• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar freely marka gebelik testi silik çizgi ACİL bakarmısınız

Ayyy dualarınız için çok teşekkür ederim Amiiin insallah. Benim de son adet tarihim 6 Eylül ama ovulasyon 24 du. Ben 3 ekimde kaset test yaptım iç gudusel olarak pcos var bende çokta ümitli değildim. Silik çizgi gördüm sonra 4 Ekim de beta kan testi verdim 29 çıktı daha sonra 6 Ekim de tekrar verdiğimde 92 çıktı. İnşallah bu cuma gidip tekrar vereceğim daha sonra da 15 Ekim de keseyi görmek için doktorumun yanına gideceğim fakat merak ediyorum gittiğimde keseyi görebilir mi keseyi gördükten ne kadar sonra kalp atışlarına duyabiliriz? ilk Gebeliğim çok heyecanlıyım 🥹
ayy canım benimmmm ilk gebelikler öyle oluyor heyecanlı hiç bişi bilmiyorsun hep merak içinde geçiyor. Birde sabırsızlık oluyor tabi. gerçi kaç kere gebelik olursa olsun hep heyecanlı oluyor. Hepsinin süreci bir birinden ayrı :)
bence en az 3 haftan var gibi benimkinden yola cıkarsak. Ben ilk kanımı 26 ağustosta verdim 117 cıktı sonra 29 unda verdim 295 cıktı. 1 ekimde verdim 617 idi 1 ekimde ise alttan ultrasonla dr bi gebelik var gibi gebelik yolları oluşmuş henüz kese yok demişti. bugun kese göründü.

Bana hiç kan testi yapmadılar tsh falan bakılmadı bu arada😄çok şükür güzel şeyler duyduk. İyi sizin karından gözükmüş çok sevindim
bi dr dan genel tarama isteyin isterseniz. benim dr perinotoloji uzmanı olduğu için önlem amaçlı istemiş olabilir de. normal dr lar pek bişi yazmıyorlar genelde.

ayy canım benimmmm ilk gebelikler öyle oluyor heyecanlı hiç bişi bilmiyorsun hep merak içinde geçiyor. Birde sabırsızlık oluyor tabi. gerçi kaç kere gebelik olursa olsun hep heyecanlı oluyor. Hepsinin süreci bir birinden ayrı :)
bence en az 3 haftan var gibi benimkinden yola cıkarsak. Ben ilk kanımı 26 ağustosta verdim 117 cıktı sonra 29 unda verdim 295 cıktı. 1 ekimde verdim 617 idi 1 ekimde ise alttan ultrasonla dr bi gebelik var gibi gebelik yolları oluşmuş henüz kese yok demişti. bugun kese göründü.
Ağustostan ekime çok az artış değil mi? Eylül demek istediniz diye anlıyorum 🙏🏻 bu olay örgüsünü doktorada anlattım kendisi 15 Ekim dedi ama zannedersem 10 gün sonra da yani 25 ekimde de kalp atışı duyulabilir

Ağustostan ekime çok az artış değil mi? Eylül demek istediniz diye anlıyorum 🙏🏻 bu olay örgüsünü doktorada anlattım kendisi 15 Ekim dedi ama zannedersem 10 gün sonra da yani 25 ekimde de kalp atışı duyulabilir
evet evet eylül yazmak istedim :) :) sizinle üç aşağı beş yukarı 1. bucuk hafta var aramızda :)

Merhaba kızlar ben pazartesi günü labaquik marka kaset test yaptım iki defa silik çizgi çıktı bugün de başka marka alıp yaptım kaset olan freely erken gebelik olan duratest sizce var mıdır bıgün gittim fakat sabah gelmemi söyledir hastaneden yorumlarmısınız 🥹

Eklentiler

• IMG_0289.webp
    IMG_0289.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 167
Kızlarım yarın kan testi vereceğim. 1 senedir bebek istiyoruz olmuyor. 3 tane aynı marka erken gebelik testi yaptım freely marka. Ama çok yalancı pozitif çıkarıyormuş şüpheye düştüm, 2 tane erken testi dün gece bitanesini sabah ilk idrarla yaptım. Emin olamayınca elimde ovülasyon testi vardı şimdide onla yaptım ikiside koyu çıktı. Reglime 5-6 gün var. Bu durumu yaşayıpta hamile olan var mı?
Canım ben de bugün o markadan test yaptım adetime 4 gün var acaba hamile miyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-09-19-24-45-300_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2025-10-09-19-24-45-300_com.miui.gallery.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 117
  • IMG_20251009_191304.webp
    IMG_20251009_191304.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba kızlar ben pazartesi günü labaquik marka kaset test yaptım iki defa silik çizgi çıktı bugün de başka marka alıp yaptım kaset olan freely erken gebelik olan duratest sizce var mıdır bıgün gittim fakat sabah gelmemi söyledir hastaneden yorumlarmısınız 🥹
Merhaba bence hamilesiniz :)

Duratest bende yanlış çizgi çıkarmıştı. Laboquick güvenilir bir marka. Silik çizgi bile olsa kan verin bence. Ben laboquick silik çizgiyle öğrendim. Birkaç gün takip ettim. Çizgi koyulaşınca kan vermiştim

adetim 2 gün gecikti freely erken gebelik testi yaptım bişey görüyor musunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 116
ben görmek için mi çizgi görüyorum yaa ya da psikolojim mi bozuldu artık

Eklentiler

• IMG_9693.webp
    IMG_9693.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG_9695.webp
    IMG_9695.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 112
Bende de yerlesme kanaması olmadı hem heyecanlıyım hem endiseli. Bugün kadın doguma gittim, keseyi tabiki göremedi. Betam 164 oldugu icin 2 gün sonra tekrar gel kan ver iyimi gidiyor diye bakalım dedi. Eger sonuc iyiyse bidaha 3 hafta son gel kalp atısı ve bebegi gormeye dedi. Sizin yas kac? Ben 25 yasındayım 1 senedir deniyoruz anca oldu esimde varikosel vardı ameliyat oldu
Merhaba benimde eşimde var bizde bi senedir istiyoruz ameliyat olalı 5 ay oldu eşiniz ameliyat olmusmuydu olduysa ne kadar sonra hamile kaldınız 😇🙏🏻

Merhaba benimde eşimde var bizde bi senedir istiyoruz ameliyat olalı 5 ay oldu eşiniz ameliyat olmusmuydu olduysa ne kadar sonra hamile kaldınız 😇🙏🏻
merhaba evet temmuz ayında oldu eylülde hamile kaldım. Ayaklarımı her iliski sonrası diktim, esim keçiboynuzu pekmezi içti devamlı. Belimin altına yastık koydum iliski öncesi o sekilde hamile kaldım ve bol bol dua tabikii

merhaba evet temmuz ayında oldu eylülde hamile kaldım. Ayaklarımı her iliski sonrası diktim, esim keçiboynuzu pekmezi içti devamlı. Belimin altına yastık koydum iliski öncesi o sekilde hamile kaldım ve bol bol dua tabikii
Bende sürekli dikiyorum ovulasyon testi kullanıyorum hatta değerlendiriyorum günleri eşim çift taraflı olmuştu kasım 15 de kontrol var bu ay Meryem ana otu içtik ikimizde bakalım inşaallah olur ekstra keçi boynuzunu da hiç ihmal etmiyor sabah akşam içiyor bu süreç içinde iki defa iki haftayı geçecek şekilde geç adet oldum silik çizgilerş gördükten sonra adet oldum rabbim inşaallah bu ay nasip eder mutlu haberi alırız ayın sonunda belli olacak eğer adet olmassam

Bende sürekli dikiyorum ovulasyon testi kullanıyorum hatta değerlendiriyorum günleri eşim çift taraflı olmuştu kasım 15 de kontrol var bu ay Meryem ana otu içtik ikimizde bakalım inşaallah olur ekstra keçi boynuzunu da hiç ihmal etmiyor sabah akşam içiyor bu süreç içinde iki defa iki haftayı geçecek şekilde geç adet oldum silik çizgilerş gördükten sonra adet oldum rabbim inşaallah bu ay nasip eder mutlu haberi alırız ayın sonunda belli olacak eğer adet olmassam
Allah tez vakitte hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Ben ovulosyon testlerini bırakmıstım extra stres oluyordum. Bir gebenin gunlugu var instagramda. Onunda erkekler icin olan takviyesini öneriririm, ise yarayan cok kisi duydum. Eger sizde sorun yok ise esinize o vitaminden de alın ve stres yapmayın kesinlikle. Biz 1 yıldır istiyorduk her ay stres olup aglayarak adet oluyordum. Ne zaman umursamadım o ay hamile kaldım inanın

Allah tez vakitte hamile kalıp kucağınıza almayı nasip etsin insallah. Ben ovulosyon testlerini bırakmıstım extra stres oluyordum. Bir gebenin gunlugu var instagramda. Onunda erkekler icin olan takviyesini öneriririm, ise yarayan cok kisi duydum. Eger sizde sorun yok ise esinize o vitaminden de alın ve stres yapmayın kesinlikle. Biz 1 yıldır istiyorduk her ay stres olup aglayarak adet oluyordum. Ne zaman umursamadım o ay hamile kaldım inanın
Çok teşekkür ederim hemen bakıcam dediğiniz sayfaya

Back
X