2 hafta sonra nikahım var ama

Önceki konulara bakma huyundan kurtulamıyorum. 2019 da 26 yaşında olduğunuzu üç- beş ay sonra da 30 yaşında olduğunuzu yazmışsınız. Yeni evli olduğunuzu artık çocuk düşündüğünüzü ama olmazsa diye korktuğunuzu yazmışsınız. Şimdi de nikahtan düğünden bahsediyorsunuz. Siz tam olarak hangisisiniz ona göre yorum yapsak.

Bende siz yazınca baktım. Ben şok

Bende siz yazınca baktım. Ben şok
1. Si cocugum olmuyor demedim interntten baktım olmayacak mı acaba dedim hiç denemedim diye de yazdım düzgünce bakarsanız suanda da 28 yasına yeni giricem 30 yasına yakınım dedim bi konuda.ayrıca da evlenmeden önce cinsellige sasırmak yerine kendinizle ilgilenin

2 senedir bekliyoruz 2 hafta sonra nikah var nasıl dönebilirim kücük yerdeyiz kendimi cok kotu hissediyorum
Haklısınız. Küçük yerde boşanmak daha kolay. Şimdi vazgeçmeyin ama ilerde sizi hiç savunmayacağı için kolayca boşanırsınız. Küçük yer çünkü

1. Si cocugum olmuyor demedim interntten baktım olmayacak mı acaba dedim hiç denemedim diye de yazdım düzgünce bakarsanız suanda da 28 yasına yeni giricem 30 yasına yakınım dedim bi konuda.ayrıca da evlenmeden önce cinsellige sasırmak yerine kendinizle ilgilenin
Evlenmeden cinselliğe biz şaşırmıyoruz bizi ilgilendirmez de siz çok takıyorsunuz galiba çünkü yeni evliyim demişsiniz gayet de görünüyor yani ne yazdığınız. Evlenmeden cinsellik yaşadığınızı gizlemeye siz çalışmışsınız yani kimsenin sizi yargıladığı falan yok 😂 şaşırılan kısım bu yani neden bir konuda evli bir konuda nişanlı oluyorsunuz. Önce siz kafanızdaki tabuları yıkın . Arkadaşın şaşırdığı yorum benim olduğu için belirteyim dedim .

Evlenmeden cinselliğe biz şaşırmıyoruz bizi ilgilendirmez de siz çok takıyorsunuz galiba çünkü yeni evliyim demişsiniz gayet de görünüyor yani ne yazdığınız. Evlenmeden cinsellik yaşadığınızı gizlemeye siz çalışmışsınız yani kimsenin sizi yargıladığı falan yok 😂 şaşırılan kısım bu yani neden bir konuda evli bir konuda nişanlı oluyorsunuz. Önce siz kafanızdaki tabuları yıkın . Arkadaşın şaşırdığı yorum benim olduğu için belirteyim dedim .
Cunku burada yasca büyük insanlar da var ve toplumuzda bakire olup olmadıgımı anlamak icin doktorlar bile evli misin diye sordugu icin hastalıkla ilgili kısımda oyle sordum bunda aaaa ne tuhaf her yerde ne yazdın sen denecek bişi yok bence

belki de ailesine diyordur ve ailesi çok sert çıktığı için size anlatmıyordur.. :kahve:

Aılesıne ne nıkahlı karısıyla yasamaktan boyle bı adam ılerde ne olur bı dusun burda hergun acılıyor kv ve anakuzusu esler

Kendine guvenemeyen tek kişi nişanlın değil sizde güveniyorsunuz emin olun bu sorunlar evlenince daha çok büyücek ozaman bosanmassiniz ömür boyu çekerseniz ne diyelim mutlu olun

Evlenmiş boşanmış olmak mı belki cocukla
Keşke evlenmemiş bekar olsaydım deyip ağlamak mi
2 yıl beklemek ama 2 hafta kala Nisan atmak mi

Evlenirsen sinir hastası olursun ilerde kız çocuğun olursa damadına da pisirik olur bu adam damat..dayak sever biriyse nasıl olsa babası pisirik diye kızımı döver ...benim babamda pisirik ilk evliligimde bu durumları yaşadım eğer babam pisirik olmasaydı azcik sesini yukseltseydi o pislik bana elini dahi suremezdi ..çünkü bir kere sadece bir kere telefonda azarladı babam bunu ve o hafta bana çok iyi davranmisti...yani pisiriklik hiç iyi değil babamı severim iyi adamdır canım babam Allah uzun ömür versin ama onun pisirikligi annemi sinir hastası yaptı..bizede böyle kötü dönüşleri oldu malesef

Size hpv bulaştıran kişi nişanlınız mı? Eğer oysa bence daha büyük sorunlarınız var sizin

Nişanlınızdan uzak durun böylesi biriyle ömür geçmez
Bu kadar kişi ayrıl diyorsa vardır bir bildikleri

Back
X