2.hamilelik olmuyor

tatlisert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
26
2
1
36
Merhabalar benim normal yolla olmuş bir tane cocugum var 10 yaşında
2.çocugu istiyorum ama 1 buçuk senedir olmuyor
Böyle bir durum yaşayıp hamile kalan varmı

Yani her şey etken olabilir. Doktor görüşü şart.

Bitane oldu die hep olmuyor . Benımde bitane çocuğum vardı ikinciyi bulamadım . Tümden bi hormon testi yaptırın rahim filmi çektirin .

Rahim filmi hariç diger testlerim yapildı..amh 1.57 o sınirda denildi onun dışında bisey yok denildi

Benimde aynı 10yasinda bı oğlum var .ondan sonra 2 düşük var.3cüsü de yarın sabah kürtaj olucam .hamile kalıyorum fakat 7_8haftalarinda düşükle sonlanıyor.Piskolojik olarak da yoruldum artık hayırlisi diyorum .

Ovulasyon günlerini biliyorsan eğer ozaman hamile kalma şansın çok yüksek olur.Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Bütün testler yapıldı hiçbir sıkıntı yoksa stres yapma .Benim de ilki hemen olmuştu kendimi o yüzden 2. Ye hemen olur diye hazırlamıştım ama zaman aldı .Kadın doğuma gittim tüm kontrollerimi yaptırdım hiçbir sorun da yoktu.Stres çok etkiliyor ne zaman olursa olur olmazsa yapacak bişey yok dedim o ay oldu.Yumurtlama testleri ile de takip edersen daha iyi oluyor en azından o günleri değerlendirmiş olursun

Benimde aynı 10yasinda bı oğlum var .ondan sonra 2 düşük var.3cüsü de yarın sabah kürtaj olucam .hamile kalıyorum fakat 7_8haftalarinda düşükle sonlanıyor.Piskolojik olarak da yoruldum artık hayırlisi diyorum .
Sizede geçmis olsun..rabbim hayırlıca nasib etsin inslh

Pıhtılaşma tedavisi başlatmadılar mııı ?

Back
X