bu konu üzerine ben de bir zamanlar konu açmıştım. işsizliğin bu kadar fazla olduğu bir ülkede, çalışma koşullarının düzelmesini beklemek boşuna. işyeri için soğuk yazmışsın. ısınma sorunundan bahsediyorsun değil mi?
İş bulmak zor kabul ediyorum ama bence oradan ayrıl gitsin. Maaşını doğru dürüst gününde vereceği şiüpheli olan bir yerde çalışıp boşuna kendini strese sokma. Bence bir işyerinin en olmazsa olmaz özelliklerinden biridir maaşların düzenli ödenmesi. Yavaş yavaş başka bir iş aramaya başla derim ben.
400 mü ayy okadar para asgari bile deil ya bu parayla istanbul gibi yerde nasıl geçinilir bazı patronlarda işçi üzerinden kalan paralarla kar yaptım sanıolar ama işçilerin hakkını yedikleri için kendilerde zo durumda oluolar ne saçma yani 400 tl ye bu devirde çocuk bile çalışmaz ya ne kadar insafsızca prim var diosun ya satış yapamazsa 400 tlyle millet nasıl geçinicekburda çağrı merkezi var o departman için yeni elaman alımı yaptılar düşünün ya 400 tl maaş+yemek+yol+pirim olayı var ama prim olayı satış yaparlarsa oda prim alcaklar şaka gibi dimi.
400 mü ayy okadar para asgari bile deil ya bu parayla istanbul gibi yerde nasıl geçinilir bazı patronlarda işçi üzerinden kalan paralarla kar yaptım sanıolar ama işçilerin hakkını yedikleri için kendilerde zo durumda oluolar ne saçma yani 400 tl ye bu devirde çocuk bile çalışmaz ya ne kadar insafsızca prim var diosun ya satış yapamazsa 400 tlyle millet nasıl geçinicek
Ankarada ve her yerde durum aynı geçim derdi heryerde her satıştan 50 tl prim alcaklar sanırım zaten ortalama en fazla alacakları para 800 olur oda parça parça verirlerse kötü durum neolur bilemiyorum ama sizinde dediğiniz gibi satış olmazsa 400 e razı olucaklar.
seni çok etkilemek istemem ama böyle biyerde 2 ay çalıştım 2 ay çalışamamın sebebi paramı 1. ay alamadım 2. ay ha verdiler ha vericekler derken paramı tam 9 ayda aldım artık gidip gelmekten yorulmuştum 2 aylık parayı almak için çok uğraştım bence yol yakınken ayrıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?