Cok tesekkür ederim. Dün özele gittim ve gördük, kalp atislarini da dinledik solucanin :)Canım ben 3 haftalikken gördüm çok şükür ama bi arkadaşımda senin gibi gorememesti şuan 5 aylık hamile bunu kafana takma
Geçen hafta çok endişe ettim ama neyseki rahatladım artık bir daha gelecek ay gideceğiz kontrole. Senin bebişinin de güzel haberlerini alırız inşallah bugün. Kasık ağrım hapşurduğumda ya da sabahları gerinirken oluyor ben de sadece. Mecburi olmadıkça ilaç kullanmamak en doğrusu. Doktor ilaç verse bile iyice araştır öyle kullan bence.Ne güzel yaaİnş bnde yarın gidicem benim kurabiyen in kalp atışlarını duyarım bu arada sendede kasik ağrısı oluo mu Dr dedim ama bi ilaç falan vermedi
Bende yeni ogrendim hamile oldugumu ama cok kucuk degerim adet gunumde 57 idi dusukmu sizce ultrayona falan girmedim daha henuzÇok şükür bgn gördüm kalp atışını Dr. İlaç falan vermedi 5 hafta 2 gündür hamilesin dedi zaman çabuk geçer inş ya sağlıkla kucağımıza alırız
Eet canım benim bi arkadaşımin da 58 çıkmıştı görülmemişti sadece rahmindeki kalinlasma görünüyor biraz sabretmen lazımBende yeni ogrendim hamile oldugumu ama cok kucuk degerim adet gunumde 57 idi dusukmu sizce ultrayona falan girmedim daha henuz
Cnm bence bi test yap biz bilemiyoruzÇikolata kistim icin yazz24+4 kullandim.ilacın 14.günunde regl olmaya başladim ve ilacı kullanmayada devam ettim.adetim 24 kasımda başladı 7 aralıkta bitti.ilaç bitiminde doktora gittim, ilaçlarin fayda vermiyecegini, bebek denememizi istedi.ilk denememizden sonra 2_3 gün bel ve kasık agrısı yaşadim ve çamaşırımda akıntı şeklinde kahverengilik vardı.24 aralıkta regl olmam lazımdi ama 4 gün gecikti.bu gecikme bi önceki reglmin uzun surmesinden midir yoksa bi gebelik mi oluştu.
Kan tahlilini adet gecikince yaptır cnmIdrar testi yaptım ama bebek denememizin ustunden daha 2 hafta geçtgi icin sanirim tek çizgi çıktı.kan testi de negatif çıkarsa diye korkuyorum -Lavinia
4 gün geciktı canım, 2 haftalik olsa kan testinde çıkar mı ?Kan tahlilini adet gecikince yaptır cnm
Çıkar tabiki cnm4 gün geciktı canım, 2 haftalik olsa kan testinde çıkar mı ?
Cevapların için çoook teşekkür ederim canimÇıkar tabiki cnm
Cesaretimi topladıgım gün testi yaptırcam inşallahKan testinde mutlaka cikio inş bebikolar saglikla gelir sonuçlarınizi yazın artık bizede
Sakin ol bak betanda çıkmış yukselmiste kafana takmamaya çalış rahat ol rahat oldun mu zaman çabuk geçiyor ayrıca kimyasal gebelik olsa betanız yükselmez düşerKızlar adetim bugün itibariyle 5 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım beta hcg değeri 85 çıktı bugün tekrar kan testi yaptırdım 107 çıktı 2 günde 2 katı değer yükselmesi gerektiği için çok korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye.sağlık ocaginin ebesi ile görüştüm normal dedi biraz bekle artış düzene girer stres yapma dedi çok korkuyorum kızlar lütfen yardım edin
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim moralim çok bozuktu baya sakinledim canım inşallah sağlıklı gebelikler gecirriz hepimizSakin ol bak betanda çıkmış yukselmiste kafana takmamaya çalış rahat ol rahat oldun mu zaman çabuk geçiyor ayrıca kimyasal gebelik olsa betanız yükselmez düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?