• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta kv ile of..

ben olsam paraya ihtiyacım varsa umursamam. her konuyu kafaya takma şampiyonu olan ben umursamamayı öğrendim. 'her konuda':KK66:

Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...

eşinle bu duruma nasıl bakıyor o önemli eğer annesini tanıyor sana hak veriyorsa çok çabuk geçer zaman
ama annesi ne toz kondurmuyorsa sende kendine meşgale bulursun gezersin falan eşinle takılırsın çiftlikte çabuk zaman geçer meraklanma az para değil 3 haftada alacak bu parayı bide öyle düşün

Sabret önce Allah rizasi icin sabretmeye çalış ben oyle yapıyorum sonuçta esinin annesi.. bende sevmem ama ne yapalım...onunla tartismaya girmemeye çalış bi bakmissin tatil bitmis.. evde ondan baska kimse varsa onlarla vakit geçirmeye çalış sayılı gün çabuk gecer

Hauvanları seviorsan eşine asistanlık yap günlerini evde değilde dışarda geçir bu kaaa:-D:-D

kimine göre 3 haftada 20 bin iyi para kimine göre çokta önemli değil.
eğer 3 hafta sonunda 20bin varsa , koynunda bile yatardım kv nin:KK53::KK53:
şaka bir yana, görmeyin,duymayın kendinize başka meşgaleler bulun. zaten baktı ki siz takmıyorsunuz, oda bir süre sonra laf sokmaktan vazgeçecektir:KK14:

yalnız göndermiyorsunuz adamı,annenize gitmiyorsunuz,görünce sinirleriniz artıyor,o zaman geriye tek seçenek kaldı kv yi evden postalamak :110:

Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
formül şu duyduğunu duymamazlıktan,gördüğünü görmemezlikten gelicen bacım :)
2-3 hafta bişey diil.eşinin hatrına dediğimi yap:KK25:

malesef bir ömür surecek yüz yüze illa bakacaksınız..en iyisi bir süre idare edin :)

Senin durumun pireye kizip yorgan yakmak gibi bisey.hani is yerinde birine kizarsinda isinden istifa edersin sen acikta gezerken o maasini alip pasa pasa yemeye devam eder onun gibi iste.20 bin azmi 3 haftada.git bence.ayrica gideyimmi gitmeyimmi diye dusundugune gore pek ihtiyacinda yok sanirim.cunku ihtiyaci olan kv belasina bile katlanip parasini alir gelir.sanki omurlukmu durcan alttarafi 3 hafta

hiçbir şey olmamış gibi davranacaksınız 2-3 hafta idare edeceksiniz...

önceki konunuzdan kv ile sorunlarınızı okudum ve sizi anlayabiliyorum. Anneniz konusunda çok hassassınız ve böyle bir şey yaşamadığım için bana laf söylemek düşmez. hasssasiyetinizi anlayabiliyorum ve tahmin ettiğim kadarıyla biraz uzak ve soğuk olabiliyorsunuz çevrenizdekilere.. (ben gibi:)) kayınvalideniz daha az eğitimli daha az görmüş küçük bir yerde yaşayan ve pat pat konusan bir kadın olabilir sanırım ve bu nedenle ne o sizi nede siz onu kabullenemiyorsunuz (bunlar benim tahminlerim) kabullenmeye çalışın yine tepkinizi gösterin hakkı olmayan şeylerle ilgili konuşmaması gerektiğini saygı duyması gerektiğini yine ifade edin ama nefretle değil anlayışla yaklaşmaya çalışın eşiniz bence çok ii bir insan ve sizi çok seviyor ve o da ne olursa olsun eşinizin annesi eşinizi arada bırakmayın. daha ılımlı bir insan olun daha sakin tartışmayın eşiniz için çok zor bir durum kötü bir insansa kayınvalideniz kötülük onda kalsın siz uymayın siz iyi olursanız oda ii olur

az para degil dediginiz gibi
idare etmekte fayda var
yani muhattap olmamaya çalışın
yada sizde eşinizin yanında olun

önceki konunuzdan kv ile sorunlarınızı okudum ve sizi anlayabiliyorum. Anneniz konusunda çok hassassınız ve böyle bir şey yaşamadığım için bana laf söylemek düşmez. hasssasiyetinizi anlayabiliyorum ve tahmin ettiğim kadarıyla biraz uzak ve soğuk olabiliyorsunuz çevrenizdekilere.. (ben gibi:)) kayınvalideniz daha az eğitimli daha az görmüş küçük bir yerde yaşayan ve pat pat konusan bir kadın olabilir sanırım ve bu nedenle ne o sizi nede siz onu kabullenemiyorsunuz (bunlar benim tahminlerim) kabullenmeye çalışın yine tepkinizi gösterin hakkı olmayan şeylerle ilgili konuşmaması gerektiğini saygı duyması gerektiğini yine ifade edin ama nefretle değil anlayışla yaklaşmaya çalışın eşiniz bence çok ii bir insan ve sizi çok seviyor ve o da ne olursa olsun eşinizin annesi eşinizi arada bırakmayın. daha ılımlı bir insan olun daha sakin tartışmayın eşiniz için çok zor bir durum kötü bir insansa kayınvalideniz kötülük onda kalsın siz uymayın siz iyi olursanız oda ii olur
Tahminleriniz dogru . Yorumunuz ve samimiyetiniz icin tesekkurler, sizi dinlemeye calisacagim..

Tahminleriniz dogru . Yorumunuz ve samimiyetiniz icin tesekkurler, sizi dinlemeye calisacagim..
Aaaah aaaah 3 hafta nedir ki canım ya bir ömür vakit geçirmek zorunda olanlar var...Her lafı yutup susup eşine bile söylemediği halde her olayda patlak verenler var kocası kayırınca kocanı sen öğütlüyorsun diyenler var...Aaaah aaah :(:cry:

Aaaah aaaah 3 hafta nedir ki canım ya bir ömür vakit geçirmek zorunda olanlar var...Her lafı yutup susup eşine bile söylemediği halde her olayda patlak verenler var kocası kayırınca kocanı sen öğütlüyorsun diyenler var...Aaaah aaah :KK43::cry:
Tabiki benden daha kotuleride var ama herkesin derdi kendine buyuk. Sanirim sende kv magdurlarindansin.

Canım eşin yanındaysa 2-3 hafta idare edersin. Kendine oyalanacak bileyler bul orda. Gerginliği sen yaratma kv nin tutumlarını da görmezden gel zor olsa da.bırak eşin işlerini halletsin biran önce de dönün evinize. 2-3 hafta çok uzun bir süre değil. Sıkma canını şartlandırma kendini.kv yle birlikte yaşayan örnekleri düşün bu belki sana moral verir. Sayılı gün unutma

Back
X