2 haftalık hamisler

Mci

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
63
19
8
33
Aranıza yeni katıldım iki haftalık hamileyim ve benim gibi olan erken öğrenen var mı acaba

Ben de henüz iki haftalik hamileyim. Ilk gebeligim olustugunda gögüslerimdeki hassasiyetten hemen anlamistim ama simdi hepsi gecti sanki hamile degil gibi hissediyorum. Sen de böyle mi? Carsamba gününe randevu aldim belki keseyi görebilirim ve icimi rahatlatir..

Benimde ilk gebeliğim ve ilk başta adet olcakmis gibi hissettim ama kurabiyem olmus maşallah maşallah bende haftaya gidicem bakalım

Bende iki haftalık hamileyim bta 2240 çıktı neden fazla çıkıyor böyle bir bilginiz var mı

Benimde ilk gebeliğim ve ilk başta adet olcakmis gibi hissettim ama kurabiyem olmus maşallah maşallah bende haftaya gidicem bakalım
Ben de yarın gideceğim doktora ve çok heyecanlıyım. Henüz keseyi göremedik. Belki yarın görebiliriz ve ben de emin olurum herşeyin yolunda olduğuna.

İnş bende keseyi görürüm en yakın zamanda inşallah sağ salim kucağımıza alırız minnoslarimizi

Kızlar sabah bta değerim 3320 di öğlen evi süpürdükten sonra bir damla leke geldi kan tahlili verdim bta 2200 olmuş düşük mü yaşıyorum ne olur bi fikri olan yardım etsin

Kızlar sabah bta değerim 3320 di öğlen evi süpürdükten sonra bir damla leke geldi kan tahlili verdim bta 2200 olmuş düşük mü yaşıyorum ne olur bi fikri olan yardım etsin
Niye böle bişey oldu ki ya Dr. Bisi dedi mi yada duş gebelik için bi test yaptı mi

Doktor bana bebek öyle kolay düşmez demişti kendini çok yorma ama tüm hareketlerini de kısıtlama dedi. İnşallah düşük değildir.

Bugün özele gittim kızlar doktor ultrasonda baktı bebeğe kese oluşmuş dedi kan değerlerini kafana takma dedi pazartesi baktıklarında hiç bişey yoktu rahmimde şimdi kese görünüyor mutluyum ama korkuyorum kan tahlili almadı çünkü doktor siz ne düşünüyorsunuz yine bi kan tahlili için sağlık ocağına gitsem mi lütfen fikrinizi yazın çok tedirginim

Canim cok stres yapma. Kese dogru yerde olusmus ise sorun olmaz insallah. Tek ihtimal kimyasal o da adetin ilk gunlerinde düsüyor yani sen onu atlattin. Eger icin rahat degilse de farkli bir doktora gidip durumunu tekrar anlat. Farkli yerlerde cihazlarin hassaligindan dolayi sonuclar degisebiliyormus ayrica. Doktor benim ilk hafta disinda beta hcg degerime bakmadi belki bircok hamile ayni durumu yasiyordur ama ilk hafta disinda degerini olcturmediginden fark etmiyordur. Gebeligin asil nisanesi kese hormon degeri degil. O yüzden icini ferah tut ama tedbirini de al.

mutlu_mercimek Allah razı olsun arkadaşım içimi öyle rahatlattın ki anlatamam var mı seninde bebişin

Canım bnce gerek yok tekrar kan tahliline sonuçta keseni görmüşsün çok şükür kan değerini kafana takma hiç inş bnde kesemi görürüm çok küçük diye çok korkuyorum sağ salim miniklerimizi kucağımıza alalim

mutlu_mercimek Allah razı olsun arkadaşım içimi öyle rahatlattın ki anlatamam var mı seninde bebişin
Canım şu sıralar fazla endişe etmemek gerek aslında, biz rahat olursak onlar da rahat olurlar. Evet ben de hamileyim 6. haftasında dün keseyi gördük . Heyecanla kalp atışını bekliyoruz şuan 29unda randevumuz var.

Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebeklerimizi anne olmak çok güzel bir duygu

Reactions: Mci
Maşallah Bende üç hafta sonra duyacağım inşallah

Kızlar geçen hafta tahliller için doktora gittim ve idrar yolları enfeksiyonum olduğunu öğrendim. Dün bir daha tahlil için gittim geçip geçmediğini öğrenmek için. Doktor bebeğe de bakalım deyince tamam dedim ve karından ultrasonla baktık(29unda çağırmıştı kendi doktorum biraz erken davrandım sanırım). Son adet tarihime göre 6 hafta 1 günlüktü bebeğim ve ultrasonda görülmedi. Doktor kötü birşey söylemedi ama nette araştırınca 6 haftalıkken görülmesi gerekiyormuş. Sizler gördünüz mü bebişlerinizi? Çok endişelendim ama eşim herkesde aynı olmayacağını kendi doktorumun en iyisini bileceğini söylüyor, tabii ben yine de biraz korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…