• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 hafta kv ile of..

Tabiki benden daha kotuleride var ama herkesin derdi kendine buyuk. Sanirim sende kv magdurlarindansin.
Yani evet...Dışarıya çok fazla yansıtmıyorum ama evet...Eşim bilmez mesela hiçbirşeyi.Bazen onun yanında patlak verince de dayanamaz beni kayırır.Olay hepten bana patlar.Bense herşeye susarım.Şimdiye kadar ne görümcemle olan sıkıntımı ne de kayınvalidemle olan sıkıntımı anlatmış değilim kimseye.Dışarıdan iyi görünüyoruz şakalaşıyoruz gülüyoruz.Ama ben sustuğum için.Problem yaratmak büyük kavgalar etmek istemiyorum.İçime atıyorum maalesef:(

O parayi bana versinler 3 hafta düşmanimla bile yaşarım:) Çok para göz gibi oldu ama 20 bin az degil ya git idare et azicik.

Esini seviyorsan,mutluysan....annesi ile istersen anlasirsin cnm...iyiyle her kez anlasir,onemli olan kotuyle anlasmak....dene bak goreceksin.

Yani evet...Dışarıya çok fazla yansıtmıyorum ama evet...Eşim bilmez mesela hiçbirşeyi.Bazen onun yanında patlak verince de dayanamaz beni kayırır.Olay hepten bana patlar.Bense herşeye susarım.Şimdiye kadar ne görümcemle olan sıkıntımı ne de kayınvalidemle olan sıkıntımı anlatmış değilim kimseye.Dışarıdan iyi görünüyoruz şakalaşıyoruz gülüyoruz.Ama ben sustuğum için.Problem yaratmak büyük kavgalar etmek istemiyorum.İçime atıyorum maalesef:KK43:
Hic icine atma ve esine yansit ben hep oyle yaptim dogrusu . Ornegin kv esim yokken lafmi soktu esim varken kvye x teyze sabah sunu soylemistin dalgindim ama evet oyle falan tarzinda, esime direk sikayet etmedim hic ama bana ne dediysee bi sekilde esime duyurdum. Belki fazla kotu gorunuyor ama hak edene yapacaksib..

Hic icine atma ve esine yansit ben hep oyle yaptim dogrusu . Ornegin kv esim yokken lafmi soktu esim varken kvye x teyze sabah sunu soylemistin dalgindim ama evet oyle falan tarzinda, esime direk sikayet etmedim hic ama bana ne dediysee bi sekilde esime duyurdum. Belki fazla kotu gorunuyor ama hak edene yapacaksib..
Canım benim bak ne güzel mücadele edebiliyorsun.Ben edemiyorum yoruluyorum.Benim kaynanam intikamcıdır.O mutlaka bir yerden onun intikamını alır.O yüzden cesaret edemiyorum.
Bence sen kendini üzme eşin de düşkünmüş zaten sana.İnşallah atlatırsın 3 haftayı.Hem ucunda güzel bir para var.

Hotelde kalin, nasil olsa iyi para alacakmis esiniz, sizde tatil yapmis olursunuz...:KK14:

Eşini yalnız gönderme derim ben kv de bu sağı solu belli olmaz saçma sapAn konularla eşini doldurabilir size karşı benim kvdemde eşim yanımda yokken becerir herşeyi o varken kuzu olur bende yalnız kalmıyorum belki sizinkide eşiniz yanınızdayken birşey yapmaz oğlundan çekiniyorsa sizde eşinizle çıkarsınız dışarı böylelikle yalnız kalmamış olursunuz kvdenizle

kimine göre 3 haftada 20 bin iyi para kimine göre çokta önemli değil.
eğer 3 hafta sonunda 20bin varsa , koynunda bile yatardım kv nin:KK53::KK53:
şaka bir yana, görmeyin,duymayın kendinize başka meşgaleler bulun. zaten baktı ki siz takmıyorsunuz, oda bir süre sonra laf sokmaktan vazgeçecektir:KK14:

Ay cok güldüm gece gece alemsiniz vallahi :)))))))))))))

Canım benim bak ne güzel mücadele edebiliyorsun.Ben edemiyorum yoruluyorum.Benim kaynanam intikamcıdır.O mutlaka bir yerden onun intikamını alır.O yüzden cesaret edemiyorum.
Bence sen kendini üzme eşin de düşkünmüş zaten sana.İnşallah atlatırsın 3 haftayı.Hem ucunda güzel bir para var.
Ya ben hayatim boyunca kimseye ezdirmedim kendimi ona hic ezdirmem. Altta kalmiyotum evet amasurekli kavga etmekten sikildim. Kafin susmuyor , bende deliriyotum dogal olarak. Yani 3 hafta ayni evde kafayi yememek elde degil

Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...

Ben senin yerinde olsam bu izni sadece kvalidemde kullanmam. Senin ailen yok mu, neden onlara gitmiyorsun? En azından bir kısmını onlar için kullanabilirsin. Geri kalanda da kvalidene dayanacaksın yapacak bir şey yok. Eşinin annesi atsan atılmaz, satsan satılmaz.

Ben senin yerinde olsam bu izni sadece kvalidemde kullanmam. Senin ailen yok mu, neden onlara gitmiyorsun? En azından bir kısmını onlar için kullanabilirsin. Geri kalanda da kvalidene dayanacaksın yapacak bir şey yok. Eşinin annesi atsan atılmaz, satsan satılmaz.
Tam ustune bastiniz evet ni ailem yok, babam var ama oda esi ve ogluyl yurt disina gidecek bu hafta.

Tam ustune bastiniz evet ni ailem yok, babam var ama oda esi ve ogluyl yurt disina gidecek bu hafta.

Anladım o zaman yapacak bir şey yok. Kendine bir şeyler bul. Gez dolaş, spor yap, yürü bol bol. Aslında dinlenmen için bir fırsat belki de.

Eşinle hemen gitme sen sonradan git yada daha erken dön böylelikle daha az kalmış olursun...
Erken donemem donuste ordan bi yerlere gevicekmisiz kacamak yapacagiz yani esisabah oyle dedi . Ayrica yalniz gondermek istemiyorum muhasebe konusundada esimin sikintilari oluyor ona muhasebede yardimci olacagim.

ben olsam 3 haftada 20000 alacak olsam kafeste tek başıma onunla koysalar yaşardım :)) çünkü az para değil bu devirde 2-3 bin değil yani standartların çok çok üstünde. insanlar bu parayı 1 senede kazanamıyo

Back
X