• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.kadın

Genelde olumsuz yazıp en kötüyü düşünmek istemem ama sürekli söylediğinden bahsediyorsunuz hatta kızınca beraber secmeyi teklif ettigini yazmissiniz.Dünyanin çivisi çıktı ya hani ilişkilere 3. haberleri duyuyoruz bazen,sadece bir önyargıdan ibaret olsun bu mesajım ama ağzını yokluyor olabilir mi eşiniz.Zira nikahına 2.'yi alamayacağına gore,kaçamak yapmak istese bunu da kabak gibi izin kağıdı imzalatarak yapmayacagini da varsayarsak konu cok iğrenç yerlere gidebilir.Kisasa kısas şeklinde değilde en sert şekilde tepkinizi bildirin derim.

Sana huri bana da nuri canım koccaaaam de. De bak bıdaha dıyo mu:halay::halay::halay:

Merhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
"Peki ben sana desem 2. kocayi alayim diye ne hissedersin ha şerefsiz!?" derim. Açık ve net! :rapci:

Valla misilleme cevap verip de polemige girmem. Sakanin da sınırı var. Esprisi batsin. Direk pılını pırtını toplar koyarim kapının onune. Saka ayagina gururumu kirdiramam kimseye. Bakalim kendini kapinin onunde bulunca bir daha o sakalari yapacak mi?!

Evli değilim ama 2. Kadın şakası, rus kadın şakaları hatta erkeklerin şu aldatma ve cinsel içerikli hiç bir şakasına tahammülüm yok. Ama maalesef çok seviyorlar kimseden duymasak babamızdan duymuşuzdur bir çoğumuz. Bence ilk verilen tepki böyle şeylerde belirleyici oluyor bir daha aynı şakayı yapmama konusunda. Grçekten rahatsız oluyorsanız normalleştirmeden tepkinizi anında ortaya koyun ki çekinsin bir daha.. hiç olmazdı herkesin dediği gibi siz de yapın aynısını bakalım ne diyor

biz böyle şeylerin şakasını bile yapmayız. ben ikinci bir koca istiyorum dersem eşim beni terk eder diye düşünüyorum, haklı da derim.
o da böyle bir imada bulunmaz, bulunamaz.
Aynen bizim de öyle.
Beraber çok şakalaşıp gülüşürüz ama asla gurur kırıcı sözler çıkmaz ağzımızdan.
Birbirimizi alttan alamayız bu şakalarla.

Merhabalar eşinizin dilinde sürekli bir 2 .eş olayi olsa siz alınıncada beraber seçeriz dese daha cok alindığınızda şaka espiri diye kendini geri çekse her ne kadar inanma espri desede sonucta söylüyor yani ne yaparsiniz bu durumda asla ve asla kaldiramam 2. Bir kadini aldatmayi ciddi ciddi bu durum bosanmaya sebep olacak
Valla ben canına okur boşarım da , arkadaşımın dini bütün kocası , hakkımdır dedi aldı :(

Böyle şeylerin şakası olmaz o kadar net. Basitleşir gitgide mevzu ve çok çirkin

Back
X