2 hafta sonra nikahım var ama

Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Ana kuzusu. Evlenme evlenirsen ailesinin annesinin karşısında seni savunmaz. Hep onların gazına gelir seni suçlar. Haklı olsanız bile anamdan özür dile der. Ailesine mesafe koymak istersiniz, gitmek istemezsiniz, aramak istemezsiniz, geleceksin arayacaksın der. 2 hafta sonra nikahın var ama evlenme! Ayrılırsam nasıl olacak nasıl dayanacağım, millet ne diyecek falan diye düşünme. Evlendikten sonra daha zor. Kolay yoldan dönüşü varken hatandan dön. Allah aşkına şöyle adamlara koca sıfatı vermeyin.

Back
X