2 günlük yepyeni telefonum :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
arkadaşlar nokia asha 311 aldım 2 gün önce bugün elimden kaydı ve dış ekranı kırıldı :( içi sapasağlam sadece dış cam çatladı sizce maliyeti ne kadar tutar ve kaç günde yaparlar

var ama kendi hatam olduğu için garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum bide 4 gün sonra şehir dışına çıkıyorum garantiye verilince çok uzun zaman alıyor teknik servisle halletmek istiyorum

Yok ben öyle halletmiştim garantiye göndererek fakat uzun. Kendin halletmeye kalksan maliyeti fazla olabilir :44:

Yok ben öyle halletmiştim garantiye göndererek fakat uzun. Kendin halletmeye kalksan maliyeti fazla olabilir :44:

Kullanıcı hatasında garanti kapsamına girmiyor siz iyi halletmissiniz ama artık şöyle birşey var haberlerde izledim kullanıcı hatası olan bir ürünü hemen anlıyorlarmış bu tür elektronik aletler için özel bir alet varmış firmalar bozulan telefonları o cihazın içine yerleştiriyormuş ve kullanıcı hatasımı yoksa kendilerinden mi kaynaklandıgını buluyorlarmış,arkadaşa gelince maliyeti biraz tuzlu olabilir.

canım sen yıne sansını dene garantıden vermeye bak .maalıyetı bıraz tuzlu oluyor cunku .

garantıyı muhtemelen kabul etmezler ama bır sansını dene derım .

ben de telefonun sım takılan yerını kırık hattımı sokmaya calısırken kırmıstım .

sadece orayı yapmaya 150tl aldılar :/

arkadaşlar nokia asha 311 aldım 2 gün önce bugün elimden kaydı ve dış ekranı kırıldı :( içi sapasağlam sadece dış cam çatladı sizce maliyeti ne kadar tutar ve kaç günde yaparlar
Of offf korkutmayayım didim ama çok pahalı ya hatta telefonun maliyetine maal olur genelde ekran kırıldımı yeni al derler ama :25:

Nokıa e72 kullanıyorum dusurdum ekranı catladı degıstırmeye 45 tl almıstı bı telefoncu AmA bıldıgım kadarıyla baska yerde tamır ettırdıgınız ıcın ,Daha sonrakı sıkıntılarınızda garantıyle ılgılı problem cıkarabılıyorlarmıs .. Hanı tamıratta servısın hatası olabılır belkı yıne bozuldu falan dıye..

Yetkili servis onarımı yapmazsa, yani herhangi bir telefoncu
telefonunuzu tamir ederse, telefonunuz garanti kapsamından
çıkar.

Dış cam olarak niteliyorsunuz ama bazı durumlarda cam ile
birlikte ön panel tamamen değişmek zorunda kalıyor. Bunun
nedeni de size, telefonda kullandığı parçalar için garanti
sunmasıdır.

Yetkili servise verip, fiyat almanızı öneriyorum ben. Ona göre
karar verin.

sakın teknik servise vermeyin gidin kendi servisine yaptırın parası ne ise ödeyin en az 100 tl tutar heralde kendi servisleri hariç başkalarına güven olmaz :ssz:

Fiyatini bilmem ama kullanici hatasindan dolayi garati kapsamina girmez garantisiyle yaptiramazsin yani

arkadaşlar dokunmatik telimin ekranı bozuldu yaptıran değiştiren var mı...

değişim de garanti veriyorlar mı...tecrübe edenler yardımcı olabilir mi?

Back
X