- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Bizimki duzelecek birsey degil. O duzelse yeni birsey cikiyor, birbirimize tahammul edemiyoruz .Ozamana kadar düzelir dur bakalım canım.
Hic sanmiyorum yani ben kizginim zaten. Yuzunu gorunce 8 kat artacak kizginligimDert etme git 2-3 hafta geçer. Birbirinizin yüzünü görünce yumuşarsınız :)
İşte bu çok doğrugit ve üç maymunu oyna canım, 20 milyar cebinize girince moralin düzelir
Kizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Yok yalniz gondermemeşiniz siz gitmeden gidebiliyor mu?
öyleyse o gitsin siz gitmeyin.
neden atıştınızKizlar meraba kv olan sorunlarimi eski konularimdan biliyorsunuz, hic anlaşamayiz kendisiyle.. Simdi esim yüksek lisans ogrencisi haftada 4 günde çalışıyor. Veteriner Hekim kendisi okullar tatil olunca memeleketine gitmemiz gerekiyor. Yaklasik 3 hafta kalacak gibiyiz esim bi akrabasi ciftlik acicak ona danışmanlık yapicak iyide ücret alacak istersen gitmeyelim dedi ama 20bin az para değil yani. Ama son telefon konusmamizda kv ile atistik aramizda limoni ne yapacagim ben simdi...
Yok yalniz gondermem
Evimiz var Allaha sukur. Kvlerin ust katada kat cikiyoruz yani para elimize kalacakSık dişini yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz diye avut kendini. Şimdi elimde okadr para olsa kıytırık altınımıda ekler kredı xekerim ev alırım hayalını ben kendim için kurdum bile
Cok uzun bi onceki konumda anlatmistim.neden atıştınız
En basta o beni istemedi ve acikca soyledi biz evlendik ama durmadi istemedigini hep soyledi. Uslubumuzda fazla iyi degil..Neden atistiniz ve birbirinize karşı üslubunuz nasıl? Aranızdaki sorunun sebebi ne?
Oyle bi imkanim yok.Sen gitme. Sende kendi ailenin yanina git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?