2 haftalık hamileyim ama?

L A L

🎀İDİLİM🎀
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
8.311
En iyi cevaplar
1
6.305
148
Herkese merhaba ben çok yeni hamileyim reglime 2 gün var yerleşme kanı görmedim , ikinci olarak ayak bileklerim aşırı derece ağrıyor böyle damar çekilir gibi bazen regl olmadan önce olur ya onun 2 katı oluyor böyle ileri itikleme isteyi geliyor ayağımı bu normal mi korkuyorum bir şey mi var diye yarın tekrar kan vermeye gidicem doktorum cuma günü gel demişti

İlla yerleşme kanı olacak diye birşey yok. Ve o ağrılar normal bende de olmuştu.

Teşekkür ederim içim rahatladı ilk gebeliğim bide bilmiyorum korkularım var
Hiç korkmayın ağrılarınız olacak bel, bacak, kasık ağrıları olacaktır bunlar normal çünkü bebek yerleşmeye çalışıyor sonra rahim büyüyor falan :) sağlıkla kucağınıza alırsınız inş

Amiin inşallah çok teşekkür ederim

2 haftalık gebelik nasıl öğreniliyor ki ben öğrendiğimde 4 haftalıkti adetime de 1 gün vardi

Ben suan 4. Aydayim her zaman agri sizi oluyor cunku 9 ay boyunca rahim buyumeyi birakmiyor. Surekli korkup strese girmeyin bu bebek icin daha tehlikeli. Agriniz varsa dinlenin uzanin

2 haftalık hamilelik diye bir sey yok. Son adet gününüze gore hesaplaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…