- 19 Kasım 2010
- 715
- 562
- 103
Evet canım adet tarihimden önce öğrendim kan testiyle hcg değerine bakiliyorCanım 2 haftalikken ögrendim dediniz nasıl ögrendin adetten öncemi beni tam olarak bilgilendirilmisin benimde bazı şüphelerim varda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım adet tarihimden önce öğrendim kan testiyle hcg değerine bakiliyorCanım 2 haftalikken ögrendim dediniz nasıl ögrendin adetten öncemi beni tam olarak bilgilendirilmisin benimde bazı şüphelerim varda..
Evet canim 18 günlükken erken gebelik testinde cok silik cikmisti.o gun kan tedti yaptırdım hcg 7 cikti.doktor cok erken rahime tutunmayabilir dedi.1 hafta sonra gel dedi.ve dün tekrar yaptırdım(1 hafta sonra) 204 cikti.Allahım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah adetten öncemi ögrendin onu tam anlamadım çünkü 2 haftalık ögrendim dedin...
Adetin Kaç gün geçince 204 çıktı canimEvet canim 18 günlükken erken gebelik testinde cok silik cikmisti.o gun kan tedti yaptırdım hcg 7 cikti.doktor cok erken rahime tutunmayabilir dedi.1 hafta sonra gel dedi.ve dün tekrar yaptırdım(1 hafta sonra) 204 cikti.
Tutunmus bebisim:)
Peki erken gebelikte çıkarmı adetime 6 gün kala falan çok soru soruyorum amaEvet canim 18 günlükken erken gebelik testinde cok silik cikmisti.o gun kan tedti yaptırdım hcg 7 cikti.doktor cok erken rahime tutunmayabilir dedi.1 hafta sonra gel dedi.ve dün tekrar yaptırdım(1 hafta sonra) 204 cikti.
Tutunmus bebisim:)
Çok soru soruyorum ama adetinden kaç gün önce ögrendinEvet canım adet tarihimden önce öğrendim kan testiyle hcg değerine bakiliyor
Hayır olur mu cok soru falan sormuyorsun.insan kendi kendini yiyor bu kadar belirsizlik olunca.ben de simdi kese olusacak mi embriyo olusacak mi ya düşerse diye ödüm patliyor.Adetin Kaç gün geçince 204 çıktı canim
Canım şimdi tahlili baktım da tam adet günümde yaptirmisim tahlili 1 hafta önce doktora söylemiştim ama daha erken diye yapmamış ama bence 1 hafta önce de kan tahlilnde çıkar değerlerin 2 günde 2 katı artıyor cunkuÇok soru soruyorum ama adetinden kaç gün önce ögrendin
Bende 23 haziran adet olmam gerekiyordu olmadim dun kan yaptırdık 37 çıktı nasıl senceHayır olur mu cok soru falan sormuyorsun.insan kendi kendini yiyor bu kadar belirsizlik olunca.ben de simdi kese olusacak mi embriyo olusacak mi ya düşerse diye ödüm patliyor.
Ben adet olmam gereken gün 204 cikti canim.adetime 1 hafta kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.sen de öğrenebilirsin bence 6 gün kala.
Tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...Hayır olur mu cok soru falan sormuyorsun.insan kendi kendini yiyor bu kadar belirsizlik olunca.ben de simdi kese olusacak mi embriyo olusacak mi ya düşerse diye ödüm patliyor.
Ben adet olmam gereken gün 204 cikti canim.adetime 1 hafta kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.sen de öğrenebilirsin bence 6 gün kala.
Aminnn insallah canim.sen de hamilesindir umarim :)Tamam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
Gebelik var dedi yarin bidaha baktiracam cnmBu değer kisiden kisiye değişiyor galiba canim.doktor ne dedi ?
Sende neyden şüphelendin erken yaptın testi mesela benim adetime 10 gün var karnım o kadar çok agrıyo ki bide böyle sürekli batıyor içerden bişeyler belim agrıyo sen neyden şüphelendin mesalaAmin insall
Aminnn insallah canim.sen de hamilesindir umarim :)
Geç döllenme olmadıysa çıkar canım hcg düşük bile olsa. Hayırlısıyla bebişin olur sağlıkla. Ben de 3 ay önce düşük yaptım. Şimdi korkuyorum yine kaybederim diye ama takdir AllahınSlm kızlar ben de Ocak da bir düşük yaşadım ve 3 ay ara verdik Dr tavsiyesi ile, haziranda adet oldum olmadı. Şuan da tam 10 gün var adete bol bol çalıştık:))) göğüslerim şişkin hassas ve acıyor dokunamıyorum sol kasığıma ağrı sızı giriyor bazen mide yanması var, inş vardır bebişim. Test yaptırmak için sabırsızlanıyorum perşembe kan versem cuma sonuç alırım ama erken mi olur, 5-6 gün kala çıkar mı kihayırlısı ile inş hepimiz kavuşuruz miniklerimize
kızlar ben 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim daha kese gözükmüyor idrar ve kanda ccıktı cok korkuyorum daha cok kucuk bir aksılık olur dıye bu sekılde ogrenenler var mı ? Nasıl surdu surec
Allaha şükür 2 gün önce 157ydi şimdi 437 olmuş hcg. Rabbim size de yaşatsın bu duyguyu. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Haftaya keseyi görcez inşallahsnkls korkma canım olur inşallah yine hem pozitif düşün iyi şeyler olsun. İnşallah vardır bklm bu hafta perşembe cuma kan vermeyi düşünüyorum. Bence de çıkar düşük de olsa diye düşünüyorum inş :)