yok hiç yapmamıştım bunu kilom Durdu o yüzden yapıyorum çok fazla kilom olmadığı için gitmiyor nerdeyse 3 ay olacak 3,5 kilo verdim 56,5 Dum 53 üm şuaniraden icin tebrik ediyorum seni ya
yapamiyorum asiri tatli duskunlugum var 1 gun yemezssem ertesi gun patliyorpeki ekimden beridir kabak detoksu mu yapiyorsun
Kabak detoksu sonuçlarını ve tariflerini, kilo kaybini yazarsan sevinirim3 günlük kabak detoksu yapıyorum ben de 1. Gün dü bugün
İnşallah yazarım tam adet dönemim o yüzden şişkinlik var kilo gitmeyecek gibi geliyorKabak detoksu sonuçlarını ve tariflerini, kilo kaybini yazarsan sevinirimistediğimiz kiloya indne kadar devam
Herşey güzel olacak. 2 ayda nasıl bir program uyguladın.Merhaba kızlar. Benimde diyet yolculuğum 2 aydır var. 9 kilo verdim çok şükür. Şu an şekersiz 21 günün 7.si bitti. Herşey güzel olacak
Gitmese bile motivasyonunu kaybetme, adet dönemi bitiminde kilo kaybın çoğalacaktır. İnanıyorum ben başarıcam çok mıtiveyimİnşallah yazarım tam adet dönemim o yüzden şişkinlik var kilo gitmeyecek gibi geliyor
İlk 1 ay kendim bir program uyguladım. Karatay tarzı beslendim. 1 aydır da diyetisyen eşliğinde besleniyorum. O da şekersiz beslenme tarzı. Şimdi adet olacağım sanırım o yüzden 10 gündür değişiklik yok.Herşey güzel olacak. 2 ayda nasıl bir program uyguladın.
Ben millete bakarak kilo vermiyorumselamlar
hayalleri 53 hayatlar 87
3 yıldır o 85-89 gidip geliyor..
ben 83 ile hamile kaldim...
doğumdan çıktığımda 80 kgdum..
tam diyete başlayacaktim ki
tahin helvasi yedim tatlılar börekler çörekler anammm..
94 kg kadar çiktim...
o rakamı gördüğümü bilirim..
iki ay önce 83 kg ye inmişim..
87 oldum ne olduysa..
bide şekersiz diyete başladim
12. gününde bozdum.
veremedim çünkü çok yiyordum...
3 gün paketli gidaya gene saldim.
şimdi 2 haftadir 87 deyim degişmedi..
ben mi istemiyorum kilo vermek..
kendimi bi sorguluyorum
vereceksen ver. uzatma migi diyorum kendime
gerçekten kilo verme hiç umudum kalmamişti..
siz başaracaksin kilolari vereceksin fit gibi olucaksin..
zayifladi mi millet ayy ne kadar güzel olmuş diyecekler..
özgüven geri gelecek...
ayna çok zayıf gösteriyor milletin gözünde kiloluyumBen millete bakarak kilo vermiyorumaynada nasıl mutluysam öyle olmak istiyorum
O zaman sıkıntı yokayna çok zayıf gösteriyor milletin gözünde kiloluyum
ama aldıklarim hiç biri olmuyor.O zaman sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?