Kan testinde 106 çıktı 1 hafta geçmesine rağmen adetim büyük ihtimalle adet olmadan 5 gun once olduNasıl ögrendin ki 2 haftayı? Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah :)
Benimde ilk gebeliğim ve ilk başta adet olcakmis gibi hissettim ama kurabiyem olmus maşallah maşallah bende haftaya gidicem bakalımBen de henüz iki haftalik hamileyim. Ilk gebeligim olustugunda gögüslerimdeki hassasiyetten hemen anlamistim ama simdi hepsi gecti sanki hamile degil gibi hissediyorum. Sen de böyle mi? Carsamba gününe randevu aldim belki keseyi görebilirim ve icimi rahatlatir..
Sizin 5 hafta falan büyük ihtimalle betanız yüksek çünküBende iki haftalık hamileyim bta 2240 çıktı neden fazla çıkıyor böyle bir bilginiz var mı
Ben de yarın gideceğim doktora ve çok heyecanlıyım. Henüz keseyi göremedik. Belki yarın görebiliriz ve ben de emin olurum herşeyin yolunda olduğuna.Benimde ilk gebeliğim ve ilk başta adet olcakmis gibi hissettim ama kurabiyem olmus maşallah maşallah bende haftaya gidicem bakalım
Niye böle bişey oldu ki ya Dr. Bisi dedi mi yada duş gebelik için bi test yaptı miKızlar sabah bta değerim 3320 di öğlen evi süpürdükten sonra bir damla leke geldi kan tahlili verdim bta 2200 olmuş düşük mü yaşıyorum ne olur bi fikri olan yardım etsin
Doktor bana bebek öyle kolay düşmez demişti kendini çok yorma ama tüm hareketlerini de kısıtlama dedi. İnşallah düşük değildir.Kızlar sabah bta değerim 3320 di öğlen evi süpürdükten sonra bir damla leke geldi kan tahlili verdim bta 2200 olmuş düşük mü yaşıyorum ne olur bi fikri olan yardım etsin
Canim cok stres yapma. Kese dogru yerde olusmus ise sorun olmaz insallah. Tek ihtimal kimyasal o da adetin ilk gunlerinde düsüyor yani sen onu atlattin. Eger icin rahat degilse de farkli bir doktora gidip durumunu tekrar anlat. Farkli yerlerde cihazlarin hassaligindan dolayi sonuclar degisebiliyormus ayrica. Doktor benim ilk hafta disinda beta hcg degerime bakmadi belki bircok hamile ayni durumu yasiyordur ama ilk hafta disinda degerini olcturmediginden fark etmiyordur. Gebeligin asil nisanesi kese hormon degeri degil. O yüzden icini ferah tut ama tedbirini de al.Bugün özele gittim kızlar doktor ultrasonda baktı bebeğe kese oluşmuş dedi kan değerlerini kafana takma dedi pazartesi baktıklarında hiç bişey yoktu rahmimde şimdi kese görünüyor mutluyum ama korkuyorum kan tahlili almadı çünkü doktor siz ne düşünüyorsunuz yine bi kan tahlili için sağlık ocağına gitsem mi lütfen fikrinizi yazın çok tedirginim
Canım bnce gerek yok tekrar kan tahliline sonuçta keseni görmüşsün çok şükür kan değerini kafana takma hiç inş bnde kesemi görürüm çok küçük diye çok korkuyorum sağ salim miniklerimizi kucağımıza alalimBugün özele gittim kızlar doktor ultrasonda baktı bebeğe kese oluşmuş dedi kan değerlerini kafana takma dedi pazartesi baktıklarında hiç bişey yoktu rahmimde şimdi kese görünüyor mutluyum ama korkuyorum kan tahlili almadı çünkü doktor siz ne düşünüyorsunuz yine bi kan tahlili için sağlık ocağına gitsem mi lütfen fikrinizi yazın çok tedirginim
Canım şu sıralar fazla endişe etmemek gerek aslında, biz rahat olursak onlar da rahat olurlar. Evet ben de hamileyim 6. haftasında dün keseyi gördük . Heyecanla kalp atışını bekliyoruz şuan 29unda randevumuz var.mutlu_mercimek Allah razı olsun arkadaşım içimi öyle rahatlattın ki anlatamamvar mı seninde bebişin
Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi anne olmak çok güzel bir duyguCanım bnce gerek yok tekrar kan tahliline sonuçta keseni görmüşsün çok şükür kan değerini kafana takma hiç inş bnde kesemi görürüm çok küçük diye çok korkuyorum sağ salim miniklerimizi kucağımıza alalim
Maşallah Bende üç hafta sonra duyacağım inşallahCanım şu sıralar fazla endişe etmemek gerek aslında, biz rahat olursak onlar da rahat olurlar. Evet ben de hamileyim 6. haftasında dün keseyi gördük . Heyecanla kalp atışını bekliyoruz şuan 29unda randevumuz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?