• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar freely marka gebelik testi silik çizgi ACİL bakarmısınız

D damla_ayar sonucum gelmiş. çok şükür 27 si 117 29 u 295 1i ise 612 artış nasıl ?
1759315982519.webp

Yok bana alttan bakmadı. Bakmak istesede baktırmazdım herhalde ben genel olarak alttan muayeneden korkuyorum :( bugün beta verdim 493 çıktı. Bidaha istersen 2 gün sonra gel ver dedi ama isteğe bağlı dedi. Bende stres olmak istemiyorum dedim o zaman haftaya gel dedi
Bencede normalde bu kadar bakılmıyor ya zaten hastalığı vs olanlar baktırıyor

Bence gayet normal. Aramızda 2-3 gün var zaten regllere göre. Benim 493 se sizinki de 612 güzel ilerlemiş. Bidaha vermiceksiniz siz dimi kan
cuma günü yola cıkacaktık denizliye iyi oldu düşünüp durmam. 5 ekimde de dra giderim beta verip durmaya gerek yok bence artık degil mi ? üç tane yeter.

cuma günü yola cıkacaktık denizliye iyi oldu düşünüp durmam. 5 ekimde de dra giderim beta verip durmaya gerek yok bence artık degil mi ? üç tane yeter.
Kararınızı etkilemek istemem ama ben kendi adıma söyliyim 2 kez verdim ve güzel ilerliyor dedi acil doktoru. Bir daha vermek istersen verebilirsin 2 gün sonra dedi bende bir sıkıntı yoksa gelmek istemiyorum dedim çünkü gidicem nolucak acaba vs diye düşünmek istemiyorum. Allahın izniyle birşey olmaz diyip ayın 7sinde gideceğim bir daha. Beta değeri 1500 ün üstündeyse keseyi görürüz dedi ama vajinal mi dedi karından mı dedi onun bilgisini vermedi gidince görücem artık😂

Kararınızı etkilemek istemem ama ben kendi adıma söyliyim 2 kez verdim ve güzel ilerliyor dedi acil doktoru. Bir daha vermek istersen verebilirsin 2 gün sonra dedi bende bir sıkıntı yoksa gelmek istemiyorum dedim çünkü gidicem nolucak acaba vs diye düşünmek istemiyorum. Allahın izniyle birşey olmaz diyip ayın 7sinde gideceğim bir daha. Beta değeri 1500 ün üstündeyse keseyi görürüz dedi ama vajinal mi dedi karından mı dedi onun bilgisini vermedi gidince görücem artık😂
evet evet haklısınız biraz heycandan eksik yazmısım 6 ekimde dönücem zaten. 6 ekim sonrası haftalarda bi gün giderim. artık. SAğlıkla ilerlesin heyecanlı bekleyişler allah herkese nasip etsin amin.

Baktıkça daha çok stres olunuyor diye bende devamlı baktırmak istemedim açıkçası. Normalide böyleyse iyi bari sevindim :)
Ben oğluma hamile olduğumu öğrendim çok erkendi senin gibi doktora gittim keseyi gördü haftaya gel veya 10 gün sonra bakarız tekrar dedi bu bu forumda dakikada bir beta testi yapıyolar 🙄

Ben oğluma hamile olduğumu öğrendim çok erkendi senin gibi doktora gittim keseyi gördü haftaya gel veya 10 gün sonra bakarız tekrar dedi bu bu forumda dakikada bir beta testi yapıyolar 🙄
bende bu sitede okuduklarımdan dolayı erken gebelik belirtilerine takıntı yapmştım. Sürekli kendimde akıntı arıyorum kasık agrısı hassasiyet yerleşme kanaması. Bu ay şey demitşim gene olmadı hiç belirti yok. :) 2 gün ara ile üc tane yeterli bence artışları da iyi gerisi dua edip beklemek.

bende bu sitede okuduklarımdan dolayı erken gebelik belirtilerine takıntı yapmştım. Sürekli kendimde akıntı arıyorum kasık agrısı hassasiyet yerleşme kanaması. Bu ay şey demitşim gene olmadı hiç belirti yok. :) 2 gün ara ile üc tane yeterli bence artışları da iyi gerisi dua edip beklemek.
Zaten ultrasonda belli olacak yani kendinizi sıkıntıya sokmayın bebek stressiz büyüsün bi şimdi yaparsın bide yapmak istiyorsan 3-5 gün geçer yeter yani

Back
X