• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta kv ile of..

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...

Dert etme git 2-3 hafta geçer. Birbirinizin yüzünü görünce yumuşarsınız :)

Sık dişini yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye avut kendini. Şimdi elimde okadr para olsa kıytırık altınımıda ekler kredı xekerim ev alırım hayalını ben kendim için kurdum bile

Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...

Bu paraya ihtiyaciniz varsa biraz sabretmeniz gerekiyo tabi katlanmak zorunda da degilsiniz..

neden atıştınız

Çok isteksizseniz eşiniz tek gitsin. Katlanabilirim diyorsanız gidin,dayanamazsanız 1 hafta sonra dönersiniz:KK48:

Neden atistiniz ve birbirinize karşı üslubunuz nasıl? Aranızdaki sorunun sebebi ne?

Back
X