2 hafta sonra nikahım var ama

Ya aileme söyledim beraber yaşıcagımızı evlendikten spnra diyor
Canım hadi bugün söyledi ama bu adam genel olarak böyleyse bu da hep böyle gider sen haklı bile olsan bu adam annesine demez karım haklı pısırık sa hele bide evlenince bu tipler hep anneci oluyor o zaman vay haline

Yol yakınken dön.
Bahane bul corona var Seneye yapalım nikahı da de
O zamana kadar da düşün.
Ola ki 1 senede mutsuz oldunuz bu sefer ayrılmak için mahkemenin yolunu tutmanız gerekecek.
Onun yerine 1 sene daha düşünüp davranışlarını gözlemleyin derim.

İnsan herkesi sevebilir zamanla
Herkesi de unutabilir
Ama böyle biri iyi bir koca olamaz
Hiç evlenmeyin, yoksa ileride çocuk varken boşanmak durumunda kalırsınız ..
Aşırı aileci-anneci olan tüm erkeklerin sonu boşanmak oluyor , arada olan kadın ve çocuklara oluyor . Boşanılmasa bile kadının mutsuz huzursuz olduğu bir evlilik oluyor .
Bu hiç şaşmaz

Yol yakınken dön.
Bahane bul corona var Seneye yapalım nikahı da de
O zamana kadar da düşün.
Ola ki 1 senede mutsuz oldunuz bu sefer ayrılmak için mahkemenin yolunu tutmanız gerekecek.
Onun yerine 1 sene daha düşünüp davranışlarını gözlemleyin derim.
Ben de birqz düşünmek istiyorum bu daha mantıklı geliyor düğüne kadar diyip 2 3 ayda neyleştirmek istiyorım

Evet işte çok iyi biri normalde ama böyle bi kıramıyor beni de asla bırakmıyor ayrılmayı istedigim ve yoluma bakmaya calıstıgım cok oldu

Daha sevgiliysen nişanlıyken bile defalarca ayrılmayı düşünmüşsünüz , daha ne bekliyorsunuz .. Sizi mutlu edemediği aşikar değil mi sizce de ?

Herkesi de unutabilir
Aşırı aileci-anneci olan tüm erkeklerin sonu boşanmak oluyor , arada olan kadın ve çocuklara oluyor . Boşanılmasa bile kadının mutsuz huzursuz olduğu bir evlilik oluyor .
Bu hiç şaşmaz
Ben unutamıcagımı düsünmüyorum ki sadece söyledim diyor suan ısrarla nerden cıkarıyosun bunu diyor zaten biliyorlar diyor

Herkesi de unutabilir
Bu hiç şaşmaz
Daha sevgiliysen nişanlıyken bile defalarca ayrılmayı düşünmüşsünüz , daha ne bekliyorsunuz .. Sizi mutlu edemediği aşikar değil mi sizce de ?
Ailesiyle sorun oldugunda ayrılmak istedim hiç kabuk etmedi ben ailemle görüsmem yine de ayrılmayalım dedi

Herşey o kadar açık ve net ki hala düğün düşünüyorsunuz böyle bir adam ve ailesiyle.. şuan dert düğün sonrası beraber yaşamak mı allah aşkına ? Sorun çıktığı gün bitmesi gerekiyordu. Sorunu çıkaran kendi ailen bile olsa. Bir kaç yıl sonra eşim ailemi sevmiyor eşim ailesine laf edemiyor diye açarsın başlığı.

Evet evleniyoruz ama dügünümüz ertlendi gecmiste de nişanlımın ailesiyle problemlerimiz olmuştu bunlar yüzünden 1 sene erteledik dügünü şimdi de corona çıktı yine ertleniyor ve benim bu olaylar iyice canımı sıktı.nişanlımla ikimiz de tayin isticez derken nikahı yapıcaz aileler viliyor ama nişanlım ailesine biz nikahtan sonra beraber yaşıcaz bile diyemiyor doğru düzgün benim ailem kız tarafı olmasına rağmen siz evlenin gidin dügünü sonra yaparız cok uzattınız mutlu olun diyor ama bi erkek olarak ailesiyle konuşamıyor.bu tarz özellikleri beni aşırı soğutuyor sonra diyorum seviyorum ama bu pısırık tavırları ben kızdıgımda benle kavga edip ailesine bi şey diyememesi çok sogutuyor beni napıcam bilmiyorum
Evlilik sonrası bu pısırık halleri yüzünden sevgi de bitecek. Birisi bana böyle yorum yapmıştı dersin okadar seni savunmayan biriyse evlenmesin.

Ailesiyle sorun oldugunda ayrılmak istedim hiç kabuk etmedi ben ailemle görüsmem yine de ayrılmayalım dedi
Yav he he diyin. Evlendikten sonra ailesiyle görüşmezmiş benim eşimde seni ailenden hiç ayırmam diyordu şimdi bayramda bile gitme der tabi onu kim dinler giderim elbette

Amaaaan amaaaaan amaaan yaaa

bırakın Allah size sürekli bir işaret gönderiyor anlamıyorsunuz...
Tekrardan koca bulamayacaksınız diye mi korkuyorsunuz... daha iyisi daha güzeli çıkıcak karşınıza emin olun...
Daha ilerde daha büyük sıkıntılar yaşayacaksınız...kehanet değil bu... ailesi hep sıkıntı hep sorun olacak...
Evlenip ayrılmak daha kötü daha berbat

Evlenecegini söylüyor nikaha onlar da gelecek de evlendikten sonra biz gidicez beraber yaşıcaz diyemiyor yani tam anlamıyla
Kendi oğullarının düğününe '' davetle '' gelen bir aile. Aman Tengrim! :skandal:Düğün sahibi olmanız gerekiyordu hep beraber. Normali bu. Başka türlüsü yok.

Bu durumu genelde kız ailesi mesele yapmaz mı? İşte nikahtan sonra düğün olana kadar beraber yaşamak yok diye. Hani ne bileyim karşı tarafa ne oluyor 🤣 bence karşı taraf uzatabildiği kadar uzatıyor belliki sizi istemiyorlar. Nişanlınız da bir garip genelde erkekler hevesli olur nikahtan sonra aynı eve geçmeye. Olgun duruş falan oraya hiç girmiyorum zaten
Ana kuzusunun kokusunu 40 kat beton duvardan bile alırım. :rolleyes:

Ya anlayamıyorum ki zaten ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar aileme söyledim beraber dönecegmizi yaşadıgımız yere diyor

Yuvarlak cevap veriyor yani. Ne diyeyim ki, Allah yardımcın olsun...

Ya anlayamıyorum ki zaten ailesiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar aileme söyledim beraber dönecegmizi yaşadıgımız yere diyor

Bir dakika, üstelik ailesi ve nişanlın ayrı yerlerde yaşıyor ve buna rağmen nişanlın söyleyemiyor?

Ve sen hala bu adamla evlilik düşünüyorsun...

Son düzenleme:
Önceki konulara bakma huyundan kurtulamıyorum. 2019 da 26 yaşında olduğunuzu üç- beş ay sonra da 30 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Yeni evli olduğunuzu artık çocuk düşündüğünüzü ama olmazsa diye korktuğunuzu yazmışsınız. Şimdi de nikahtan düğünden bahsediyorsunuz. Siz tam olarak hangisisiniz ona göre yorum yapsak.

Back
X