- Konu Sahibi Aysemaysem2020
-
selamlar
hayalleri 53 hayatlar 87
3 yıldır o 85-89 gidip geliyor..
ben 83 ile hamile kaldim...
doğumdan çıktığımda 80 kgdum..
tam diyete başlayacaktim ki
tahin helvasi yedim tatlılar börekler çörekler anammm..
94 kg kadar çiktim...
o rakamı gördüğümü bilirim..
iki ay önce 83 kg ye inmişim..
87 oldum ne olduysa..
bide şekersiz diyete başladim
12. gününde bozdum.
veremedim çünkü çok yiyordum...
3 gün paketli gidaya gene saldim.
şimdi 2 haftadir 87 deyim degişmedi..
ben mi istemiyorum kilo vermek..
kendimi bi sorguluyorum
vereceksen ver. uzatma migi diyorum kendime
gerçekten kilo verme hiç umudum kalmamişti..
siz başaracaksin kilolari vereceksin fit gibi olucaksin..
zayifladi mi millet ayy ne kadar güzel olmuş diyecekler..
özgüven geri gelecek...
Kilomuz ve boyunuz ne acaba? Neden şok diyet yapıyorsunuz? Çok sağlıksız. Tekrar almazsınız umarım. Karatay tarzı beslenmeyle 10 günde küçülüyor mide. Benim öyle oldu.Bu arada sabah yediğüm elmalarla duruyorum ve aç hissetmiyroum, hafif bir baş ağrısı var oda şok diyetten sanırım, amacım midemi küçültmek. Akşama misafir var ve bir sürü şey yaptım, ama yemicem. Kızlar sabaha tekrar yazarım. Yarın ne yemem gerek bilmiyorum. Tavuk veye haşlanmış taze fasulye diye düşünüyorum. Tavuk çok olmaz ama taze fasulyeyi çok yiyebilrim sonuçta limonlu felan güzel olur. Başka önerisi olan varsa yazabilirmi.
Diğer diyetlerle olmuyor, yani dayanmıyorum biranönce zayıflamam lazım bu sadece başlangıö için sonrasında sağlıklı bir diyet programına geömeyi planlıyorum. Boyım 164 kilom 80 di böyle başladım daha 3 gün olduKilomuz ve boyunuz ne acaba? Neden şok diyet yapıyorsunuz? Çok sağlıksız. Tekrar almazsınız umarım. Karatay tarzı beslenmeyle 10 günde küçülüyor mide. Benim öyle oldu.
Anladım. Mantıklı. İnşallah güzel olur her şeyDiğer diyetlerle olmuyor, yani dayanmıyorum biranönce zayıflamam lazım bu sadece başlangıö için sonrasında sağlıklı bir diyet programına geömeyi planlıyorum. Boyım 164 kilom 80 di böyle başladım daha 3 gün oldu
2 ayda nasıl küçüldü mide?Anladım. Mantıklı. İnşallah güzel olur her şey ☺ Bende emzirmeseydim sizin gibi yapacaktım. Gerçi gerek kalmadı bana. Midem küçüldü 2 ayda
Karatay diyetiyle beslendim. Bir süre sonra çok yiyemiyorsun zaten2 ayda nasıl küçüldü mide?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?