Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 yıl geçmiş aradan yumurta rezervlerini falan bi baktırın bence yaşınız kaçMerhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
2.çocugu istiyorum ama 1 buçuk senedir olmuyor
Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan varmı
Kontrollerinizi yaptırdınız mı ?Merhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
Yani her şey etken olabilir. Doktor görüşü şart.Merhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
Rahim filmi haric hepsi yapildıKontrollerinizi yaptırdınız mı ?
Benimde aynı 10yasinda bı oğlum var .ondan sonra 2 düşük var.3cüsü de yarın sabah kürtaj olucam .hamile kalıyorum fakat 7_8haftalarinda düşükle sonlanıyor.Piskolojik olarak da yoruldum artık hayırlisi diyorum .Merhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
Ovulasyon günlerini biliyorsan eğer ozaman hamile kalma şansın çok yüksek olur.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinMerhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
Sizede geçmis olsun..rabbim hayırlıca nasib etsin inslhBenimde aynı 10yasinda bı oğlum var .ondan sonra 2 düşük var.3cüsü de yarın sabah kürtaj olucam .hamile kalıyorum fakat 7_8haftalarinda düşükle sonlanıyor.Piskolojik olarak da yoruldum artık hayırlisi diyorum .
Onuda yaptırın.Rahim filmi haric hepsi yapildı
Bence onu da mutlaka yaptırınRahim filmi haric hepsi yapildı
Pıhtılaşma tedavisi başlatmadılar mııı ?Benimde aynı 10yasinda bı oğlum var .ondan sonra 2 düşük var.3cüsü de yarın sabah kürtaj olucam .hamile kalıyorum fakat 7_8haftalarinda düşükle sonlanıyor.Piskolojik olarak da yoruldum artık hayırlisi diyorum .
Hayır .Pıhtılaşma tedavisi başlatmadılar mııı ?
Yani olma ihtimali çok yüksek. Bence bir sonraki gebelikte pıhtılaşma tedavisi başlatacak bir doktor bulHayır .