Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim eşimle bugün konuştum oda pazar gününe biletini aldı gidicek ama eşim bana kızgın ve beni anlamıyor beni suçlarmış gibi tavırları var ve bende vicdan yaptım biraz acaba biraz daha sabretsemiydim diye ama derdimi kimseye anlatamıyorum herşey o kadar üstüste geldiki ve ben düşük yaparken eşimin memleketindeydim sonuçta gurbet bütün mahremim herkesin içinde oldu psikolojim alt üst oldu doktor 3 ay korunma verdi ve ben planlar yaptım evime gelip kafa dinlemek istiyodum yeniden bebek için çabalıyorum hormonlarım alt üst oldu en yakın arkadaşımı kaybettim psikolojim iyice bitti...eşimin kardeşini seviyorum aramızda bi sorun yok ama artık evimde yanlız kalmak istiyorum kafamı toparlamak istiyorum 2 kayıp yaşadım ve ben yasımı bile tutamadım arkadaşım rüyalarıma giriyor beni unuttun diyo bana çünkü evimin içinde rahat rahat ağlayamıyorum bile hep misafir var yemek yap evi temizle o bu derken 2 ay geçti benim tek istediğim şey yanlız kalıp kafamı toplamak