- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi simaytanem
ben olsam paraya ihtiyacım varsa umursamam. her konuyu kafaya takma şampiyonu olan ben umursamamayı öğrendim. 'her konuda'

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Yok yalniz gondermem
formül şu duyduğunu duymamazlıktan,gördüğünü görmemezlikten gelicen bacım :)Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Senin durumun pireye kizip yorgan yakmak gibi bisey.hani is yerinde birine kizarsinda isinden istifa edersin sen acikta gezerken o maasini alip pasa pasa yemeye devam eder onun gibi iste.20 bin azmi 3 haftada.git bence.ayrica gideyimmi gitmeyimmi diye dusundugune gore pek ihtiyacinda yok sanirim.cunku ihtiyaci olan kv belasina bile katlanip parasini alir gelir.sanki omurlukmu durcan alttarafi 3 haftaKizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Tahminleriniz dogru . Yorumunuz ve samimiyetiniz icin tesekkurler, sizi dinlemeye calisacagim..önceki konunuzdan kv ile sorunlarınızı okudum ve sizi anlayabiliyorum. Anneniz konusunda çok hassassınız ve böyle bir şey yaşamadığım için bana laf söylemek düşmez. hasssasiyetinizi anlayabiliyorum ve tahmin ettiğim kadarıyla biraz uzak ve soğuk olabiliyorsunuz çevrenizdekilere.. (ben gibi:)) kayınvalideniz daha az eğitimli daha az görmüş küçük bir yerde yaşayan ve pat pat konusan bir kadın olabilir sanırım ve bu nedenle ne o sizi nede siz onu kabullenemiyorsunuz (bunlar benim tahminlerim) kabullenmeye çalışın yine tepkinizi gösterin hakkı olmayan şeylerle ilgili konuşmaması gerektiğini saygı duyması gerektiğini yine ifade edin ama nefretle değil anlayışla yaklaşmaya çalışın eşiniz bence çok ii bir insan ve sizi çok seviyor ve o da ne olursa olsun eşinizin annesi eşinizi arada bırakmayın. daha ılımlı bir insan olun daha sakin tartışmayın eşiniz için çok zor bir durum kötü bir insansa kayınvalideniz kötülük onda kalsın siz uymayın siz iyi olursanız oda ii olur
Bugune kadar ayri bi yerlere gitmedik , ustelik o yalniz gidince bende yalniz kalacagim.Neden yalnız göndermiyorsunuz?
Aaaah aaaah 3 hafta nedir ki canım ya bir ömür vakit geçirmek zorunda olanlar var...Her lafı yutup susup eşine bile söylemediği halde her olayda patlak verenler var kocası kayırınca kocanı sen öğütlüyorsun diyenler var...Aaaah aaahTahminleriniz dogru . Yorumunuz ve samimiyetiniz icin tesekkurler, sizi dinlemeye calisacagim..
Tabiki benden daha kotuleride var ama herkesin derdi kendine buyuk. Sanirim sende kv magdurlarindansin.Aaaah aaaah 3 hafta nedir ki canım ya bir ömür vakit geçirmek zorunda olanlar var...Her lafı yutup susup eşine bile söylemediği halde her olayda patlak verenler var kocası kayırınca kocanı sen öğütlüyorsun diyenler var...Aaaah aaah![]()