A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 812 180 83 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #1 Selam hanimlar.ilk dogumm sezeryanla oldu kizim 2 bucuk yasinda.2. Bebegi istiyorum ama kirkuyorumda.cunku sezeryan bolgem hala aciyor bazen.bebegin tekmelerinde vs daha cok acimazmi.cesaret edemiyorum birturlu.....
Selam hanimlar.ilk dogumm sezeryanla oldu kizim 2 bucuk yasinda.2. Bebegi istiyorum ama kirkuyorumda.cunku sezeryan bolgem hala aciyor bazen.bebegin tekmelerinde vs daha cok acimazmi.cesaret edemiyorum birturlu.....
Elos_eloo Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 435 271 23 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #2 Korkma canım bişey olmuyor ben 2 sene ara ile 3 evlat dünya ya getirdim sezeryan ile hepsi
A abceee Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2015 812 180 83 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #3 Elos_eloo .!.: Korkma canım bişey olmuyor ben 2 sene ara ile 3 evlat dünya ya getirdim sezeryan ile hepsi Genişletmek için tıkla... Dikisinizde agri varmiydi.benim birtarafi sis hala aciyor.karnim buyudukce daha cok acimazmi
Elos_eloo .!.: Korkma canım bişey olmuyor ben 2 sene ara ile 3 evlat dünya ya getirdim sezeryan ile hepsi Genişletmek için tıkla... Dikisinizde agri varmiydi.benim birtarafi sis hala aciyor.karnim buyudukce daha cok acimazmi
Elos_eloo Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 435 271 23 11 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi abceee #4 Yok canım olmuyor bişey bende korkmuştum karnım patlar falan diye doktor güldü bana patlarımı balon mu bu dedi
Yok canım olmuyor bişey bende korkmuştum karnım patlar falan diye doktor güldü bana patlarımı balon mu bu dedi