2 haftalık bebeğimi kaybettim :(

bana söylenen, düşüğün sebebini araştırmamız imkansız dendi..
bende normal gebelik çıktı...kısacası sağlıklı olmayan her bebek düşer dedi.bunu doğa kabul etmiyor ve vucudundan atıyor dedi...sağlıksız gebelik denilelebilir ancak.dendi bana
..

arkadalar düşük yapanlar hepinize çok çok geçmiş olsun,ama üzülmeyin ,dua edelimki hamile kalabiliyosun hiç hamile kalamayan bebek hasretiyle yananları düşünün birde..acını anlarım ama zamanla birazda olsa rahatlıyor ve yeni bebeğe kapılarını açıyorsun ..inşallah en kısa zamanda allah tüm isteyenlere sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebekler nasip eder...

bu arada şunu anlatmak istiyorum.. düşük olayı yaşayanlar 1 kez dahi olsa bence her düşüğün bir nedeni vardır ,tamam sağlıksız bebek düşer ama onun sağlıksız olmasının nedeni nedir? bu önemli

her doktor 3 düşüğe kadar normal bakıyor,tamam bir kez düşük yaşadık hayırlısı 2.ye demeyin arkadaşlar

bakın ben 1 kez düşük yaşadım,çok acı..doktorum saolsun bana bütün tahlilleri yaptı ve kan pıhtılaşması yüzünden bebeğim düşmüş,,düşükten 5 ay sonra hamile kaldım uan kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum ve bebebğimde çok iyi 4 aylık olduk..eğperki tahlil yapılmasaydı düşüğün nedeni öğrenilmeseydi bu bebeğimde düşebilirdi..ve bir acı daha yaşardım

bebeğimizi kaybetmek mi daha acı yoksa bir kaç defa kan verip tahlil yaptırmak mı,bu yüzden 1 kez de düşük yapsanız bütün tahlilleri yaptırın ki ikinci bebeğinizde aynı acıları yaşamayın..

allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

arkadaşlar lutfen bana yardım edın bılgısı olan varsa paylaşşın adetım 2 gun geçtıkten sonra kan testım67.32 çıktı ama kahverengı lekenmelerım vardı progestan ıçtım şimdi adetım 8 gun geçtı hala kan testım 86.81senağlama bu nedek anlamadım napcam ben korkuyorum senağlamasenağlamasenağlama

canım moralin bozulmasın sakın..benim de aynı durum..2 gün arayla sonuçlarım 25 62 ve 97..2gündür kahverengi lekelenme oldu,belki yerleşme kanamasıdır diye teselli ettim kendimi,ama akşama doğru adet kanaması gibi gelmeye başladı..düşük yapıyorum heralde..birazda bel ve karın ağrım var..kısmet böyleymiş,ne diyebilirim ki..senin sonuçlarında sağlıksız olduğunu gösteriyor..:1no2:

geçmiş olsun...Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler.bende 3 kez yaşadım aynı şeyi.2 haftalık civarı düşüyor.kimyasal gebelikmiş sanırım benimkiler adetten iki gün sonra felan düşüyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah....

canım cok gecmıs olsun 26 gun once bende 2 haftalık dusuk yaptım kımyasal gebelık sonucu senınde oyle...dr banada korun demedı ama 2 ay sonra gel dedı tekrar hamıle kalmak ıcın 1 adet donemın gecsın,boylesı daha hayırlıymıs hıc kafaya takma,2.bebıslerımız daha saglıklı olcak inş

çok saoLL canım bnm sanada çok geçmiş olsun ...a.s.

benım daha sonuçlarım belli olmadı belkide benımde kımyasal gebelik veya dış gebelik yada normal gebelik!!!!:uhm:

inşallah bundan sonrası hayırlı olur bizm için:CüvCüv::1hug::1hug:

çok saoLL canım bnm sanada çok geçmiş olsun ...a.s.

benım daha sonuçlarım belli olmadı belkide benımde kımyasal gebelik veya dış gebelik yada normal gebelik!!!!:uhm:

inşallah bundan sonrası hayırlı olur bizm için:CüvCüv::1hug::1hug:

saol canım inş daha guzel gunler beklıo bızı

kıslar bişi sorucam..ben şimdi 23 ünde adet olucaktım,gecikince hamile olduğumu öğrendim,ama olmadı tabi,daha ilk değerlerden anladık sorun olduğunu..zaten 29 unda kanama başladı,hala daha devam ediyor..benim merak ettiğim,şuanki kanama adet olduğum için mi??? yani 1 hafta gecikmeli olarak adet mi oluyorum..yoksa nasip olmayan bu hamileliği vucuttan atmak için bu kanama oldu da,yine ayın 21 i gibi normal döngüye göre adet mi olucam..yoksa şuanki tarihe göre mi hesaplıyıcam..birde bu ay tekrar yumurtlama oluşurmu..böyle bir gebelikte kürtaj gibi bir durum olmadığına göre ara vermeden tekrar hamile kalma şansı var mı?

kıslar bişi sorucam..ben şimdi 23 ünde adet olucaktım,gecikince hamile olduğumu öğrendim,ama olmadı tabi,daha ilk değerlerden anladık sorun olduğunu..zaten 29 unda kanama başladı,hala daha devam ediyor..benim merak ettiğim,şuanki kanama adet olduğum için mi??? yani 1 hafta gecikmeli olarak adet mi oluyorum..yoksa nasip olmayan bu hamileliği vucuttan atmak için bu kanama oldu da,yine ayın 21 i gibi normal döngüye göre adet mi olucam..yoksa şuanki tarihe göre mi hesaplıyıcam..birde bu ay tekrar yumurtlama oluşurmu..böyle bir gebelikte kürtaj gibi bir durum olmadığına göre ara vermeden tekrar hamile kalma şansı var mı?

canım hamıle oldugunu nasıl ogrendın testmı yaptın

önce kendim evde idrar testi yaptım,pozitif çıktı..sonra kan testi yaptırdık,değerler sağlıksızdı.. 25 62 97 şeklinde ilerledi..doktor tutunamadığını söyledi..şuanda da kanama var 3 gündür..cumartesi tekrar bakılıcak kanda..heralde düşmüştür,belki de sıfırlamıştırkafamçokkarıştı

mrhaba kızlar!
2 gün hastanede yattım düşük yaptım bebeğimde 2 haftalıkmış tutmadı ellerimden düştü gittii senağlamasenağlamasenağlama
kısmet değilmiş önümüzde çok uzun zaman var inşallah olur:Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek: ..
düşükten sonra sanırım hemen hamile:CüvCüv: kalmamak gerekirmiş öle mi belli bir süresi varmış??doktor bana bişi demedide !!!:uhm::uhm:

çok kanamam oldu çok ağrım oldu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

parçalar düşürdüm onuda patolojiye götürdüler inceliycklermiş neden düştü diye araştırcklarmış.. çok üzüldm çok ağladım senağlama
ayrıca bana kürtaj yapmadılar 2 haftalık olduğu için kan yoluyla atarsın dedi..
kendimi toplamaya çalışıyorum 10 gün geçti ama hala atamıyorum ..

aklıma geliyr sürekli ağlıyorum:çok üzgünüm:

AAA ben bebeğimi kaybetmiştim diyee.. geçicek biliyrum:teselli:

canımçok geçmiş olsun ama sakın üzülme allah yine verir hayırlısıyla allaha emanet ol

önce kendim evde idrar testi yaptım,pozitif çıktı..sonra kan testi yaptırdık,değerler sağlıksızdı.. 25 62 97 şeklinde ilerledi..doktor tutunamadığını söyledi..şuanda da kanama var 3 gündür..cumartesi tekrar bakılıcak kanda..heralde düşmüştür,belki de sıfırlamıştırkafamçokkarıştı

gecmıs olsun canım evet dusmustur ilk gun tamamen dusuo zaten cok zor bı durum bende yasadım aynısı benımde degerler hıc yukselmedı,kımyasal gebelık gecırmıssın sende,3 veya 4gun daha kanaman surer 30 yada 40 gun sonra tekrar adet olursun kı buda senın yenı adet tarıhın olur

merhaba bende yeni kayıt oldum bu siteye çok geçmiş olsun.senide çok iyi anlıyorum bende 2 hafta önce bebeğim 4 haftalıkken kaybettim.evet 3 ay kadar hamile kalmaman gerekli.bende düşükden sonra kürtaj olmadım. banada kan yolluyla atarsın dediler şuan kendimi topluyum.nisan ortasındada tekrardan kontrole gidecem.sende kontrolunü ihmal etme.inş. bundan sonrakini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

canım çok geçmiş olsun.7haftalıkken bende kaybetmiştim.ne çok üzüldüm anlatamam.şimdi gene hamileyim ama içim hala korkuyla dolu gene kaybederim diye tam bir sevinç yaşayamıyorum.sağlıklı olduğunu öğrendiğimde ve kucağıma aldığımda tam olarak sevincimi yaşıyacağım galiba.
umarım seninde tekrar bebişin gelir ve sağlıcakla alırsın bu kez.herşey gönlünce olsun canım.

Çok geçmiş olsun inşallah yeniden hamile kalırsın... Korunma meselesine gelincede en az 3 ay korunmak gerekir... Sancı çektiğini ve kendiliğinden düşük olduğunu söylüyorsun rahmin toparlanması gerekir....

geçmiş olsun.acını anlıyorum.
ben de dün 9 haftalık bebeğimi kaybettim. kalbi durmuştu. aldılar.
çok zordu, gebeliğimi öğrendiğimden itibaren herşeyi onun istediği yani doktorumun söyledği gibi yaptım. beklenmedik gebelikti.ama 5 yıllık evliyim, eğer sürpriz yapmasaydı hayatın izin vereceği de yoktu.
çok üzgünüm, bebeğimin kalp atımı, kanama daha doğrusu kahverengi akıntı gibi birşey nedeniyle gittiğim acilde vajinal ultrasonda duyuldu, sonra 3 gün sonra doktorum muayenehanesinde duyamadı, bekleyelim dedi,hastaneye yattım, 3 gün, sonra kontrol için başka doktora gittim, atımı duydu, süper bebek falan dedi:( 1 hafta sonra bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim, ertesi gün de alındı.
muamelesinden hiç hoşlanmadım doktorun,kanamalı halde ordan oraya gönderdiler, özel muayenehane ve eşimde yanımdaydı ama, berbat birşeydi.
bir de doktor bana o umutsuz zamanımda harika bir bebek bu, herşey süper ve yolunda dedi, bebeğimi 1 hafta sonra kaybettim, ben sağlıksız bebeğin durmayacağı görüşüne göre sakin kalmaya alıştırmıştım kendimi. doktor harika deyince kaptırdım kendimi. dedim ya sürpriz bebekti. dün aldılar ve laboratuara gönderdiler. 1 haftaya belli olcak sonucu. isterseniz paylaşırım.
kürtaj öncesi dışarıdan gelen müziği unutamıycam.ağlamıyorum. çünkü bebeğimin kalbi 2 kez durdu ve yaşasaydı onun için hayat çok zor olacaktı bu tembel kalple.

sevgiler

çok çok geçmiş olsun canım benım sanada ,allah kimseye böyle acılar yaşatmasın diyoruz , diyorum ama olmuyor işte mutlaka yaşanıyor iştee.. çok üzülüyorum..
bizde hiç beklemıyorduk öğrendiğimde deliye dönmüştüm napıcağımızı şaşrımış bi haldeydik...
olmadım mı olmuyor iştee..
çok üzüldük çok ağladım ama çare bu değil işte.. 2 ay geçti üstünden ama yaşadıklrım dün gibi..
ben kürtaj olmadım cnm .. onun acısı daha da kötü biliyorum..
allah bundan sonrasını yüzümüze güldürür inşallah.. biz şimdi çok istiyoruz :Saruboceq:..

a.s.

çok çok geçmiş olsun canım benım sanada ,allah kimseye böyle acılar yaşatmasın diyoruz , diyorum ama olmuyor işte mutlaka yaşanıyor iştee.. çok üzülüyorum..
bizde hiç beklemıyorduk öğrendiğimde deliye dönmüştüm napıcağımızı şaşrımış bi haldeydik...
olmadım mı olmuyor iştee..
çok üzüldük çok ağladım ama çare bu değil işte.. 2 ay geçti üstünden ama yaşadıklrım dün gibi..
ben kürtaj olmadım cnm .. onun acısı daha da kötü biliyorum..
allah bundan sonrasını yüzümüze güldürür inşallah.. biz şimdi çok istiyoruz :Saruboceq:..

a.s.

nınacıgın senınle aynı anda dusuk yaptık galıba benımde 2 ay oldu ve benımkıde 2 haftalıktı saglık olsun canım vaktı gelınce gelecek bebıslerımız:ecrin_bebek:

Back
X