2 haftada 7 kilo..

pemBeci_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2014
341
516
123
34
Arkadaşlar bu konuyu kendimi motive etmek için açtım. eğer diyetten sıkıldığım zaman bu konuya bakıp demekki zayıflayabilmişsin neden olmasın yine verirsin demek için..

2 hafta önce 113.8 geliyordum dünyam yıkıldı ve doğum günümde annem sagolsun koşu bandı alıverdi. onun eve geldiği gün zayıflamaya karar verdim çünkü çok kötü görünüyordum..

günde yarım saatlik 6.0 hızlı yürüyüş ve 7.0 ile aralarda koşmayla ve arada sırada bisiklet binerek 113ten 106 ya düştüm inş yılmak yok hedefim 75.. benim boyum uzun olduğu için hedefime ulaştıgımda fit görünüceğimi biliyorum

.... 3.cü haftanın ilk günü.. 106.5 kilodayım.. sizinle gelişmeleri paylaşıcam ve eğer bir gün hedefime ulaşırsam size fotoğraflarımıda koyucamm..:1::9::9::21::21::21:

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

maşallah o zaman :7::7:
sporla diyet yapmak gibisi yok
sıkılaşıosun

gecen yıl bende 20 kğ ye yakın verdim. spor diyetle...
herkesin sordugu soru sarkma oldumu.
haksine dirileşti bütün ficudum :24:

maşallah o zaman :7::7:
sporla diyet yapmak gibisi yok
sıkılaşıosun

gecen yıl bende 20 kğ ye yakın verdim. spor diyetle...
herkesin sordugu soru sarkma oldumu.
haksine dirileşti bütün ficudum :24:

Maşallah ikimizede :21: Çok iyi yaa bende 20 kilo vermek istiyorum inş senin gibi verebilirim..
Evet kesinlikle daha sıkı hissediyorum etler geriliyor çünkü.. Kilo verilip güzel bir vücuda sahip olmak isteniliyorsa

spor şart (ZOR) ama (ŞART):1:

Arkadaşlar bu arada eklemeyi unutmuşum kusura bakmayın.. Hergün en az 1 bardak YEŞİLÇAY da içiyorum ama 3 bardağı geçmiyor bilginize..

Maşallah ikimizede :21: Çok iyi yaa bende 20 kilo vermek istiyorum inş senin gibi verebilirim..
Evet kesinlikle daha sıkı hissediyorum etler geriliyor çünkü.. Kilo verilip güzel bir vücuda sahip olmak isteniliyorsa

spor şart (ZOR) ama (ŞART):1:

verirsiniz verir :7:
önümüz yaz. eger dışarı cıkıp yürüme koşma fırsatında varsa onuda yap
daha etkili ve daha cabuk kilo kaybı oluyormuş.
7 kğ var benimde son :) :)

İnş sende verirsin dilediğin kilonu.. güzel yorumların için teşekkür ederim :39::54:

Arkadaşlar ip atlamak çok kalori harcatıyor.. ipiniz yoksa ip atlar gibi yapın.. paylaşmak istedim

azminiz daim olsun canım inanın isteyince oluyo Allahım yardımcımız olsun :8:

Wauuuwww Süpermişş:nazar::nazar: Tebrikler.. Devamını da bekliyoruz..
Sadece sporlamı verdiniz kiloları?

Wauuuwww Süpermişş:nazar::nazar: Tebrikler.. Devamını da bekliyoruz..
Sadece sporlamı verdiniz kiloları?

Evet aslında günlük koşu bandında 7.0 la 10 dakıkalık kosuyla onun dısında bazende bısıklete bindim. ama önceden cok yerdim sporda yoktu oturdu tabi kilolar cok sükür artık yavas yavas gıdıyor. suan 99.8 kiloyum
:27: 113tüm 21 martta :(( şimdiiiiiiiiiiiiiiii iki rakamlılara inmenin sevincini yasıyom

Evet aslında günlük koşu bandında 7.0 la 10 dakıkalık kosuyla onun dısında bazende bısıklete bindim. ama önceden cok yerdim sporda yoktu oturdu tabi kilolar cok sükür artık yavas yavas gıdıyor. suan 99.8 kiloyum
:27: 113tüm 21 martta :(( şimdiiiiiiiiiiiiiiii iki rakamlılara inmenin sevincini yasıyom
tebrikler süper gidiyorsun çok yemeyi bırakıp sporada başlayınca kilolar mecburen gidiyor hiç bişey yapamazsan bile hareketli olmak çok işe yarıyor yeterki bol hareket sağlıklı beslenme tamamdır doğum gününü de kutlarım annende sağolsun sana süper bir hediye almış(anneler birtanedir zaten) :16:güle güle kullan sağlıklı ideal kilona bir an önce ulaş hepimiz ulaşalım ve bu günleri hatırlayıp kilolarımızı koruyalım inşallah:34:

Back
X