2 haftalık burnuşum arkadaşlar

greenlovecici

ASLINDA OLAN HİÇBİRSEYİN ESKİSİ GİBİ OLMAMASI..
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2013
376
142
123
35
Dr hakan akcin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398874358199.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 114
Şış ama genel olarak çok begendim:)

şimdiden bile gayet güzel gözüküyor. burnundan bahsetmiyorum ama kanatlarında şişlik yok denecek kadar az. bende en fazla oralarda var şişlikler.

şimdiden bile gayet güzel gözüküyor. burnundan bahsetmiyorum ama kanatlarında şişlik yok denecek kadar az. bende en fazla oralarda var şişlikler.

Sence nasil olmus canim sekli ben cok takintili degilim genelde sivri uc cok kavis isteniyo ama ben dogal olsun dedim görüsünü alayim sence nasil

Sag kanadim cok sıs canim

Sence nasil olmus canim sekli ben cok takintili degilim genelde sivri uc cok kavis isteniyo ama ben dogal olsun dedim görüsünü alayim sence nasil

bende seninle aynı şekilde düşünüyorum. çok fazla oynanmadan sadece beğenmediğin yerlerinin değiştirilmesi burnunu kendininmiş gibi hissetmen açısından çok önemli ve senin burnunda çok doğal olmuş çok beğendim. kaldı ki daha 2 haftalık hali ilerde çok daha güzel olcaktır

Senin nasil oldu cok merak ediyorum resim koyarmisin acaba

benim şişliğim nasıl biliyormusun. burun ile yanak arasondaki deri var ya o havada sanki perde varmış gibi. arada iniyor sonra yine işiyor. yeşil çay maydanoz suyu bol bol su içiyorum bakalım.

Canim genelde gec inmesi derinin kalinligindan ama insallah sonuc istedgn gb olur sen ne hssettin sargi lar acilinca

bende resimleri cok gormek istiyorum kendi resimlerimide koyacagim ama mesaj sayisi bi turlu 25 olmuyo cikdircam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bununla ilgili ben bi konu actim:) çok kotu oldum. Canim benim sislikten değil sekli kotu. Kabullendim ben artik bunu

Resim koysan aslinds belkide kotu dgldir

Burda 1 aylik daha olmadi ama guzelll:)

Eklentiler

• $1399842788099.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $1399842803594.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…