• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 haftada en az 7 kilo vermeliyim!

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar 2 hafta da en az 7 kg vermem lazım 9- 10 versem çok iyi. Bunu için neler yapmam lazım önerileriniz nedir??

Mesela şu listeyi uygulamayı düşünüyorum

Sabah: 1 fincan kahve
Öğlen: 2 adet salatalık, 1 dal maydanoz
Akşam: 1 kase light yoğurt, 1 yeşil elma

Günde 3 lt su.
Her sabah kalkar kalkmaz sıcak limonlu su
Gün içinde egzersizler....

Kızlar benim listem bu sizce nasıl iyi kilo verdirir mi? Baska fikirleriniz varsa bekliyorum kızlar acil =(

Kızlar 2 hafta da en az 7 kg vermem lazım 9- 10 versem çok iyi. Bunu için neler yapmam lazım önerileriniz nedir??

Günde 3 lt su.

Kızlar benim listem bu sizce nasıl iyi kilo verdirir mi? Baska fikirleriniz varsa bekliyorum kızlar acil =(

slm canm bu dıyet degıl adeta aclık grevı bence yapmamalısın ne sebze nede proteın var saglıgından olursun allah korusun sen karatay dıyetını bır ıncele ben onu yapıyorum ac kalmıyorum ve kılo verıyoum:8:

Son düzenleme:
slm canm bu dıyet degıl adeta aclık grevı:1: bence yapmamalısın ne sebze nede proteın var saglıgından olursun allah korusun sen karatay dıyetını bır ıncele ben onu yapıyorum ac kalmıyorum ve kılo verıyoum:8:

karatayla 2 hafta da ne kadar kilo verilebilir?

oncelıkle kac kılo oldugun onemlı cunku kılo fazla olunca daha fazla verılıyormus oyle okumustum ben 96 kılo ıle basladım 2 hafta sonunda 3.5 kg verdım

ben 1 ay önce falan 58tim ama son 1 ayda 4 kg rahat almışımdır belkide daha fazla :( sence nolur?

ben 1 ay önce falan 58tim ama son 1 ayda 4 kg rahat almışımdır belkide daha fazla :( sence nolur?

pekte kılolu degılıssın canımya neden sorun yapıyosun anlamadım sadece ekmegı ve sekerı kesersın kısa zamanda verecegınden emınım sıkma kendını bu kadar canımsın benımde vermemm gereken 30 a yakın kılom varr:50:

pekte kılolu degılıssın canımya neden sorun yapıyosun anlamadım sadece ekmegı ve sekerı kesersın kısa zamanda verecegınden emınım sıkma kendını bu kadar canımsın benımde vermemm gereken 30 a yakın kılom varr:50:

ya canım hem boyum kısa hemde kilom kalça baen kısmına toplandığı için toplu duruyorum görsen 58 demezsin :( bir de bu kadar acele etmemin sebebi hem kuzenimin düğünü var hem de başka bir şehire gidicem 2 hafta sonra oraya zayıf gitmem lazım o yüzden.. Zaten şu 2 hafta kasıcam sadece sonra sağlıklı beslenicem. Umarım verirsin sende en kısa zamanda.

ya canım hem boyum kısa hemde kilom kalça baen kısmına toplandığı için toplu duruyorum görsen 58 demezsin :( bir de bu kadar acele etmemin sebebi hem kuzenimin düğünü var hem de başka bir şehire gidicem 2 hafta sonra oraya zayıf gitmem lazım o yüzden.. Zaten şu 2 hafta kasıcam sadece sonra sağlıklı beslenicem. Umarım verirsin sende en kısa zamanda.

inşallah canım ya :31:

Günde 3 lt su.

ay bu ne kız diyet değil ki bu içinde elle tutulcak hiçbişey yok bayılır kalırsın allah korusun. ben bunu yapsam bırak egzersizi yerimden kalkamam.hayat boyu böylemi beslenceksin. 2 hafta bunu yaptın diyelim.sonra normal yeme düzenine döndün en fazla 1 hafta içinde eski kilona geri gelirsin

Back
X