bana söylenen, düşüğün sebebini araştırmamız imkansız dendi..
bende normal gebelik çıktı...kısacası sağlıklı olmayan her bebek düşer dedi.bunu doğa kabul etmiyor ve vucudundan atıyor dedi...sağlıksız gebelik denilelebilir ancak.dendi bana..
arkadalar düşük yapanlar hepinize çok çok geçmiş olsun,ama üzülmeyin ,dua edelimki hamile kalabiliyosun hiç hamile kalamayan bebek hasretiyle yananları düşünün birde..acını anlarım ama zamanla birazda olsa rahatlıyor ve yeni bebeğe kapılarını açıyorsun ..inşallah en kısa zamanda allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip eder...
bu arada şunu anlatmak istiyorum.. düşük olayı yaşayanlar 1 kez dahi olsa bence her düşüğün bir nedeni vardır ,tamam sağlıksız bebek düşer ama onun sağlıksız olmasının nedeni nedir? bu önemli
her doktor 3 düşüğe kadar normal bakıyor,tamam bir kez düşük yaşadık hayırlısı 2.ye demeyin arkadaşlar
bakın ben 1 kez düşük yaşadım,çok acı..doktorum saolsun bana bütün tahlilleri yaptı ve kan pıhtılaşması yüzünden bebeğim düşmüş,,düşükten 5 ay sonra hamile kaldım uan kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve bebebğimde çok iyi 4 aylık olduk..eğperki tahlil yapılmasaydı düşüğün nedeni öğrenilmeseydi bu bebeğimde düşebilirdi..ve bir acı daha yaşardım
bebeğimizi kaybetmek mi daha acı yoksa bir kaç defa kan verip tahlil yaptırmak mı,bu yüzden 1 kez de düşük yapsanız bütün tahlilleri yaptırın ki ikinci bebeğinizde aynı acıları yaşamayın..
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin