- 16 Mayıs 2025
- 356
- 195
- 18
- 36
- Konu Sahibi damla_ayar
ayy canım benimmmm ilk gebelikler öyle oluyor heyecanlı hiç bişi bilmiyorsun hep merak içinde geçiyor. Birde sabırsızlık oluyor tabi. gerçi kaç kere gebelik olursa olsun hep heyecanlı oluyor. Hepsinin süreci bir birinden ayrı :)Ayyy dualarınız için çok teşekkür ederim Amiiin insallah. Benim de son adet tarihim 6 Eylül ama ovulasyon 24 du. Ben 3 ekimde kaset test yaptım iç gudusel olarak pcos var bende çokta ümitli değildim. Silik çizgi gördüm sonra 4 Ekim de beta kan testi verdim 29 çıktı daha sonra 6 Ekim de tekrar verdiğimde 92 çıktı. İnşallah bu cuma gidip tekrar vereceğim daha sonra da 15 Ekim de keseyi görmek için doktorumun yanına gideceğim fakat merak ediyorum gittiğimde keseyi görebilir mi keseyi gördükten ne kadar sonra kalp atışlarına duyabiliriz? ilk Gebeliğim çok heyecanlıyım![]()
bence en az 3 haftan var gibi benimkinden yola cıkarsak. Ben ilk kanımı 26 ağustosta verdim 117 cıktı sonra 29 unda verdim 295 cıktı. 1 ekimde verdim 617 idi 1 ekimde ise alttan ultrasonla dr bi gebelik var gibi gebelik yolları oluşmuş henüz kese yok demişti. bugun kese göründü.